- 16 Mart 2020
- 1.235
- 2.195
- 53
- 31
- Konu Sahibi Cokokuyanbilir
-
Maddi durumları iyi. Ve 27 yaşındayım. 5 6 sene sonra evlenmek istemiyorumNe dilmiş öğren öğren bitirememiş... Cambly de az para değil ki onu nasıl ödeyecek? Allah size sabır versin ama evlilik fikrini bir 5-6 sene daha düşünmeyin bence bu adamla.
Çevremdeki ınsanlardan hep bunu duyuyorumBen olsam boyle birine tahammul etmezdim.
Bana sabırsız demişti buna inanır mısınızBen kimseye analık yapamazdim!
Çevremdeki ınsanlardan hep bunu duyuyorum
O zaman maddi durumları iyi olduğu için iş bulmaya yanaşmıyor... Babasının falan konuşması lazım o zamanMaddi durumları iyi. Ve 27 yaşındayım. 5 6 sene sonra evlenmek istemiyorum
Ah ahh bulsa zamane kızlarından ben onu görürdümBana sabırsız demişti buna inanır mısınız
Ne bu acelen evlilik icin? Karsında daha sorumluluk almamış hic çalışmamiş alın teri ne Ev gecindirmek ne? Bilmeyen bir adam var! Ana baba parasına guvenıyor anladık evlendiginde sana kaynana kaynata mı bakıcak Valla senin yerinde olsam hic acele etmem adam işe girsin en az 3 yıl bir çalıssın ezilsin keyıfle oturmasın. ADAM olsun sorumluluk alsın Bır dene bakalımMaddi durumları iyi. Ve 27 yaşındayım. 5 6 sene sonra evlenmek istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?