D
dicerr
Ziyaretçi
- Konu Sahibi dicerr
-
uzun zamandır yazmıyordum
derdımın olmamasından degıl bu durum duzelır mı ,gecermi diye beklememdendı
yok gecmıyor adam yıne aynı adam aynı odunlukta offffmafoldumbenmafoldumben
bı cıft abısının nısanlısı yuzunden kavga eder mi hem de cok buyuk kavga ..bu kız yuzunden cok sevdıgım aılesınden sogudum resmen bu kıza eltı olmamak için ilişkimi düsünüyorum ciddi manada ..gelelım benım adam bu kızı bana koruyor abım var arada dıyor ki bu insan bayramda bana elını vermedı saf gıbı bır de opmeye yeltendım ben tabıı ortada kalakaldım oylece ...cok sınırlendım cok bozuldum ve bı yandan da sureklı uyarıldım gulumse ,bozuk atma ,soguk durma gormedınn mı tavrı dıyorum anlamadım dıyor lanet olsun yaa kız benım kuyumu kazıyormus herkesın haberı var beyefendı bana soylememıs bır de ısrarla benı bayramda yanına goturdu yıne aynı tavır tabıkı hanımefendı yuzume bıle bakmadı . klava:..neymıs abısı uzulurmus herkesten kıymetlı abım dedı sokak ortasnda bana kendımı ceker vururum dedı eve gotur benı dedım cok kotu bagırdı hıc oyle gormemıştım cok korktum sedıgım ınsandan ılk defa bu kadar korktum , ben de orda yuzugu cıkardım verdım ..sonra ozur dıledı saf kafam affettım gerı aldım yuzugu ..her seyı o an bıtırmelıydım ..eve dondum annemler bıle dedı bu kız daha neler yapar ,neden senı muhatap ettı dıye babam bıle bozuldu herkes bızım gıbı degıl demeye basladıı ..
unutamıyorum bu olayı ıcımden atamıyorum sureklı sınır halındeyımbaska bır seyden tartıssak bıle aklıma bu olay gelıor oraya benı ezdırmeye goturusu gelıyor aklıma :a015:.. yıl bası degıl mı bugun beraber mutlu gırmemız gerekırken bız küsüz..sebep her seyın yerı yordamı varmıs ,oyle davranılması gerekıyormus bır benı adam edememış bunca senedır ..aldıgım hedıyeyı ısteıyormus benım hıc bır seyımı ıstemıyormus ..kı bız bu aralar sıkıntıdayız babam rahatsız bana bence uzulmuyorsun dedı mafoldumbenmafoldumben ben gece aglamaktan uyuyamamısım bana boyle ddı o saatten berı konusmuyorum o an yuzune kapadım .. arıyor acmıyorum ..ben de ısterdım yenı yıla sevınclı huzurlu gıreyım ama haram bana ..
sıktısam ozur dılerım belkı rahatlarım dıye yazdım yorumlamakta herkes ozgur :gitme:
derdımın olmamasından degıl bu durum duzelır mı ,gecermi diye beklememdendı
yok gecmıyor adam yıne aynı adam aynı odunlukta offffmafoldumbenmafoldumben
bı cıft abısının nısanlısı yuzunden kavga eder mi hem de cok buyuk kavga ..bu kız yuzunden cok sevdıgım aılesınden sogudum resmen bu kıza eltı olmamak için ilişkimi düsünüyorum ciddi manada ..gelelım benım adam bu kızı bana koruyor abım var arada dıyor ki bu insan bayramda bana elını vermedı saf gıbı bır de opmeye yeltendım ben tabıı ortada kalakaldım oylece ...cok sınırlendım cok bozuldum ve bı yandan da sureklı uyarıldım gulumse ,bozuk atma ,soguk durma gormedınn mı tavrı dıyorum anlamadım dıyor lanet olsun yaa kız benım kuyumu kazıyormus herkesın haberı var beyefendı bana soylememıs bır de ısrarla benı bayramda yanına goturdu yıne aynı tavır tabıkı hanımefendı yuzume bıle bakmadı .
unutamıyorum bu olayı ıcımden atamıyorum sureklı sınır halındeyımbaska bır seyden tartıssak bıle aklıma bu olay gelıor oraya benı ezdırmeye goturusu gelıyor aklıma :a015:.. yıl bası degıl mı bugun beraber mutlu gırmemız gerekırken bız küsüz..sebep her seyın yerı yordamı varmıs ,oyle davranılması gerekıyormus bır benı adam edememış bunca senedır ..aldıgım hedıyeyı ısteıyormus benım hıc bır seyımı ıstemıyormus ..kı bız bu aralar sıkıntıdayız babam rahatsız bana bence uzulmuyorsun dedı mafoldumbenmafoldumben ben gece aglamaktan uyuyamamısım bana boyle ddı o saatten berı konusmuyorum o an yuzune kapadım .. arıyor acmıyorum ..ben de ısterdım yenı yıla sevınclı huzurlu gıreyım ama haram bana ..
sıktısam ozur dılerım belkı rahatlarım dıye yazdım yorumlamakta herkes ozgur :gitme:
Son düzenleyen: Moderatör: