Bunaldım artık!

• Konu Sahibi Konu Sahibi dicerr
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

oğlak canım ..ben ikizler ..
bız cok sey atlattık beraber bırbırımızı buyuttuk dıyebılırım ,yerı geldı bırlıkte agladık ben sıkıntıya dstum o yardım ettı o sıkıntıya dustu ben elımden gelenı yaptım ..bu konuyu actıgımda kapatmak ıstıyor elın blmem nesı yuzunden kavga mı edecegız ben senden ozur de dıledım neden ısrarla acıyorsun bu konuyu dıyor ..kaynana eltı kavgası yapan kdınlardan mı olacaksın dıyor bzım evımız ayrı barkımız ayrı olur dıyor ...mafoldumben

aılesı cok ıyı .. benım aldıgım hedıyeyı ıstemedı canım ..
ama eltı olayına gırmek bıle ıstemıyorum cok korktum gercten ben sesımı de cıkarabılen bırı degılım o an oyle kalırım sınırden .. :gitme:

anladim canim
nisanlin anlattigin kadariyla kontrolcu bir kisilige benziyor.
yani sokagin ortasinda kendimi vururum ne demek ya.bu nasil tehdittir.
sen daha iyi tanirsin onu ama bana kalirsa nisanlinin karakteri yonetimci ve kontrolcu baskici dedigim dedik biri gibi gorunuyor.
ilerde siz evlenince yine boyle tartismalariniz kavgalariniz olmus olsa (ki mutlaka olur)kendimi vururum giderim boyle tehditlemi yasiyacaksin?cok iyi dusun.
gelecekte cocuklarina boyle bir babayi mi layik goruyorsun.
inan evlenince degismez.degisecek diye bekleme. degisecigine inanma.
huylu huyundan vazgecmiyor.
en yakinlarimda yasadim boyle bir olayi.
bu insanlar ne evlenince degisiyor ne hayatlari boyunca.
olan sana olur kendine yazik edersin.

canım benim kadın seni rakip olarak görüyor sende demişsin zaten beni daha çok seviyor ailesi diye. nişanlının bundan hafiften gurur duyması lazım doğru bir tercih yapmışım deesi lazım bence. böyle durumlarda ne olursa olsun nişanlına iş düşüyor. dengeleri sağlaması gereken kişi o çünkü. sen birşey yapamazsın. nişanlında okuduğum kadarıyla bu dengeyi sağlamakta zorlanıyor. hiçbir şekilde ezdirme kendini. insan mutlu olmak için evlenir.
bu bayanın ilerde değişecegini sanmıyorum. devamlı seninle yarış içinde olacağını düşünüyorum evindeki eşyandan giydiğin şeye kadar takip edecek eğer yakın bir muhitte olursanız. ama nişanlın polis yarın öbür gün doğu görevine giderseniz orda başbaşa kalırsınız karışan görüşen olmaz. doğu dönüşüde farklı bir il tercih ederseniz bayramdan bayrama görürsün.
ama önce bir nişanlınla açık açık konuşman lazım. dengeyi sağlayamazsa ezilen taraf olacağını vs içinde ne varsa suçlamadan güzelce anlat. bu şekilde devam ederse daha fazla devam edemeyeceğini söyle. dünyaya bir kere geliyorsun ondada koca kahrı çekme. iyi bir baba eş olacak mı bu adam kendine sorular sorarak cevaplar bulmaya çalış. kendini bir ölç biç.

haklısın ...keske unutabılsem ılk oldugunda gecelerı aklıma gelıyordu kızın bakısı benı suzusu aklımdan cıkmıyordu bunun yuzunden kılo verdım o ara sankı baska dert kalmamış gıbı sonra kendıme de kızdım ...
ama bı tartısma olsa aklıma dırek bu gelıor :umursamaz:

evet kesınlıkle oyle cok otorıter..
sınırlı halı ok baska ..cok sakin ama sınırlendıgınde tanımak ımkansız karsı gelmemek gerek o sınırlendıgınde ben ıse yapamıyorum haksızlıga gelemıyorum cevap verıyorum bu sefer de kendısıne zararı dokunuyor 10 yl yaslandım dıor mafoldumben

çok zor bir durum.yani böyle durumlarda ikili ilişkinizde sizi çok seviyor olabilir çok değer veriyor olabilir çok iyi anlaşıyor da olabilirsiniz ama aile için içine girince sorun hallolmuyor büyüyor.en kötüsü de huzursuzluğun başkaları yüzünden yaşanması.ben 5 yıl önce nişanlandım.eş durumundan düğünden önce nikah yaptık.ama nikahtan sonra beni çok üzdü.çok direndim ama gözümü kapatıp her şeyi kabul edip evlenemedim.düğüne 2 ay kala ayrıldım.nikah olduğu için de yapmadığım evliliğin boşanmasını yaşadım.ama şu var ben de çok sevmiştim ama hiç pişmanlık yaşadım mı hayır.çünkü çok üzdü çok ağlattı beni.bizim sorunlar sizinkinden başkaydı kıyaslama bile yapılamaz.umarım düzelir.bir ilişkiye emek verip onu kaybetmek çok zor.hele severek ayrılmak çok daha zor.

hıım o zaman iş başka canım, ailesi iyiyiyse o zaman pire için yorgan yakma derim, ben aileside ondan taraf diye algıladım, hediye olayınıda yanlış anlamışım, be güzelim ilk mesajında yazdıklarını anlamak bayağı zor oldukaydirigubbakcemile3
o zaman bu kızı takmıcaksın, hatta strateji değiştir, nişanlının dediği gibi davran, o gülmüyorsa sen gül, o konuşmuyorsa sen konuş, tüm aile bunu görmicekmi, akla karayı seçemicek mi, madem ailesi iyi, ki bu devirde iyi aile bulmak zorlaşıyo biliyosun, sadece bi elti için ilişki bozulmaz, o kıskandığıyla köpürdüğüyle otursun sen çizgini kibarlığını bozma bu söylediğim şekilde davranırsan emin ol sen kazançlı çıkarsın, şu şekilde ailesi, kıskanan tarafı sen olarak bile algılayabilir
hallolmıcak bi sorun değil bence soğuk kanlı ol, nişanlınla ağzının tadını bozupta seni sevmeyenleri mutlu etme
:hulya:

canım bızım ankara dısına gıtmemız zor cunku cok ugrastı burda ıyı bır konumda
ısın kotusu bu kız da devlete kapagı atıp ankaraya yerleşmek nıyetındeymıs bunu da ben yenı ogrendım ...ya benım işimden bahsedılmesıne bıle tahammulu yok ıkı kelıme bahsettırmedı kendı ısıne gectı anlattıkca anlattıkı ben ılgılenmedı olmasın dıe de sordum ustelık hangı bankadasın dedım onun yuzunden bankacılara karsı onyargı olusturdum nerdeyse Çok üzgünüm çoook

hayatim erkekler boyledir iste bak daha evlenmeden sikayetci birtek yaslanan o mu tek kendini dusunurler halbuki sen kac gece dusundun bu olayi halbuki sen ne kadar uzuldun bilmezler.
polis sanirim nisanlin. tanidigim cogu polis ve asker otoriter ve evde surekli kontrol onlarda.benim dayimda astsubay aynen boyle yengem bosandi yapamadi.
disardaki islerini evdeki aileleriyle karistiriyorlar.
sanki evdede asker yetistiriyorlar.

mafoldumben
cok uzuldum senın ıcın .. bız cok naıfız ıkıımzde tartısınca rahat duramayız hemen barısırız uzuluruz ama bu olay cok dokundu bana ben kırılmasınlar abısı uzulmesı dıye elımden gelenı yaptım gulmeye calıştım yaa bana elını vermemış elım havada kalmış ötesı var mı sızce ben mı cok abartıorum :gitme:

bak hayatım bir başkası dışardan olayalrı daha iyi yorumlar.kadının amacı zaten sizin huzurunuzu bozmak.istemediği çok belli sizi.bir yani avaz avaz bağırmadığı kaldı.yıpratmak huzur bozmak istemiş bunu da pek ala başarmış.halada siz o durumdasınız.bakın sizin yapacağınız bir işi arsızlığa vurmak madem çok seviyorsunuz sizin nişanlınızla hiçbir sorununuz yok.biraz akıllı davranın huzurunuzu bozmayın.rol yapın siz de.onun yanında başka olun.takmayın.gayet rahat olun.aranızda onlardan hiç bahsetmeyin.yazık en güzel zamanlarınız nişanlı olmak.doya doya yaşayın.

canım tesekkur ederım
bır de bana dıyor ki prestij oldu sana :1closedeyes:,
ama ben cok uzuldum cunku hep ısterdım ablam yok ..cok ozenırdım kardes gıbı olan eltılere hep bız oyle hayal kurduk ıste beraber yerız ıcerız fılan dıye ama boyle olnca hele amac dogrudn bana yonelık olunca cok uzuldum ..

tatlım nişanlınla ailesi vs yokken normal durumlara nasılsınız iyi anlaşıyor musunuz. hayata bakışınız vs ne bileyim ortak mı.

bana soz verdı hatta kendı dedı ben de cok streslıyımdrır o gunkü işi kafama takarım uyuyamam .. işi eve getırmeyelım dedı bunun farkında ama bızı kotu etklıyor bazen .. benı dusunduren bu sesın cıkarmaması oldu yoksa kısılıgınden emınım .. ama bır de sınırlenınce o tavırları ..ben cok ustune gıtmısım abısıymıs sevmezmıs ole aman abn gelmesın onlar gıtmesın olaylarını .. cok baglılar abısı ıle ben tabıkı araya gırmek ıstemem ama abısı okızın bana tavrına bır sey demezken benım haklı cıkışıma o neden boyle kızıyor ...

hah işte demek istediğim buydu, nişanlın doğru söylemiş, karşındaki insan oynuyosa, sen daha beter oynıcan, yani bu olayı satranç gibi düşünebilirsin, akıllı olursan mat olan o olur, kaynında senin hakkında bak kız ne iyi niyetli benim ki nemrut diye düşünmeye başlar, fevri davranma bence de cool ol, emin ol, evin kıymetlisi sen olursun o zaman, zaten kıskançlık dediğin olay kıskanana zarar veren bişey bırak kıskansın, amaaaaan sefanız olsun aşkınızın tadını kaçrımaya değmez, o kavga da büyük ihtimalle nişanlın çok daralmış patlamıştır, erkeklerde sıkışınca olur öyle patlamalar, bence bu gece nişanlına pas at barışmak için özür dileme ama güzel bi söz aranızı düzeltecektir, sadece yeni yıla küs girmek istemedim dersin

tatlım nişanlınla ailesi vs yokken normal durumlara nasılsınız iyi anlaşıyor musunuz. hayata bakışınız vs ne bileyim ortak mı.

cok sukur bız bırlıkte ıyıyız ..hayata bakısımız hayallerımız aynı .. cok sıkıntım ortak oldu ben de ona ..bıbırımız ıcın cok fedakarlık yaptık ama ıste gun gelır de bunlar hiç hukmunde olurmus .. ben bır kız yuzunden bana tavrına uzuldum ılerısı ıcın endıselnedım ve su an küsüz .. o ıse benı suclu goruyor mesaj atmıs bana .."ayıp edıorsun canım lutfen ac konusalım yenı yıla ayrı gırmeyelm "..

ama gerı adım atmak ıstemıyorum burnu surtsun ıstıyorum bu olayı unutamadıgımı anlasınn

evet cok basarılı oldu benım daha ordayken moralım dustu ..
ayrılır ayrılmaz kavga ettık ılk buyuk kavgamız buydu ..ılk kez bana boyle bagırdı cok korktum ..o kızı bır daha gormek ıstemıyorum yuzunu bıle gormek ıstemıyorum resmını gorunce tuhaf oluyorum ıcıme sıkıntı basıyor bakamıyorum ...

:kedi:
tesekkur ederım canım

canim sen seviyorsun ve su an duygularin on planda buda cok normal kim olsa senin yerinde boyle dusunur.
bana kalirsa mantikli dusunmeye calis.
duygularini biraz arka plana at ve dusun.
senin gectigin donemlerden bizde gectik.
senin yasadigin hisleri bende yasadim.
ask sevgi saygi bunlar cok guzel duygular ama mantigini asla unutma.
benim fikrim ben bu iliskide gelecek goremiyorum.
evlenirsin o senin bilecigin is ama eminim ki birgun derdim vara evliyken konu acacaksin.
yine aynen boyle birolay yuzunden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…