Bunaldım artık!

• Konu Sahibi Konu Sahibi dicerr
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Allah korusun mafoldumbenmafoldumben

benim anladigim kadari ile duygularini cok ani anina belli ediyorsun elbette yasadiklarin guzel seyler degil ama karsinda kotu niyetli brisi varsa sen de oynicaksin canim bunun baska turlu alternatifi olamaz. erkekler boyle durumlari anlayamiyolar mi cozemiyolar mi diiym bi salaklik geliyor nedense onlara bu durumlarda hep alttan alinmasi gerektigi gorusunu dusunuyorlar. sen ne kadar rahatsiz olursan ol topluluk icerisinde asla ama asla o rahatsizligini belli etme, ama birebir yalniz kalicna da suratina bakma, cok net anlasin yani topluluk icinde iyi davrandigini kendisinden haz etmedigini.
senin de kismetine boyle bi elti dusmus, kendinden taviz verme samimi olma kendini de uzme. tbi sevdigini de ama bunu atlatacaginiza inaniyorum ben her zman iyi anlasan ciftlerin boyle sorunlari olur genelde zaten.

tatlım o zaman arkadaşlarında dediği gibi politik olmaya çalış. lafmı sokuyor sen gülümse o daha çok çatlar bence.

tesekkur ederım Asmın .. eltı olmak ıstemıyorum u kızla o benım eltım olmasınn ama bız de ayrılmayalım mafoldumben

tatlım o zaman arkadaşlarında dediği gibi politik olmaya çalış. lafmı sokuyor sen gülümse o daha çok çatlar bence.

zaten sorun orda benım hemen yuzum duser .. hemen bellı ederm duygularım yuzumden anlaşıır ..zaten ayrılırken bana bakışını hıc unutamam zafer kazanmıs gıbıydı ..o nıyetle gelmı zaten ..

senin daha çok sevilmenden nişanlın onur ve gurur duymalı....
seni üzmek yerine seni mutlu etmeli
eltin olacak kişinin nişanlısı düşünsün sorunları
nişanlın neden bu kadar saygısızlık yapıyor......
yüzünü egiyorsan yada tavır yapıyorsan bunun sebeblerini görmeli bilmeli....
gerekirse eltinle yada abisiyle konuşsun
seni üzmeye hakkı yok bence
hem suçlu hem güçlü.......bide faturası sana çıkıyor......
bence acık acık konuş şimdiden böyle yaparsa sonu nasıl olur allah bilir.......

tesekkur ederım Asmın .. eltı olmak ıstemıyorum u kızla o benım eltım olmasınn ama bız de ayrılmayalım mafoldumben

elinden birsey gelmez canim.. kendini de uzme artik. politik ol iliskine de bu olaylari yansitma asla. zaten zaman icerisinde sevdigin senin anlayisli davrandigin zamanlari gorup bunu anlayacaktir. politik davranirsan ne sevdiginden olursun ne iliskinden ne de mutlulugundan. ha haz ettigin birsey mi olucak asla, ama bir sure sonra gelisen sart ve durumlara gore yaptigin seyi hakedip haketmedigini gorursun karsindakilerin.

evet faturası bana cıktı cunku abartmısım .. elti kavgası cok banalmış ..basıt ınsanların tarzıymıs bu..bana yakısşmamıs bır de abartıormusum uzatıormusum ..
ama benım ne sucum var ben ıyınıyetle gıttım

ASmin
deneyecegım .. zaten meslegımde de bu yuzden sıkıntı yasıyorum duygu dusuncelerımı hemen blı edıyorum politiklik denen sey 0..
ama denıycem artık ..
yenı yıla nasıl gırersek oyle derler ..bız de ayrı gırıoruz ıste

niye ayri giriyorsun canim iliskine neden baskalari yuzunden zarar verilmesine izin veriyorusn?
deger mi.. madem hakkaten degmeyen biri oldugnu biliyorsun eltinin onun yuzunden kavga edip de ayri girmeye deger mi cidden..
ya bilmiyorumm bak bunlari sana mantikla soyluyorum ki cok benzer seyleri yasadim ben inan bu sekilde davrandim zararini gormedim. sonunda da karli olan ben ciktim. karsindaki insanlar kotu niyetli ise yapicak bisey yok inan. cunku erkeklerin kafasi bu tur iliskilere basmiyor anlamiyolar bi turlu. anlatip anlamaisni saglayana kadar kavga ettigim zamanlara acirim ben simdi.
tabi ki son karar senin, bir iliskiyi bozmak bitirmek son vermek cok kolaydir onu surdurmek herkese ragmen surdurmek ise cok zor. karsindaki insanin buna degdigini dusnuyorsan ona gore davran. degmez diyorsan hic bu hesaplari yapma birak gitsin zaten.

canım sevmediğin birini bu kadar kafana takıp üzüldüğüne degmez. sevdiğin biri sana kötü davranır beklemezsin üzülürsün ama sevmediğin biri için kendini bu kadar yıpratma. ayrıca şu çok iyi olmuş eltinin yüzünü en baştan görmüşsün rengini hemen belli etmiş. yüzüne gülüp arkadan iş çevirse daha kötü değilmi.

asmininde dediği gibi "karsindaki insanin buna degdigini dusnuyorsan ona gore davran. degmez diyorsan hic bu hesaplari yapma birak gitsin zaten. "

Baştan sona kadar okudum ama aklıma bişey takıldı. Nişanlının abisi kendi nişanlısıyla hiç tartışıyor mu??
Onlar mutlu mesut yaşıyorlarsa neden nişanlın seni üzüyor ki!!

öncelikle gecmiş olsun..
sunu herkes iyi bilsin elti eltiyi sevmezmiş iyi olmasınıda cekemezmiş öle derler...
benimde bi eltim var kaynanamlarla arası kötü benimde iyi onlar bi defa aramıştı annecigim diye konuşuyodum kapatır kapatmaz onları bana kötüledi..adı eltiydi çünkü...
onlarla iyi olmamı istermi ki...tabiki degil...sonra bende dikkatli davranmaya çalışıyorum herseyimi onunla paylaşmıyorum çünkü biliyorumki eltim muhakkak zayıf noktamı yakalamaya calışıcak bi defa yamuk yapmaya kalktı agzına tükürdüm esimde kötü olmamızı istemiyo ama esimde aileside o senle ugrasamaz diyolar ki öle pabuç bırakmam eltiyse eltiligini bilmeli herkes sonra anladımki anlattıgından sözlün çok ailesine düşkün bu abisi içinde gecerli bi söz anne baba içinde suda bi gercek kimse kimsenin evlenmedikten sonra içini bilmezzz herkes herkesi sevmek zorunda degil ama saygı herzaman zorunludur yani buda benim görüşüm hiç bişi üzülmeye aglamaya inan degmiyo bian diyosunki ben bunsuz yapamam ölürüm diyosun ama bide bakmışsınki o hiç senin olmamış o yüzden dua et allahım de hakkımda ne hayırlı ise o olsun diye ya sevgiye saygım var ama sen otur artılarını eksilerini yaz sözlünün eger artıların fazlaysa asla kimseye kulak asma eksilerin fazla cıkarsa bence direnme herseyi oluruna bırak derim zaten oda seviyosa arar döner hatasını anlar hiç bi zaman arayan degil aranılan ol şimdiden sana mutluluklar ve güzel yıllar dilerim bitanem opuyorumnanaktan

Tatlım hayattan aldığım tecrübeler bana hiç kimseyi taraf olnak zorunda bırakmamak gerektiğini öğretti.
Bunu anladığımda birilerini taraf olmak durumunda bıraktığım için çok şeyler kaybetmiş olduğumu gördüm.
Aranıza üçüncü kişi sorunları girmediğinde uyum içinde olduğunuza göre - karşılıklı bir anlaşma yaparak
üçüncü kisilerin hatalarının bedelini kendinize ödetmemeye söz verin. Yoksa o kişiler çoluğu çocuğu-
işi gücü ile huzur içinde yaşarken - siz onu savundun beni savunmadın batağından kendinizi kurtaramazsınız canım.
Öfke grafiği sürekli yükselir - kaldırılamıyacak sözler işitilir - sarfedilmeyecek sözler sarfedilir - çıkış yolu bulmak imkansız hale gelir.
Elti adayının niyeti seni attığı okların hedefi yapmaksa - yaşadığınız sıkıntılar hedefini 90 dan vurduğunu gösteriyor.
İzin verin oklar sağdan soldan sonsuzluğa doğru yol alsın.
Herşeyin gönlünce olacağı - sorunların doğru iletişimle çözüleceği yeni yıl diliyorum canısı. Sevdiklerinle birlikte nice mutlu yıllar dileği ile...
YENİ YILIN KUTLU OLSUN. a.s.

electra
haklısı canım
onunla bı problemım yok cok sukur ama cok kırıldım belkı bu yuzden dusunuyorum cok ıncındım

yusum

onlar zaten tartısıolar kız sınır krızlerı gecırırmus yapmacıktan falan fılan ama bakıyorum duzelecek dıyormus

tesekkur ederım canım
her zaman o arar zaten ben aramam ama ne bılıyım yenı yılda ayrı olmak küs olmakheleki bunu bana yasatan sahsın su an kurtlarını doktugunu dusunmek sınırlerımı bozuyor
eger ayrılırsak bılıyorum ki cok uzulecegım cok sevıorum onun da benı sevdıgını dusunuyorum buna tek sevınen kısı de o sahıs olacak bundan emın oldum ...

tesekkur ederım kulittam
evet amacına cok guzel ulaştı cok kırdık bırbırımızı bu olay yuzunden
anlayamadıgım elıne ne gectı ben onbır sey yapmadım hakkında kousmadım hep degısır dedım annesıgıle de o da hatalarını anlar dedım onu savundum
ama ıyılıkten maraz dogarmıs gercekten

canım ayrıl demedim iyi oku tabiki sevenler asla ayrılmasın neyse kusura bakma

yok melıkecım ne kusuru est
hala konusmadık offf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…