D
dicerr
Ziyaretçi
- Konu Sahibi dicerr
-
canim sen seviyorsun ve su an duygularin on planda buda cok normal kim olsa senin yerinde boyle dusunur.
bana kalirsa mantikli dusunmeye calis.
duygularini biraz arka plana at ve dusun.
senin gectigin donemlerden bizde gectik.
senin yasadigin hisleri bende yasadim.
ask sevgi saygi bunlar cok guzel duygular ama mantigini asla unutma.
benim fikrim ben bu iliskide gelecek goremiyorum.
evlenirsin o senin bilecigin is ama eminim ki birgun derdim vara evliyken konu acacaksin.
yine aynen boyle birolay yuzunden.
benim anladigim kadari ile duygularini cok ani anina belli ediyorsun elbette yasadiklarin guzel seyler degil ama karsinda kotu niyetli brisi varsa sen de oynicaksin canim bunun baska turlu alternatifi olamaz. erkekler boyle durumlari anlayamiyolar mi cozemiyolar mi diiym bi salaklik geliyor nedense onlara bu durumlarda hep alttan alinmasi gerektigi gorusunu dusunuyorlar. sen ne kadar rahatsiz olursan ol topluluk icerisinde asla ama asla o rahatsizligini belli etme, ama birebir yalniz kalicna da suratina bakma, cok net anlasin yani topluluk icinde iyi davrandigini kendisinden haz etmedigini.
senin de kismetine boyle bi elti dusmus, kendinden taviz verme samimi olma kendini de uzme. tbi sevdigini de ama bunu atlatacaginiza inaniyorum ben her zman iyi anlasan ciftlerin boyle sorunlari olur genelde zaten.
tatlım o zaman arkadaşlarında dediği gibi politik olmaya çalış. lafmı sokuyor sen gülümse o daha çok çatlar bence.
evet bu hanımefendı sevılmedıgını benım daha cok sevıldıgımı soylemıs bagırmıs cagırmıs bayram gunu rezıllık cıkarmıs ..ben oradayken eve gelmeye calışmış ama engellenmış benım haberım sonradan oldu ,eve gelemeyınce dısarıda buluşmak ıstemıs tabıı benım haberım olmadıgından gıttım yanii göturuldum ve bundan da beyefendının haberı varmş ..
herkes ustune gelıyormus ,cok bunalıyormus benı mutlu etmek ıcın cabalıyormus yuzumu gulduremıyormus onlar gulup eglenırken bız kavga eyormusuz sankı sebebı benım
benı begenmemesı = davranıslarımı begenmıyormus ,trıp atılmasından hoslanmıyormus bunu duzeltememış ..
hedıye meselesı tamamen komedı zaten fakıer fukaraya ver dedı :bbo:
bılemıyorum sorunlarını benle paylaşır ama bu olayda benım sucum neydı onu anlayamadım hiç..
tesekkur ederım zaman ayırdıgın ıcın
tesekkur ederım Asmın .. eltı olmak ıstemıyorum u kızla o benım eltım olmasınn ama bız de ayrılmayalım mafoldumben
ASmin
deneyecegım .. zaten meslegımde de bu yuzden sıkıntı yasıyorum duygu dusuncelerımı hemen blı edıyorum politiklik denen sey 0..
ama denıycem artık ..
yenı yıla nasıl gırersek oyle derler ..bız de ayrı gırıoruz ıste
ASmin
deneyecegım .. zaten meslegımde de bu yuzden sıkıntı yasıyorum duygu dusuncelerımı hemen blı edıyorum politiklik denen sey 0..
ama denıycem artık ..
yenı yıla nasıl gırersek oyle derler ..bız de ayrı gırıoruz ıste
öncelikle gecmiş olsun..
sunu herkes iyi bilsin elti eltiyi sevmezmiş iyi olmasınıda cekemezmiş öle derler...
benimde bi eltim var kaynanamlarla arası kötü benimde iyi onlar bi defa aramıştı annecigim diye konuşuyodum kapatır kapatmaz onları bana kötüledi..adı eltiydi çünkü...
onlarla iyi olmamı istermi ki...tabiki degil...sonra bende dikkatli davranmaya çalışıyorum herseyimi onunla paylaşmıyorum çünkü biliyorumki eltim muhakkak zayıf noktamı yakalamaya calışıcak bi defa yamuk yapmaya kalktı agzına tükürdüm esimde kötü olmamızı istemiyo ama esimde aileside o senle ugrasamaz diyolar ki öle pabuç bırakmam eltiyse eltiligini bilmeli herkes sonra anladımki anlattıgından sözlün çok ailesine düşkün bu abisi içinde gecerli bi söz anne baba içinde suda bi gercek kimse kimsenin evlenmedikten sonra içini bilmezzz herkes herkesi sevmek zorunda degil ama saygı herzaman zorunludur yani buda benim görüşüm hiç bişi üzülmeye aglamaya inan degmiyo bian diyosunki ben bunsuz yapamam ölürüm diyosun ama bide bakmışsınki o hiç senin olmamış o yüzden dua et allahım de hakkımda ne hayırlı ise o olsun diye ya sevgiye saygım var ama sen otur artılarını eksilerini yaz sözlünün eger artıların fazlaysa asla kimseye kulak asma eksilerin fazla cıkarsa bence direnme herseyi oluruna bırak derim zaten oda seviyosa arar döner hatasını anlar hiç bi zaman arayan degil aranılan ol şimdiden sana mutluluklar ve güzel yıllar dilerim bitanem opuyorumnanaktan
Tatlım hayattan aldığım tecrübeler bana hiç kimseyi taraf olnak zorunda bırakmamak gerektiğini öğretti.
Bunu anladığımda birilerini taraf olmak durumunda bıraktığım için çok şeyler kaybetmiş olduğumu gördüm.
Aranıza üçüncü kişi sorunları girmediğinde uyum içinde olduğunuza göre - karşılıklı bir anlaşma yaparak
üçüncü kisilerin hatalarının bedelini kendinize ödetmemeye söz verin. Yoksa o kişiler çoluğu çocuğu-
işi gücü ile huzur içinde yaşarken - siz onu savundun beni savunmadın batağından kendinizi kurtaramazsınız canım.
Öfke grafiği sürekli yükselir - kaldırılamıyacak sözler işitilir - sarfedilmeyecek sözler sarfedilir - çıkış yolu bulmak imkansız hale gelir.
Elti adayının niyeti seni attığı okların hedefi yapmaksa - yaşadığınız sıkıntılar hedefini 90 dan vurduğunu gösteriyor.
İzin verin oklar sağdan soldan sonsuzluğa doğru yol alsın.
Herşeyin gönlünce olacağı - sorunların doğru iletişimle çözüleceği yeni yıl diliyorum canısı. Sevdiklerinle birlikte nice mutlu yıllar dileği ile...
YENİ YILIN KUTLU OLSUN. a.s.
tesekkur ederım canım
her zaman o arar zaten ben aramam ama ne bılıyım yenı yılda ayrı olmak küs olmakheleki bunu bana yasatan sahsın su an kurtlarını doktugunu dusunmek sınırlerımı bozuyor
eger ayrılırsak bılıyorum ki cok uzulecegım cok sevıorum onun da benı sevdıgını dusunuyorum buna tek sevınen kısı de o sahıs olacak bundan emın oldum ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?