walla dogru söledinölede işte biz türk insanı herseyi bi anda olsun isteriz birazda cevre baskısı niye cocuk yapmıyomuşuz gel sen yap dicen işte olmuyooooo
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 haklısın valla güzelim. ama düşünsene bu hayatın her karesinde böyle. bekar olursun nezaman nişanlancan, nişanlanırsın düğün nezaman, evlenirsin çocuk nezaman,çocuk olur ikinci nezaman... böyle sürer. elin ağzı torba değil ki büzüversek kaydirigubbakcemile3
barıstık kızlar dayanamadım affettım
2009 u cope atalım bır da senı uzmeyecegım dedı
sabahtan berı uyuyamıyorum ıcıme bır sey dugum dugum bız neler atlattık bunu da atlatalım senı cok sevıyorum benden daha ıyı bılıorsun ne olur içii rahatlar dedı
dayanamadım ..ben senı uzemem gercekten kotu nıyetle demıyorum kotu dusunere bır sey soylemıyorum bılıorsun dedı
son gelışmeler bunlar ...bır de mutlu yıllar dedı gecıkmelı olsa da yogunmus arayamamış aklımda olmadgını nerden bılıorsun bızde her gun yılbasıymıs gıbı heyecan var degıl mı neden kutlamadımı da bılıorsun sevmıorum dedı
bır de telefon alacakmıs bana gonlumu almak ıcın ıstemem dedım
elifcim ıkı sayfa once yazmıstım
canım aradı konustuk actım telı sabah acmıstım gece gorevden geldı
sabah cok soguk konusmustum arama demıstım
oglene dogru aradı uyuyamadım ıcım cok kotu dedı seı cok sevıorumbılıorsun hıc kotu nıyetım olmadı sana dedı ben de hem agladım hem anlattım onu da aglattım tabıkı ..
hıc fark etmedım bu konuyu bu kadar taktıgını sınır yaptıgını dedı ben de acık acık konustum ıstemıor ben muhatap olmam o kızla dedım benı ılerde goruseceksın abımdı fılan dıye zorlama dedım tamam dedı blseydım bu yuzden kavga decegımızı hıc de gıtmezdık dedı
melikecim nasılsın?
iyiyim canım saol sen nasılsın bende gezdim walla yeni geldik eve esim saolsun gezdirdi polis kayınımlara gitmiştik sen nasılsın bitanem nasıl gidiyo bi yaramazlık yok insallah bebişşş :ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:
ohh gezmişin ne güzel.. ii bende aynı.. sabah iş var.. canım sıkıldı biraz takılayım dedim
ayy ben doymuyomki gezmeye aslında hiç sevmiyodum ama sanırım 6 ayda bunladım evde durmaktan biliyomusun durdıuk yere canım sıkılıyooo bazen bagırıp cagırıyorumm off off diyorum ya yalnızlık allaha mahsusmuş işte napim kendi çapımda artık gezmeye bişelerle oyalanmaya calışıyorum canım ya nasıl gidiyo işin ask hayatın warmı bişiler.... allahım seninde hakkında ne hayırlıysa o olsun bitanem
bende hiç yalnız kalamam hemen sıkılırım.. aşk yok canım istemiyorum çok acı çektim canım hala yanıyor.. olmayacak birşey ama yinede aklım onda unutamıyorum..seninde hayırlısıyla bebiş olsaydı sıkılmazdın canım
ayy dua edin bana canım ya inana suan herseyden çok istiyorum allahım yüzümü güldürür inşallah hayırlısıyla söle kucagımıza versin teyzesiipeki ne yapmayı düşünüyosun ama bak simdi sen hala aklın onda ama onun aklı nerde bide neden ayrıldınki madem seviyodun ah canım ya olan zaten hep bize oluyo onlar fındık kırıyolar hata yapsalarda umursuyolarmu sanki boşver ölen öldügüyle kalıyo öyle degilmi senağlama
inş. bi an önce kavuşursun bebişine. o da hala peşimde.. ama ailem istemiyo.. bende güvenmiyorum.. ama seviyorum.. saçma sapan bi sebep yüzünden ayrıldık.. kavga esnasında tamam ayrılalım dedim beyimiz onu unutamıyomuş ve birsürü ağır şey söyledi bende attım nişanı.. bilmiyorum ne yapcammmm.. unutmaktan başka çarem yok...
ozaman unut bencede ya zaten su bi gercek şimdi biz kızlar onlar bizim canımızı çok acıtsa da hemencik unutuveriyoz ama onlar ufacık bişeyi basa kakıyolar unutamıyolar neden yapıyolar bu böledir canım hakkında hayırlısı olsun demekki hakkında daha hayırlı kıymetini bilecek birisi var senin hikaye ben gibi umarım allah seninde ben gibi en kısa zamanda yüzünü güldürür üzülme emi seni suan eminol en iyi ben anlıyorum allaha sürekli dua et eminol dogru yolda olacaksınnn
evet canım ya biz niye böyleyizki,, inan önümde ailem ve çok sevdiğim ağbim olmasın koşarak giderim okadar seviyorum salak gibi bi ayrılık lafına beni brakan kişiye.. o benden yaşca çok büyük ama hiç olgunluk yapmadı işde.. nasip değilmiş hep dua ediyorum canım acım hefiflesin diye...
demekki bundada varmış bi hayır diyemiyoruz aslında demekki cenabı allahım böle yaptıki seni o yoldan dönderdi boşver bencede demekki sen daha iyilerine daha hayırlısına layık görmüş güzel allahım bak bende öleydim ama inanki olan hep bize oluyo karsıma dünyaların en iyisi en tatlısı çıktı çok mutluyum masllah esimi kimselere degismeme canımı veriririm onun içinnnnnŞeniz
allah mutluluğunu daim etsin güzelim.. eşinden önce galiba çıktığındanmı ayrıldın.. merak ettim kusura bakma
ben yatıyorum güzelim malum iş var sabah.. ii geceler..
aldatıldım....bu kadarı kafi peki tatlım iyi geceler yarın gündüz gelirsen görüşürüz canım allah rahatlık versin :teytey:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?