- 27 Aralık 2009
- 27.155
- 25
- 408
- Konu Sahibi dicerr
-
yok canım ben ve ailem istemiyoz polis. onlar beni buluyo.. ağbimde anlatır nasıl bir millet olduğunu polislerin.. ya ben aslında hayatımda kimseyi istem,yorum.. herşeyyden tırstım..
hepsini aynı kefeye koymammak lazım canım bizximki geldi çıkıyorum bende yarın yine gel ok görüşürüz bi tanem k.çibb iyi geceler tekrar mutlu yıllllar...........opuyorumnanaktan
tşk. ederim tabikidde genel olrak böyle.ii geceler
barıstık kızlar dayanamadım affettım
2009 u cope atalım bır da senı uzmeyecegım dedı
sabahtan berı uyuyamıyorum ıcıme bır sey dugum dugum bız neler atlattık bunu da atlatalım senı cok sevıyorum benden daha ıyı bılıorsun ne olur içii rahatlar dedı
dayanamadım ..ben senı uzemem gercekten kotu nıyetle demıyorum kotu dusunere bır sey soylemıyorum bılıorsun dedı
son gelışmeler bunlar ...bır de mutlu yıllar dedı gecıkmelı olsa da yogunmus arayamamış aklımda olmadgını nerden bılıorsun bızde her gun yılbasıymıs gıbı heyecan var degıl mı neden kutlamadımı da bılıorsun sevmıorum dedı
bır de telefon alacakmıs bana gonlumu almak ıcın ıstemem dedım
ayyy senin adına çoksevindim boşver işte dedigi gibi kafana tokadan baska bişi takma telefona gelince alsın boşver eger parasını harcatmazsan harcayacak yer arar okk canımcım
iyilik melikecim.. senden nhaber
evdeyim bende canım.. yılbaşı tatiliyle beraber birleşti haftasonu 3 gün evdeim :) şaşırdım doğrusu ilk defa nöbet gelmedi 3 gün boşum :)) oh negüzel toplasın eşin yardım eden iyidir..
harcar zaten saolsun da
her guzel seyı sana alasım var der ama cok harcıyor para bırıktırmemız gerekıyor
ama bekarken de bırıkmıyor maalesef .
tesekkurler kızlar ıns bıda hi üzlmem bu meseleden ..
o kızı da Allaha havale ettım hiç arayıp sormuorum annesını cunku mutlaka bı olay olmus oluyor kadının moral 0 oluyor ben de ogrenmıs sınrlenmış oluyorum
sızler ne yapıorsunuz melıkecım duygucum
aman ne güzel değer kıymet bilen biri. buarada allah neşeni daim etsin.. anladım kadarıyla çok neşeli birisin..
bana diyosun dimi duygu evet genelde öleyim güleryüzlüyümdür ama çokta sinirliyimdir sekerrrrrrrrrr :ecrin_bebek:
harcar zaten saolsun da
her guzel seyı sana alasım var der ama cok harcıyor para bırıktırmemız gerekıyor
ama bekarken de bırıkmıyor maalesef .
tesekkurler kızlar ıns bıda hi üzlmem bu meseleden ..
o kızı da Allaha havale ettım hiç arayıp sormuorum annesını cunku mutlaka bı olay olmus oluyor kadının moral 0 oluyor ben de ogrenmıs sınrlenmış oluyorum
sızler ne yapıorsunuz melıkecım duygucum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?