Bunaldım artık!

• Konu Sahibi Konu Sahibi dicerr
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yok canım ben ve ailem istemiyoz polis. onlar beni buluyo.. ağbimde anlatır nasıl bir millet olduğunu polislerin.. ya ben aslında hayatımda kimseyi istem,yorum.. herşeyyden tırstım..

hepsini aynı kefeye koymammak lazım canım bizximki geldi çıkıyorum bende yarın yine gel ok görüşürüz bi tanem k.çibb iyi geceler tekrar mutlu yıllllar...........opuyorumnanaktan

hepsini aynı kefeye koymammak lazım canım bizximki geldi çıkıyorum bende yarın yine gel ok görüşürüz bi tanem k.çibb iyi geceler tekrar mutlu yıllllar...........opuyorumnanaktan

tşk. ederim tabikidde genel olrak böyle.ii geceler

barıstık kızlar dayanamadım affettım
2009 u cope atalım bır da senı uzmeyecegım dedı
sabahtan berı uyuyamıyorum ıcıme bır sey dugum dugum bız neler atlattık bunu da atlatalım senı cok sevıyorum benden daha ıyı bılıorsun ne olur içii rahatlar dedı
dayanamadım ..ben senı uzemem gercekten kotu nıyetle demıyorum kotu dusunere bır sey soylemıyorum bılıorsun dedı
son gelışmeler bunlar ...bır de mutlu yıllar dedı gecıkmelı olsa da yogunmus arayamamış aklımda olmadgını nerden bılıorsun bızde her gun yılbasıymıs gıbı heyecan var degıl mı neden kutlamadımı da bılıorsun sevmıorum dedı
bır de telefon alacakmıs bana gonlumu almak ıcın ıstemem dedım

ayyy senin adına çoksevindim boşver işte dedigi gibi kafana tokadan baska bişi takma telefona gelince alsın boşver eger parasını harcatmazsan harcayacak yer arar okk canımcım

ayyy senin adına çoksevindim boşver işte dedigi gibi kafana tokadan baska bişi takma telefona gelince alsın boşver eger parasını harcatmazsan harcayacak yer arar okk canımcım

katılıyorum melikeye alsın boşver. parasını sana harcasın..

iyilik melikecim.. senden nhaber

iii walla ne olsun misafir wardı az önce gitti şimide esim geldi yemek verdim saolsun oda kaldırıyo şimdi yoruldumm bugün sormaa senden nbr calışıyomusun evdemisin......

evdeyim bende canım.. yılbaşı tatiliyle beraber birleşti haftasonu 3 gün evdeim :) şaşırdım doğrusu ilk defa nöbet gelmedi 3 gün boşum :)) oh negüzel toplasın eşin yardım eden iyidir..

evdeyim bende canım.. yılbaşı tatiliyle beraber birleşti haftasonu 3 gün evdeim :) şaşırdım doğrusu ilk defa nöbet gelmedi 3 gün boşum :)) oh negüzel toplasın eşin yardım eden iyidir..

toplasın canım aldı adananın en güzel en seker kızını yardımda etsin ama dimi canımmm erkege zaten fazla yüz vermiceksin üstüne cıkarlar normal davranacaksın asırı sevgini gösterince kudururlar içinden seveceksin sözünden çıkmayacaksın ne yaparsan yapmış ol asla ondan saklamıcaksın en affedemediklerinden biride yalandır herkes gibi o zaman ne dersen ne istersen yapar böle işte..... :sm_cool:

harcar zaten saolsun da
her guzel seyı sana alasım var der ama cok harcıyor para bırıktırmemız gerekıyor
ama bekarken de bırıkmıyor maalesef .

tesekkurler kızlar ıns bıda hi üzlmem bu meseleden ..
o kızı da Allaha havale ettım hiç arayıp sormuorum annesını cunku mutlaka bı olay olmus oluyor kadının moral 0 oluyor ben de ogrenmıs sınrlenmış oluyorum

sızler ne yapıorsunuz melıkecım duygucum

aman ne güzel değer kıymet bilen biri. buarada allah neşeni daim etsin.. anladım kadarıyla çok neşeli birisin..

canım benim bence o kızı fazla takma. onunla karşılaştığındada o yokmuş gibi davran. canını sıkma

aman ne güzel değer kıymet bilen biri. buarada allah neşeni daim etsin.. anladım kadarıyla çok neşeli birisin..

bana diyosun dimi duygu evet genelde öleyim güleryüzlüyümdür ama çokta sinirliyimdir sekerrrrrrrrrr :ecrin_bebek:

dicerr çok dolmuşsun sen. :1hug::1hug::1hug:

Çok haklısın, başka birisi yüzünden sizin tartışmanız gerçekten üzücü. Bu tamamen erkek arkadaşının sorumluluğunda seni ayrı bir yerde onları ayrı bir yerde tutmalı. Çok iyi düşün ve bunu onunla ciddi bir şekilde konuş. Bence geleceğiniz için çok ciddi bir durum bu evliliğin boyunca üzülebilirsin. Eminim bunları yaşamak istemezsin.

bana diyosun dimi duygu evet genelde öleyim güleryüzlüyümdür ama çokta sinirliyimdir sekerrrrrrrrrr :ecrin_bebek:

evet canım sana dedim.. vala bende öyleyim hemen sinirlenirim. özelikle hastalarla uğraşırken. ama onlara yansıtmam onlarda beni hep sakin biri sanarlar teş. ederler :)))

burdamsın canım iyi walla duyguyla laflaşıyoduk esim geldi görevden oda sen kalk ben oturim artık diyo ama ben kalkmıyom heee heeeee hiç bişi yapamıyoooo kaldıramıyooo naniknanik

oyle yapıcam zaten burnumuzdan geldı hem bayram hem sayesınde yıl bası
acık acık konustum zaten ben ıstemıorum evıme gelmesın dedım gorusmem dedım bastan soylorum abın abım gıbı ama o kızı ıstemıorum kesınlıkle dedım ...tamam dedı lanet olsun zaten bu yuzden kavga edecegımızı bılseydım hıc cıkmazdık dısarı dedı ..
sımdılık boyleee...abısıne de demıs abı ben sızınle dısarı cıkamam ısemıorum yorgunum zaten dıye ...ne gerek varsanlamadım bızımkını de goturmek ıstıolarmıs sevmıorum demıs umarım anlamıştır karsıdakı ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…