- 27 Aralık 2009
- 27.155
- 25
- 408
- Konu Sahibi dicerr
-
evet canım sana dedim.. vala bende öyleyim hemen sinirlenirim. özelikle hastalarla uğraşırken. ama onlara yansıtmam onlarda beni hep sakin biri sanarlar teş. ederler :)))
ah ahhhhhhhhhhh bu ay bari allahım yüzümü güldürsede hamiş olsammm öylr çok istiyorumki 6 aydır tıkk demiyoyummmmmm
inş. canım. ağbimlerde istiyolar bekliyoz bakalım. onlarda derin çalışmadalar
melıkecım kalkma tabı canım bosveerr
ne yapıyolar kısss banada özel msj dan anlatsanaaa kaydirigubbakcemile3
evet burcucum
baya bı dolmustum bugun patladım her seyı soyledım hem agladım hem konustum karsımdakını de aglatım tabı hep ben mı aglıcam
haklısın dedı dusunemedım dedı daha dogrusu fark etmedım dedı ..sartlarımı soyledım annesıne de soyledım kesınlıkle muhattap olmam eger nasıpp olurda evlenırsk benım muhatabım degıl dedım ..haklısın kızım bır sey diyemeyız dedı ..
O zaman üzme kendini canım. Sen uyarını yapmışsın sonra sana bir şey diyemezler, o insanı da muhatap alma... Sevginizin tadını çıkarın.
Şeniz
valla net bilmiyom. ama sen dr. kontrolüne gittinmi. bide kaç yıllık evlisin
dedim walla sen gidiyon mersinin engüzel semtine göreve ben burda sıkıntıdan patlıyom diyom oda diyoki nie gündüz girmedin bende dedimki arkadslarım gece geliyooo dedimm he heeeeeee bende o göz varmı kalkacak film basladı gel diyo gitmiyomm delikafadulden
ama esın bırlıkte vakıt gecırmek ıstıosa o baska canım
evet gayet saglıklıymışım olur dedi folbiol kullanıyom bide kırmızı beyaz bi hap verdi onu daha kulanıcam regl döneminde
hım hayırlısı olsun canım. hast. bi arkadaşım vardı 4 yıldır çocuk istiyodu hiç ummadık bi anda hamile kaldı.. darısı sana canım...çok düşünüp strese girme bu işler birazda piskolojiyle ilgili
evet ama ben çok hem kafaya takıyom hemde çok istiyom esimden bi parcayı tasımak nasıl gurur verirdi bana bi bilsen esimde çok istiyooooo :ecrin_bebek:
kafana takma güzelim. her şey zamanı gelince olur. çiçek bile zamanı gelmeden açmıyor değilmi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?