Bunaldım artık!

• Konu Sahibi Konu Sahibi dicerr
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
o zaman güzel günlerin anısına bidefa sen kaybet ve araaaaaaaaaa

mafoldumben aramıycam senı dıye yemın ettım
babam ıcın uzulmedıgımı ıma ettı(rahatsız babam ) kı ne kadar cok agladım kendısı de bılıyor nereden canımı acıtacaını cok ıyı bılıyor ..

allahallah dengesizligi var heralde ikizlermiydi azönce öle okudum heralde uffff walla ne diyim bilmiyom bizimde basımızdan gecti bitanem zamanında inanki ben ona dayanaraktan zaten yazdım walla son sözüm yüreginin götürdügü yere git kendi kalbinin sesini dinle ve dogru neyse onu yap emi bebişşşş

Tatlım bazı insanlar başkalarının huzursuzluğu ile beslenir maalesef. Onları bu besinden mahrum etmenin yolu olabildiğince negatif eylemlerini yok saymaya çalışmak değil mi?
Karşımızdakini değiştiremeyeceğimize göre - kendimizi değiştirmemiz gerekiyor.
Allah yardımcın olsun. :Saruboceq:

yusum

onlar zaten tartısıolar kız sınır krızlerı gecırırmus yapmacıktan falan fılan ama bakıyorum duzelecek dıyormus
sen kıskanılan konumdasın dicerr. sinir krizlerine girerek o sadece 3-5gününü kurtarabilir. sen ise sabrederek mutlu olabiilirsin. Abisine de hayret ettim doğrusu. Yani nişanllın kardeş olarak elinden geleni yapıyor, sevdiği insanı bile kırıyor ama o herşeye göz yumuyor.
Şöyle yap böyle yap demek zor. Karışık bir durum çünkü.
Hakkında hayırlısı olsun. eltin ettiğini bulur inşallah bir gün...

tesekkur ederım canım
oğlak burcu ..ikizler ben
en ıyısı bıraz ayrı kalmam blkı benı cok kırdıgını anlar
:sinifsinif:

bende tıpkı biricik_06 gibi nişanlıydım ve eş durumu taini için nikah yaptık. nişanlım polis di.çok sevdim onu ama onun takıntıları vardı örneğin ben ona sinirli bi anımda ayrılalım dedim..o bunu unutamadı..evliyken çocuğumuz oluyormuş ve kahvaltı sofrasında ben onu terk edip gidiyormuşum.. böyle düşünüyodu.. günlerce ağladım yalvardım.. anlatamadım.. ve yaşamadığım evlilikten boşandım..çok severek ayrıldım. sonrasında özür diledi yalvardı fakat ailem kabul etmedi.başta ağbim o da polis.. canım iyi düşün şimdiden kendini öldürmekle tehdit eden adam yarın öbür gün seni tehdit eder. ağbisinin olayıda çok saçma...

evet oyleymıs canım
ama ınankı benım etrafımda hıc boyle bır ınsan olmadı sımdıye kadar
cok sasırdım nasıl davranacagımı bılemedım o an ve destek bekleım dogal olarak savunmasız kaldm cunku

maalesef o destek de benı anlamadı

canım benim sıkıntını okudum çok üzüldüm takma diyecem ama davulun sesi uzaktan hoş gelir ya ... canım benden sana tavsiye ne kadar ailesiyla ne kadar seversen sev bi masafen olsun canım abisi mabisi takma kafanı hele elti görümce tırs gelsin tırıs gitsin yaptıkları seviyesizlik aranızda ne olursa olsun konuşularak halledilebilir öyle neymiş el vermemek falan işte amaç seni renjide etmek sen nişanlınla arandaki ilişkine bak iyi anlaşıyorsan geç gitsin sevgi kolay kazanılmaz ama çabuk kaybedilen bişeydir yeni yıldada yapılmaz ama yani ( üzme kuzum kendini allahtan hayırlısını dile herzaman inşallah tez zamanda düzelsin

saolasın canım
bız bısey dıyemıyoruz cunku gözu gormuyor gıbı duzelcek dıyor kız benı kırarken bı yandan da cılve yapyordu sımarıyordu resmen ..bızımkı de evet abla dıye dedıklerını onayadı aklıma geldıkce sınırlerım zıplıor

tesekkur ederım canım
oğlak burcu ..ikizler ben
en ıyısı bıraz ayrı kalmam blkı benı cok kırdıgını anlar
:sinifsinif:

zaten kuzum demezlermi zaman herseyin ilacı diye bence bi adım cek geri bakalım beyfendi ne yapıcak anam bişi diyimmi bu polislerin benimkide içinde az biraz var dengesizlikleri çok afedersin benimkide manyak biraz ama bana diş sökemiyoooo he he hiç izin verirmiyim gerci asıgım sana bişi yapamam ben desede cadılıklar yapıyorum hepp napim en ufak bişi sölese walla pişman ediyom ayy askım benimmm yerim ben onuu kelepçesinide burad unutmuş beni öpecem diye he hee adamın böle aklını basından alırım işteeee Şeniz Şeniz Şeniz

canım yorumun ıcın saol
ama o zaten bana zarar vermedıgınden kendıne verecegını soyluyor tabı ınsan oglu guven olmaz
bılemıyorum senın ıcın de cok uzuldum mafoldumben

elıfcım saol canım
evet elim havada kaldı cok kötu bır durummus bunu da yasadım herkesın ıcınde kı ben bır de opmek ıcın one dogru egılmıştım salaklık bende ...:bbo:
ıns duzelsın ıstıyorum ayrılmak ıstemıorum amaa bu kızla aynı aılede olmak ıstemıorum kesınlıkle benı nısanına bıle davet etmedı ,abısı bızımkının ıznını beklemedı ,bekletmedı kız ,ama bız onları bekledık 6 ay askerden gelmesını beklemıstık abısının ..
ne safmısız yaa

kaydirigubbakcemile5
ne hossunuz ya masallah
boyle degıldı bu adam ama bu konuda benı konusturmaı ıcımde kaldı ve atamıyorum

canım iyi düşün ben hala onu çok seviyorum.. anladığım kadarıyla sizin sorun eltiden dolayı. başkalrı yüzünden üzmeyin kendinizi.. konuşup halledin. yeni yıla beraber girin.. bak o kadar aramış seni.. ben şimdi hep geçen yılı düşünüyorum.. boşver siz küs olunca o salak elti sevinecek. nişanlında demiş herkezin evi ayrı diye. evlenince eşinle ikiniz olacaksınız. tabi onuda görecksin ama sevginin peşinden koş ne olur. sıkı sıkı sarıl ona.. yoksa içinden çıkmıyor.. benim sorun yaşadığımda kimse arkamda lmadı herkez bitir dedi.keşke herkez bana bunu demeseydi.. sen şimdi kalk ara nişanlımı on sevdiğini söyle. zaten o gerisini getirir... herşey gönlünce olsun.. ben dua ediyorum sevenler ayrılmasın diye..

kaydirigubbakcemile5
ne hossunuz ya masallah
boyle degıldı bu adam ama bu konuda benı konusturmaı ıcımde kaldı ve atamıyorum

tatlı dil yılanı deliginde çıkarırmış bide bunu dene zemuszemus

duyguu
ne kadar ıctensın tesekkur ederım
sızın bır sansınız daha yok mu lütfen sız de bırlessın cok uzgunum
hala sevıyorsan neden ayrısınız ??

melikecim
bana dedı kı her zmaan olan sey olacak barısacız bosuna dır dır etme :umursamaz:
ben sımdı nasıl arıyım

canımcım sorunu düşünerek hiçbir çözüm elde edemezsin. sadece hatırlayıp hatırlayıp kendini yıpratırsın. sorunu nasıl çözebiliriz onu düşünmek lazım. mümkün olduğunca karşı karşıya gelmemeye çalış. mesafeli olmaya çalış. insan hayata dalıp gidince işiydi gücüydü derken zaten çok karşılaşmazsınız.

electra
saol canım
ama zaten o kızın tavrına beyefendının tepkı gostermemesı benı orda savunmaması canımı yaktı
babam dedıkı sana elını vermeyen ınsanın yanında neden durdun kalkıp gıtseydıo da adamsa pesınden gelırdı dıye
ahh salak kafam yaa ahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…