• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bunaldım bu konudan...

mabada

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Mart 2010
727
610
103
merhaba kızlar gece gece gene canım çok skıldı. bıraktım kocamı yatağında (zaten sinirliyim ona) moralimi düzeltmeye çalışıyorum. konu tabiki bütün evlilik sürecinde yaşanan çocuk meselesi.
şimdi evlenmeden öncede evlendiğimiz ilk günden itibarende eşimle aramızda çocuğu ne zaman yapıcaz konusunda gereksiz saçma tartışmalar sürüp gidiyor. ben 24 yaşındayım ocakta 25 olucam. evin en küçük kızıyım. haliyle kendimi 18 fln hissediyorum :KK53:. eşimde 26 yaşında. ikimizde üniversiteyi bitirdik iş bulduk hayatımızı düzene sokmaya çalıştık o arada eşimin ailesinin zoruyla evlendik. eşim çocuk gibidir. beni sinir etmeye bayılır uğraşır durur bende hhhhhiiçççç sevmem bundan bile ne kadar .ok sinirlenirim kavga ederiz fln. konuya geleyim. eşim haydi bide çocuk yapalım diip diip duruyor. kayınannem kayınbabam bilmem eşimin tarafından birsürü kişi daha ee ne zaman çocuk yapıonuz die en sevmediğim soruyu bana soruolarki o ayrı bi problem. kaynanacığım!! beni sinir edio kendi kendine hesaplar yapıo ne zaman hamile olurum nezaman doğururum bana uygun zamanı belirlio fln haddine neyse ayıp yani. bende artık kavga edip duruyorum istemiyorum diye. bide kayınbabam imalarda sürekli.. daha bide eşim bana bunun aynısını yapıp duruoki ben kaç defa daha hazır olmadığımın izahını yaptım. sonuçta cocuğu dopurup bi kenara atmısoun. hayırlı düzgün bir evlat yetiştirmek kolay değil. bunlar çocuk oyuncağı sanıo... eşime göre ztn kendide çocuk farketmio eline oyuncak olur. severse sever ağlarsa kucağıma atar. öle bi durum. ve ben çok bunaldım. önümde işyerimle alakalı çok büyük bi sınavım var haziranda fln olucak.onu geçmeme gerek sonra çevremde özellikle işimde çocuk yapan yok bu durumdan utanıyormuşum gibi hissediyorum. ztn işim çok zor işte yarın yola çıkıyorum 1 hafta yokum.geçen hafta yoktum. bu şekilde nasıl çocuk sahibi oliim. ablamlar benden 6 yaş büyük daha birinin yeni çocuğu oldu. ikisininde tavsiyesi acele etme hayatını yaşa şeklinde. benim ailem çok tutucu bir aile oyüzden ben hiç biyeri gezmedim ne eşimle ne arkadaşlarımla. biraz bu şekilde gezip eğlenmek keyfini çıkarmak istiyorum. ama bunu anlayan yok. ben şu anda gerçektende çocuğu bi eziyet gibi görüyorum. ve gene bu akşam gider ayak kavga ettik eşimle. yok sadece kendimi düşünüyomuşum evliliğimz gibi bunuda baskıyla halledecekmiş başka çare yokmuş. ki ben çok keske acele etmeseydk dedim evlendikten sonra. of öyle napıcamı şaşırdım. niye kimse beni düşünmüyo ya:KK43::KK42:

Kaç yıllık evlisiniz?

anne olmaya hazır değilseniz yapmayın kesinlikle büyük sorumluluk, eşinizin düşünüğü gibi ver eline oyuncağı oynasın değil yani.

ay benim kaynanada öyle bide benim ki acıtasyon yapıyor , çocuk mağazalarının önünden geçerken duygulanıyormuş
çocuk kıyafetlerine bakıyormuş içi gidiyormuş :KK14:
bana da her gün soruyordu bende o kadar istiyorsan sen doğur , biz sevelim biz ciciler alalım dedim :KK53:
tabi bu lafın üzerine bir daha ağzını açamadı , kimseyi sallama , nasıl istiyorsan öyle yaşa baskılara boyun eğme

Ahh canimm ahhh..
Kocanin ailesi herşeye burnunu sokmayi çok sever zaten düşünceli bi taraflarida yokmuş anlasilan allah yardimcin olsun öncelikle. Bence bu kadar karamsar. Olma kucagina aldiginda tüm fikrin değişecektir..

merhaba kızlar gece gece gene canım çok skıldı. bıraktım kocamı yatağında (zaten sinirliyim ona) moralimi düzeltmeye çalışıyorum. konu tabiki bütün evlilik sürecinde yaşanan çocuk meselesi.
şimdi evlenmeden öncede evlendiğimiz ilk günden itibarende eşimle aramızda çocuğu ne zaman yapıcaz konusunda gereksiz saçma tartışmalar sürüp gidiyor. ben 24 yaşındayım ocakta 25 olucam. evin en küçük kızıyım. haliyle kendimi 18 fln hissediyorum :KK53:. eşimde 26 yaşında. ikimizde üniversiteyi bitirdik iş bulduk hayatımızı düzene sokmaya çalıştık o arada eşimin ailesinin zoruyla evlendik. eşim çocuk gibidir. beni sinir etmeye bayılır uğraşır durur bende hhhhhiiçççç sevmem bundan bile ne kadar .ok sinirlenirim kavga ederiz fln. konuya geleyim. eşim haydi bide çocuk yapalım diip diip duruyor. kayınannem kayınbabam bilmem eşimin tarafından birsürü kişi daha ee ne zaman çocuk yapıonuz die en sevmediğim soruyu bana soruolarki o ayrı bi problem. kaynanacığım!! beni sinir edio kendi kendine hesaplar yapıo ne zaman hamile olurum nezaman doğururum bana uygun zamanı belirlio fln haddine neyse ayıp yani. bende artık kavga edip duruyorum istemiyorum diye. bide kayınbabam imalarda sürekli.. daha bide eşim bana bunun aynısını yapıp duruoki ben kaç defa daha hazır olmadığımın izahını yaptım. sonuçta cocuğu dopurup bi kenara atmısoun. hayırlı düzgün bir evlat yetiştirmek kolay değil. bunlar çocuk oyuncağı sanıo... eşime göre ztn kendide çocuk farketmio eline oyuncak olur. severse sever ağlarsa kucağıma atar. öle bi durum. ve ben çok bunaldım. önümde işyerimle alakalı çok büyük bi sınavım var haziranda fln olucak.onu geçmeme gerek sonra çevremde özellikle işimde çocuk yapan yok bu durumdan utanıyormuşum gibi hissediyorum. ztn işim çok zor işte yarın yola çıkıyorum 1 hafta yokum.geçen hafta yoktum. bu şekilde nasıl çocuk sahibi oliim. ablamlar benden 6 yaş büyük daha birinin yeni çocuğu oldu. ikisininde tavsiyesi acele etme hayatını yaşa şeklinde. benim ailem çok tutucu bir aile oyüzden ben hiç biyeri gezmedim ne eşimle ne arkadaşlarımla. biraz bu şekilde gezip eğlenmek keyfini çıkarmak istiyorum. ama bunu anlayan yok. ben şu anda gerçektende çocuğu bi eziyet gibi görüyorum. ve gene bu akşam gider ayak kavga ettik eşimle. yok sadece kendimi düşünüyomuşum evliliğimz gibi bunuda baskıyla halledecekmiş başka çare yokmuş. ki ben çok keske acele etmeseydk dedim evlendikten sonra. of öyle napıcamı şaşırdım. niye kimse beni düşünmüyo ya:KK43::KK42:

Esinle bu şekilde konuşabilrsn...henüz genç olduğunuzu hayatinizi yasayamadgnizi onunla gezip hayata doymak istediğinizi, bir suru guzel ani biriktirmek istedgnizi bol bol sevismek istedgnzi vs söyleyin..

Çocuk yaparım ama doğum hariç tüm bakımı sana ait diyebilirsin (tabii kimseden yardım almadan tek başına bakma şartıyla :) ) Ya da sadece senin hazır olman yetmez ben hazır değilim diyebilirsin. Kayınvalidene de sen doğur sen bak torun niyetine de susmazsa da herkesi topla tek bir konuşma yap ama biraz cinnet moduna girmen lazım :D

kesin bir dille anlat daha sonra da duyma kimseyi, çünkü en doğru zamanı sen bilirsin

Nezaman çocuk mu yapıyosunuz ?
Yuhh yoğurt mayalamıyosun yani !!!

Önce bunu çöz bu bizim yatak odamızı özelimiz de

Eşininide ikna etmene gerek yok hazır olunca gezmeye eğlenmeye doyunca olur de

Bende 1,5 yıllık evliyim eşim habire karnımı sever burayada bebek lazım ben bana lazım değil diyorum
Istemiyorum vücudumunda hayatımında değişmesine hazır değilim

avatarım bebekte onun poposundaki çiçeği sevdim :) 3 tane yeğenim var ve çocuk bakımını herşeyi çük iyi biliyorum. anne olmanın nasıl olduğunu da görüyorum. ablamların zorda olsa çocuklarını sevmesini de görüyorum tabi. sizin dediğini her şeyi yaptım kaynanam dahil çok istiosan sen doğura kadar herşeyi söledim. yok hatun takmış kafayı yatak odası özeliymiş fln sallamıyor yani. eşim dün geldi hadi kalk yat diye sonra oturduk baya bi konuştuk ama bi çocuk yapalımı bu kadar abartma diip durdu gene :KK47: bende gene neden istemediği anlattım durdum napim anladıysa. daha önceden 6 sene bi beraberliğimiz oldu tmm uzun bir sürede o süreyi evliymişiz gibi saymak çok saçma... bilmiom nolacak bu işin sonu.

Niye sen sinir oluyorsun ki sen keyfine baksen olati sinir et senin elinde olan bisey degilmi kaynananlara cok guzrl sakayla karisik agzinin payini ver mesela
siparis uzerine calismiyoruz
bu kadar coxuk seviyon yap kocama bi kardes bi gorumcem bi kaynim olsun
Senin yerine plan yaptiklari tarihlerde aaa o tatihlerde doluyum baska tarih belirle sen ben ona uyar ona gore kocamla yatarim gibi usulune uygun sekilde sustur
esine de onemini ehemmiyetini anlatarak iknaedebilirsin. Muhtemelen buyukler sordukca esinizin aklina dusuyordur. Hee birde su var. Ben de seninle ayni durimdaydim istemiyorum iatemiyorum duye erteledim sonra esimde sperm azligi vs varikosel filan cikti uzuuuunnn bir sure cabaladik anne baba olmak icin en son tedaviylr hamile kaldim. Bence once ikinizde muayenenizi yaptirip sonra ona gore planlama yapin derim

Hadi bide çocuk yapalım demekle çocuk yapılmaz. Hazır mısınız ona karar vermeniz lazım.
Çocuk eziyet gibi geliyor dediğin halde avatarında bebek resmi var o da ayrı muamma...

benim önce eşimi ikna edebilmem gerekio. bende ztn polikistik over denilen şeyden var adet olma pproblemi yaşadığım için doğum kontrol hapı kullanıyorum. evlenmeden önce başlamıştım 2. seferim belki çocuk yapma konusunda sıkıntılarım olacak hiç belli olmaz. ilaç içmekten sıkıldım artık ta şu haziranı temmuzu bi atlatıım bırakmak istiyorum ztn ilacı doğal yollarla korunuomuş gibi yapılır sonrasıda önce eşimin ikna olması gerek beni anlaması gerek kv bu konuda etrafındaki kişilerden çok etkilenio yani abartı bi bebek sevgisi var içinde şu anda ailelerinde 2 tane çocuk var biri yeni doğdu biri doğacak onları görünce kıskançlık moduna girip bana baskı yapma modundalar. siz sevmek için istiyosunuz diyincede evet diip sırıtıyo. benim korkum eşim ve ailesi nedeniyle çocuk konusunda sınanmak. Allah kimseyi bu konuda sınamasın ama çok abartıyorlar bence:( yani 2 kızı var onlara evlenecek hemen onlarada böyle baskı yapacak bi kvleri olsa ne düşünür benimki bilmiyorum. yumutalıklarını ne bağlamış doktorlar bidaha doğum yapmasın diye onun öle bi şansıda yok. yani sert çıksam eşimle problem olur kesin nie öle davrandın die.

Back
X