BUNALDIM.DUA EDECEK GUCUM BILE YOK...

nice1985

Başka dallara tutunmak yerine, kendime ağaç oldum.
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2014
3.182
3.068
448
600 tl param var.kizim unide.babasi 150 tl nafaka veriyor.Issizim.gzl bir ise alindim.kurumsal bir firma.3 hafta sonra basliycksiniz dediler.2 haftasi bitti.onun kirasi 450,elektrik, su ,dogalgaz,harcligi,yemesi icmesi....ve ben.nasil yettiricem.
Yataktayim su anda dua edecek halim yok.gucum yok.

150 TL nafaka tedbir nafakası mı? Çok az degıl mi?

Borc alabılecegınız bırı yok mu, veya kredı kartınız yok mu? Oradan cekın bıraz faız yersınız ama ıse başladığınızda maaşınızı alınca kapatırsınız.kac lıra maasla başlayacaksınız?

Ben su ana kdr hic kimseden 1 kurus istemedim.var cevrem.ama cok utanirim.istiyemem.borc alir ya odiyemezsem korkumda var.bilemiyorm.kalakaldim.
Maas konusuna gelince gzl bir kurum.arkadas araciligya gittim gorusmeye ve alindim.ben cok is degistirdim.cok seylerle karsilastim.mecbur kaldim is degisikligine.ve burasida kurumsal bir firma guvenli bir ortam yeterki guvende olayim dedim.ve hic maasi bile sormadim.dun arkadasimi aradim sordum.2000 ustu dedi.ins.

Allah yardımcınız olsun sabredin. Evladınız için utanmayı bi kenara bırakıp birinden borç isteyin.

Insallah cok güzel olsun yenı ısınde hersey

Sizin önceki konularınızı biliyorum.
Siz çok güçlü bir kadınsınız. Aman bırakmayın kendinizi. inşallah az bir zaman kalmış.
Biraz daha sabır sabır...
Hayırlı Cumalarınız olsun..

Sizin önceki konularınızı biliyorum.
Siz çok güçlü bir kadınsınız. Aman bırakmayın kendinizi. inşallah az bir zaman kalmış.
Biraz daha sabır sabır...
Hayırlı Cumalarınız olsun..
Tsk ederim.sizede hayirli cumalar.

lütfen kendinizi strese daha fazla sokmayın, borc alın birinden, en kçtü ihtimalle dersiniz ki işe başladığım zaman ilk maaşımda ödeyebilirim dersiniz, çok üzüldüm, ama dediğim gibi, alın bir şekilde ödenir...

Konularinizi okudum sizi çok iyi anlıyorum da peki ne demek 150tl nafaka.devler neye dayanarak 150 tl reva gördü üstelik boşanma sebebiniz aldatma..madem parası yok ne diye karı kızla birlikte oluyor para olmadan yapilirmi bu is.siz niye yoksulluk naffakasi almadınız tazminat almadınız mi burda beynim durdu.bu adam cocuk masrafı karsiliyamiyorsa ne b.. yiyor aldatıyor o zaman.benim gözümde KarisiNa ihanet eden bir adam ceketine kadar bırakmalı ama nerde böyle adamlık.aldatmanın bile şerefini yok ettiler haysiyetsizler

Daha boşanma gerceklesmedi degil mi,esinizin maasi ne kadar yüksekse siz de kiziniz icin nafakayi arttirin verdigi rakami kabul etmeyin.

İsiniz de hayirli olsun maasida guzelmis,ise baslayinca 1 ayin dolunca alırsın o zamana kadar anneniz babaniz var ise onlardan yardim isteyin yada kardesleriniz.

Ayrica sizin eviniz vardi diye hatırlıyorum o ev ne oldu.

Eski esin maasi cok iyiydi.ama dava acilinca cikis yapip tazminatini alip yeniden giris ve kendini asgariden gostermis.ailemden istemem..onlara cok kirginim.kizimi devlet yurduna gitmektense ev tutturdular.ben odeyemem dedim.sanNe dediler.nasil banane tm o zmn siz okutun dedim.ona ev tutmasi icin cebine harclik koydular gitti ev baktilar tuttular...hepsi kenara cekildi....annrm kizimla konusmuyormus..neymis zor duruma sokmus onlari....iste ben anneyim kenara cekilemedim.babasi 150 bile gec yatiriyor.
Alaha cok sukur evim var.bisanmamiza karar verildi.ama dosya daha elimize gecmedi...itiraz edecegim.

Malesef bu sekilde reva gorduler.ztn adam degilki...bana 300 nafaka..ama calistigim icin vermiyorlar.parasi var.iyi bir maasi.sirket arabası...ama cikis yapip tazminatini aldi ve tekrardan asgariden gostererek ise basladi..bunlarin hepsini itiraz dilekcemde yazicM.

Ayni yerde mi çalışıyor esin avukatin var ise bunu ispatlayin,banka giris cikislari vs illaki bulursunuz bir delil.

Kizinizin kirasini kim ödüyor peki.

Eviniz satilinca size dusen paydan eger ev aliniyorsa ufakta olsa ev alin kendinize.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…