Kizimin yol harcligina varana kdr ben oduyorm.bizim alt katimizdaki dairede kiracimiz var.350 tl kira...o u cikarttiki biz almiyalim.1 yildan fazla oyle kaldi.sonra arkadasim akil verdi git kiracinin ustune actir...cikartamazda...yaptim...bir kac aydir kiracinin parasoyla onun kirasinin bir bolumunu oduyorm.o da ogrendi ki evi kiraya verdigimi.oglumu ariyor elektrigi suyu kestrcm..ciksin....bende whatsaptan yazdim oyle bir sey yaparsan gelir sizin mahallede ve derneginizin onunde enistesinin yattigi kadinla simdi beraber yatipkalkiyor,cocugunun 3 kurusuyla oynuyor derim dedim de durdu.simdi 13 kirayi alacagim uzerini tamamlayip kira...elektri,su dogalgaz,yol,yemek,v e ev masraflari icin market....bemiyorm artik...ben ona mi kendime mi yeteyim.evimiz satilinca kendime ev alabiliyorm cok sukur.Ayni yerde mi çalışıyor esin avukatin var ise bunu ispatlayin,banka giris cikislari vs illaki bulursunuz bir delil.
Kizinizin kirasini kim ödüyor peki.
Eviniz satilinca size dusen paydan eger ev aliniyorsa ufakta olsa ev alin kendinize.
Serh koydurdun mu diyecegim de o evde oturmuyorsun o zaman serh icin evde oturman gerek.Kizimin yol harcligina varana kdr ben oduyorm.bizim alt katimizdaki dairede kiracimiz var.350 tl kira...o u cikarttiki biz almiyalim.1 yildan fazla oyle kaldi.sonra arkadasim akil verdi git kiracinin ustune actir...cikartamazda...yaptim...bir kac aydir kiracinin parasoyla onun kirasinin bir bolumunu oduyorm.o da ogrendi ki evi kiraya verdigimi.oglumu ariyor elektrigi suyu kestrcm..ciksin....bende whatsaptan yazdim oyle bir sey yaparsan gelir sizin mahallede ve derneginizin onunde enistesinin yattigi kadinla simdi beraber yatipkalkiyor,cocugunun 3 kurusuyla oynuyor derim dedim de durdu.simdi 13 kirayi alacagim uzerini tamamlayip kira...elektri,su dogalgaz,yol,yemek,v e ev masraflari icin market....bemiyorm artik...ben ona mi kendime mi yeteyim.evimiz sayilinca kendime ev alabiliyorm cok sukur.
Serh koydurdum cnm.evde oturuyorm.Serh koydurdun mu diyecegim de o evde oturmuyorsun o zaman serh icin evde oturman gerek.
Aminnnn cnmmm...disaridan guclu gorunuyorm..ama icim bitmis teslim olmus durumda.o kdr cok yoruldumki.o pisligi su mubarek cuma satinde rabbime birakiyirm...ona artik bedduada etmiyorm.dilerim bize ne yasattiysa onu yasasin...bana diyorlarki bak gor o senden daha kotu durumlara dusecek.bu onun iyi gunleri...ama bu beni ferahlatmiyorki. Benim çektiklerimi hafifletmezki....bana derman olmazki.ben yasadiklarimi biliyorm.Sizin nickinizi görünce bile içim kötü oluyor artık.
Eski eşiniz insanlıktan bi gram bile nasibini alamamış ! Dilerim yaptığı tüm kötülükler katmer katmer ona geri dönsün.
Yanlış anlamadıysam işe başlamanıza 1 hafta kalmış. Biraz daha sabır güzel kardeşim. İnşallah hakettiğin mutluluğa, refaha, huzura tez zamanda kavuşursun. Sen çok güçlü bi annesin. Allah bütün hayırlı dualarını kabul etsin.
Ogrenim kredisi cikmadi cnm.diger yerlerdende bir hbr cikmadi.ocak ayinda geri odemeli devlet kredisi alcak ins.ozmn rahatlarim.kiziniz bir yerden burs falan bulamaz mi acaba ?ogrenim kredisine basvursaydi keske
Bu gun cuma ve zorla yataktan kalkip rabbime yalvardim.bizi aglatip onu guldurmesi..bizi bu duruma soktugu icin...rabbim ins bizede bir kapi acar...gecen annem soyluyor..kardesim o pislik esi gormus.bir kadin ve cocuguyla..butun akrabalar goruyormus.dusunsenize kendi evladi muhtacken o baskasinin cocuguna babalik yapiyor...rabbim goruyor bunlari.Rabbim şu mübarek günde yardımcın olsun. İnşallah feraha erersin.
Haklısın. İnşallah bi gün burada senin çok mutlu olduğunu okuduğumuz günler de gelecek. Bir söz vardır "dibe vurduğunda gidilecek tek yön yukarısıdır" diye. Bu günler de geçecek. Sen her seferinde daha güçlü ayağa kalkacaksın inşallah. Evlatlarınla çok mutlu bi yaşam diliyorum senin için.Aminnnn cnmmm...disaridan guclu gorunuyorm..ama icim bitmis teslim olmus durumda.o kdr cok yoruldumki.o pisligi su mubarek cuma satinde rabbime birakiyirm...ona artik bedduada etmiyorm.dilerim bize ne yasattiysa onu yasasin...bana diyorlarki bak gor o senden daha kotu durumlara dusecek.bu onun iyi gunleri...ama bu beni ferahlatmiyorki. Benim çektiklerimi hafifletmezki....bana derman olmazki.ben yasadiklarimi biliyorm.
Malesef canım bazende böyle şeylerle yüzleşmek geçmişi silmek ileriye bakmak gerekiyor. O ne yaparsa yapsın senin güçlü olman lazım. İnşallah herşey yoluna girecek. Bu günlerde geçecek. Çok şükür Allahım diyeceksin. Ben sana inanıyorum güçlü kadınsın.Bu gun cuma ve zorla yataktan kalkip rabbime yalvardim.bizi aglatip onu guldurmesi..bizi bu duruma soktugu icin...rabbim ins bizede bir kapi acar...gecen annem soyluyor..kardesim o pislik esi gormus.bir kadin ve cocuguyla..butun akrabalar goruyormus.dusunsenize kendi evladi muhtacken o baskasinin cocuguna babalik yapiyor...rabbim goruyor bunlari.
Insanin bir kizi var ve baska bir sehirde...ilk goz agri.canin kanin...o acken sen nasil yiyebiliyorsun.nasl gezebiliyor,gulebiliyorsun...
Ben bazen bir sey yedigimde hemen onu ariyorm..sena hesabina para attim git ondan ye...o nasil duruyor.rabbim babalari boyle mi yaratti.anneleri boylemi??????
Tsk ederim.bana borc verecek cooooook ama cok kisi var.cok sukur.ama bu duruma gelmek beni yipratiyor.en basta komsularim beni yanliz birakmaz..Allah büyüktür
çok çekmiş bir kadınsınız Allah güç kuvvet versin
gururu bir kenara bırakıp birinden borç isteyin
inşallah verecek birini bulursunuz
Dibe vurdugunda gidilecek tek yön yukarisidir.....ins...cnm benm.Haklısın. İnşallah bi gün burada senin çok mutlu olduğunu okuduğumuz günler de gelecek. Bir söz vardır "dibe vurduğunda gidilecek tek yön yukarısıdır" diye. Bu günler de geçecek. Sen her seferinde daha güçlü ayağa kalkacaksın inşallah. Evlatlarınla çok mutlu bi yaşam diliyorum senin için.
Eski esin maasi cok iyiydi.ama dava acilinca cikis yapip tazminatini alip yeniden giris ve kendini asgariden gostermis.ailemden istemem..onlara cok kirginim.kizimi devlet yurduna gitmektense ev tutturdular.ben odeyemem dedim.sanNe dediler.nasil banane tm o zmn siz okutun dedim.ona ev tutmasi icin cebine harclik koydular gitti ev baktilar tuttular...hepsi kenara cekildi....annrm kizimla konusmuyormus..neymis zor duruma sokmus onlari....iste ben anneyim kenara cekilemedim.babasi 150 bile gec yatiriyor.
Alaha cok sukur evim var.bisanmamiza karar verildi.ama dosya daha elimize gecmedi...itiraz edecegim.
Devlet bursu cikmadi...geri odemeli burs da ocak ayinda verilmeye basliyor...basvuru yaptik onun icin...ben devlet yurdunda kalmıştım.. ve kyk kredisi almıştım işe girince de kendim ödemiştim. kızınız için burs araştırın bence ayıp değil bu..
devlet yurdu için bir şansı var mı bilmiyorum gecikmiş olabilir dönem başı oluyor galiba
Benim ailemde beni ezdi...onlarin yaptiklarinida unutmuyacagim...simdi her kez hayatinda ben yatakda.Keske ailenize ikna olmasaydaniz. Kiziniz devlet yurdunda olsaydi 200 tl gibi bir rakamla yemek+barinak ihtiyacini karsilamis olacaktı. Çok yazik olmuş.
Devlet bursu cikmadi...geri odemeli burs da ocak ayinda verilmeye basliyor...basvuru yaptik onun icin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?