- 7 Ekim 2016
- 1.352
- 1.342
- 133
- 37
Toplu para veriliyoor tek kredi odeniyor 500 civari bir sey olsa gerek.çok iyiiiiii
ocak ayında birkaç aylık toplu para alacaklar şimdiden durumunu anlat ki parayı çar çur etmesin .. malum kış faturalarıu falan daha yüksek gelir.
herşeyin güzel olacağına inan lütfen.. ve borç istemek ayıp değil..
Evt toplu aliyolarmis...ins cnm...bir ise baslasam sikintim kalmayacak.çok iyiiiiii
ocak ayında birkaç aylık toplu para alacaklar şimdiden durumunu anlat ki parayı çar çur etmesin .. malum kış faturalarıu falan daha yüksek gelir.
herşeyin güzel olacağına inan lütfen.. ve borç istemek ayıp değil..
Tsk ederim.sizinde soylediginiz gibi devlet yurtlarinda cikan ogrenciler oluyormus...kizimla konusacsgim.gerekirse yurtlarla birebir ben gorusecegim.tsk ederim.Bence yinede devlet yurduna basvuru yapin , belki cikan ogrenci olur. Belediye vs bura basvurularinda bulunun .
Sizi zorlayan bu bir ay ozellikle farkindayim ama ilerisi icin de tedbir alin.
Evlere verilen islerden cevrenizde varsa yapin . Cok degil ama idare eder.
Ayrica utanmayin bir komsunuzdan borc isteyin. Cok istemezseniz ne o zorlanir ne siz .
Allah yardimciniz olsun
Yok cnm ya.param bitene kdr idare edicm.sonra arkadaslarimdan borc alicam...evde satilabilecek bir esya varsa letgoda satabilirsiniz . hic kullanilmamis nevresim battaniye falan
Bilemiyorm.ben oyle gidip kimseyede soyleyemem ki....yine arkadaslarimdan borc isterim diye dusunuyorm.Allah guzel kapılar açsın onunuze belkı o işe başlayana kadar temızlık işi ya da başka iş yapsanız esnaftan yardım ıstesenız bıkaç gunluk ış?
Bir el beceriniz var mı ya da yemek falan yapar mısınız?600 tl param var.kizim unide.babasi 150 tl nafaka veriyor.Issizim.gzl bir ise alindim.kurumsal bir firma.3 hafta sonra basliycksiniz dediler.2 haftasi bitti.onun kirasi 450,elektrik, su ,dogalgaz,harcligi,yemesi icmesi....ve ben.nasil yettiricem.
Yataktayim su anda dua edecek halim yok.gucum yok.
Evt.cokkkk gzl yemek yaparim.fakat simdi bir ise basliyabilirim...fabrikada kayit isinden cagirdilar.ama bu kurumsal firmada bir hafta sonra basliyacagim icin yerimden kimildayamiyorum.Bir el beceriniz var mı ya da yemek falan yapar mısınız?
ise baslayinca avans isteyin her kurum veriyoBen su ana kdr hic kimseden 1 kurus istemedim.var cevrem.ama cok utanirim.istiyemem.borc alir ya odiyemezsem korkumda var.bilemiyorm.kalakaldim.
Maas konusuna gelince gzl bir kurum.arkadas araciligya gittim gorusmeye ve alindim.ben cok is degistirdim.cok seylerle karsilastim.mecbur kaldim is degisikligine.ve burasida kurumsal bir firma guvenli bir ortam yeterki guvende olayim dedim.ve hic maasi bile sormadim.dun arkadasimi aradim sordum.2000 ustu dedi.ins.
Ogrenim kredisi cikmadi cnm.diger yerlerdende bir hbr cikmadi.ocak ayinda geri odemeli devlet kredisi alcak ins.ozmn rahatlarim.
Sorayim bakalim.Benim de oğlum üniversitede okuyor.kızınız gibi geri ödemeli kredi çıktı ona da.bu hafta 900 lira almış.kızınız da almış olabilir
Cok tsk ederim..Ummadığın anda çiçek açar umutlar :)
Yakınlarınız elbet vardır sizi 300-500 tl biraz rahat ettirecek bu parayı elbet isteyebilirsiniz bunda bişey yok ki? Borç istiyorsunuz sonuçta.
Ödeyemem hissene kapılmayın işinize girer bir güzel de ödersiniz.
Kendinizi sıkmayın çok düşünmeyin.
Allah yardımcınız olsun.
Feraha çıkın inşallah.
Devlet bursu cikmadi.geri odenen devlet bursuna basvurdu.o da ocak ayinda zannedersem.is konusunda da arastiriyor..saagleri cok uzun ve derslerine uymuyor...bakiyor yine de.Kızınız üniversite oluyor sanırım. Burs almıyor mu? Part time öğrencilerin çalıştığı yerlere basvurabilir üniversite okurken çalışan binlerce insan var size destek olsun hemde sorumluluk bilinci gelişir:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?