BUNALDIM.DUA EDECEK GUCUM BILE YOK...

evde satilabilecek bir esya varsa letgoda satabilirsiniz . hic kullanilmamis nevresim battaniye falan

Toplu para veriliyoor tek kredi odeniyor 500 civari bir sey olsa gerek.

Bence yinede devlet yurduna basvuru yapin , belki cikan ogrenci olur. Belediye vs bura basvurularinda bulunun .
Sizi zorlayan bu bir ay ozellikle farkindayim ama ilerisi icin de tedbir alin.

Evlere verilen islerden cevrenizde varsa yapin . Cok degil ama idare eder.
Ayrica utanmayin bir komsunuzdan borc isteyin. Cok istemezseniz ne o zorlanir ne siz .

Allah yardimciniz olsun

Evt toplu aliyolarmis...ins cnm...bir ise baslasam sikintim kalmayacak.

Tsk ederim.sizinde soylediginiz gibi devlet yurtlarinda cikan ogrenciler oluyormus...kizimla konusacsgim.gerekirse yurtlarla birebir ben gorusecegim.tsk ederim.

Allah guzel kapılar açsın onunuze belkı o işe başlayana kadar temızlık işi ya da başka iş yapsanız esnaftan yardım ıstesenız bıkaç gunluk ış?

Allah guzel kapılar açsın onunuze belkı o işe başlayana kadar temızlık işi ya da başka iş yapsanız esnaftan yardım ıstesenız bıkaç gunluk ış?
Bilemiyorm.ben oyle gidip kimseyede soyleyemem ki....yine arkadaslarimdan borc isterim diye dusunuyorm.

Allah yardımcınız olsun bir başınıza ayakta kalmaya çalışıyorsunuz Allah bir yerden kapı açmış daha güzelleri olsun inşallah

Bir el beceriniz var mı ya da yemek falan yapar mısınız?

Bir el beceriniz var mı ya da yemek falan yapar mısınız?
Evt.cokkkk gzl yemek yaparim.fakat simdi bir ise basliyabilirim...fabrikada kayit isinden cagirdilar.ama bu kurumsal firmada bir hafta sonra basliyacagim icin yerimden kimildayamiyorum.

Sizin eve yakın kafeler falan var mı? Gidip onlara özel türk kahvesinin yanına minik kurabiyeler falan yapmayı teklif etsen nasıl olur

Ummadığın anda çiçek açar umutlar :)
Yakınlarınız elbet vardır sizi 300-500 tl biraz rahat ettirecek bu parayı elbet isteyebilirsiniz bunda bişey yok ki? Borç istiyorsunuz sonuçta.

Ödeyemem hissene kapılmayın işinize girer bir güzel de ödersiniz.
Kendinizi sıkmayın çok düşünmeyin.
Allah yardımcınız olsun.
Feraha çıkın inşallah.

ise baslayinca avans isteyin her kurum veriyo

Ogrenim kredisi cikmadi cnm.diger yerlerdende bir hbr cikmadi.ocak ayinda geri odemeli devlet kredisi alcak ins.ozmn rahatlarim.

Benim de oğlum üniversitede okuyor.kızınız gibi geri ödemeli kredi çıktı ona da.bu hafta 900 lira almış.kızınız da almış olabilir

Cok tsk ederim..

Kızınız üniversite oluyor sanırım. Burs almıyor mu? Part time öğrencilerin çalıştığı yerlere basvurabilir üniversite okurken çalışan binlerce insan var size destek olsun hemde sorumluluk bilinci gelişir:)

Devlet bursu cikmadi.geri odenen devlet bursuna basvurdu.o da ocak ayinda zannedersem.is konusunda da arastiriyor..saagleri cok uzun ve derslerine uymuyor...bakiyor yine de.

Sadece "gecicek" demek istiyorum güzel kardeşim.Su an yaşadığın maddi zorluklar da ...gönül yorgunlugun da geçecek.Bu yasadiklariniz evlatlarınla sana hayat tecrübesi olacak.İlerde yaşanılan bir zorlukta "ben neleri yaşadım,yilmadim ...bu dert mi beni üzecek?" diyeceginiz güç kaynaginiz olacak bu günler.Senin dua edecek gücün yoksa ben senin için dua ediyorum güzelim.İnsallah bir yakının Hızır gibi yetisir ondan yardım alırsın ,işine tutunur o kapıdan ekmek yersin.Gun doğmadan neler doğar ...belki fazlası bile olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…