bunaldım ve mutsuzum

bak canım , bu çocuktan cacık olmaz.
ağır bir söz olabilir ama bu çocuk tam hıyar.
öncelikle kız arkadaşının babasıyla nasıl konuşması gerektiğini bilmiyor.
ben daha önce nişanlandım ayrıldım. düğünüme 1 hafta kala hemde.
sonra şimdiki eşimle tanıştım. eşim ailemle tanışmaya geldi. babam baktı eşime. oğlum sen ne iş yapıyorsun dedi. eşim o zaman özel sektörde çalışıyordu . bilgi işlem sorumlusuydu, evi yok arabası yok... birikmişi var ama. almış maaşına annesine vermiş . o da altın almış atmış kenara.
neyse benim eşim asgari ücretle çalışıyorum efendim ama ne isterseniz karşılarım, sigaram içkim yok. kızınıza gözüm gibi bakarım. merak etmeyin. bunun dışında eğer kızınız için bir isteğinin varsa söyleyin. ne gerekiyorsa alırım dedi. nerdeyse ayaklarını öpcekti babamın. babam normalde benim için hep memurlar, mühendis , aasker tarzı insanlar geldiği için öyle tiplere alışıktı.hatta ünv. bitince hocalarımdan birisi istedi beni ailemden. ben istemedim yaşça büyük diye... neyse babam bu tür insanlara alışık olduğundan bu bi tuhaf geldi. ama efendiliğini görünce babam hayır demedi. peki kızım da seviyor madem peki dedi....
ne demek ya kızınız zaten kaç yaşına gelmiş...
kusura bakma ama bence bu tavizi ona sen vermişsin. bak kaç yaşına geldik evlenelim falan dediysen eğer o da bundan yüz bulup, evlenmeye mecbur olduğunu düşünere k babana böyle bir terbiyesizlikte bulunmuştur.
sakın taviz verme. bırak. konuşma. arama sorma. sen aileni düşünüyor olabilirsin ama ben de ailemi düşünüyorum. bababama bu terbiyesizliği yapanı da affedip bir de yuva kuramam demelisin.
aileni kimseye çiğnetme. sen kızsın. tabiki takacaklar takı. yüz verme. ağır ol istemiyorum de. senin nasıl ailen önce geliyorsa benimkide öyle de geç...

Psikolojik zorlama falan değil adam seni bildiğin aşağlıyo.. Dayanıosun sen de buna. Elbet bu adamlarında bi alıcısı oluo işte. Pes!

Bu ne ya bu ne küstahlık... Kim bu adam ya benim babamla böyle konuşacak hee??? Kapı orda yürüsün gitsin..Kusura bakmayın bir an kendimi sizin yerinize koydumda

zaten kızınız kaç yaşına gelmiş
cık cık cık
bu adamdan hiç bişey olmaz
evlensen ilerde birgün kavga etsen sen zaten kaç yaşına gelmiştin diye başına mı kakacak yani
çok itici buldum kendisini
bir de zaten sevenin yokmuş
laflara bak hele
beni yanlış anlama ama adam seni ezmeye çalışıyor

bende bu olay olup herşey bitince kendimi özgür ve rahatlamış hissettim. ama şimdi....

[

sevgili değilim aynı işyerinde ve aynı departmandayım talihsizlik bu
Talihsizlik senin çok yumuşak yüzlü olman. Bana öyle bi msj yazıcak biri hahaytt öyle bi ayar veririm ki bi daha değil konuşmak yanımdan desturla geçer.

Adam psikolojik baski kurdugubun farkina varmis ve basarili olduğunu hissetmis ben olsam etkilensem dahi etkilenmemis gorunmemeye calisirdim güçlü durun siz ona mecbur musunuz o kim ki ya

Evlilik kararı almak için 3 yıl uzun bir süre değil mi ? Yaşları göz önüne alarak söylüyorum

Kardeşim ablam kuzenim vs olsan yapma etme diye vazgecirmek için ne çabalar sarf ederdim. Şimdi sana Allah gözünü açsın diyebiliyorum. Bu adam seni seviyor mu? Sen bu adamın neyini seviyorsun?

Aşk acısı zor elbet ama ölenini görmedim. Yazık etme kendine. Dünyada erkek mi kalmadı?

biz birlikteydik ama son bir yıl ciddi bir hal aldı düşünülmeye başladı

Onu cok seviyorsub anlasilan ve bu sevgin nedeniyle yaptigi terbiyesizliklere sabrediyorsun ama evlendiginde geri donusu imkansız demiyeyim ama daha zor olur evet 34 yasindasin ama karsina kimbilir kimler cikar her serrin arkasında hayir vardir birsey nasip olmadiysa Allah daha iyisini gizlemistir muhakkak bunu da unutma

Arkadaşım kusura bakma da bir damat adayı ancak bu kadar arsız,edep yoksunu olabilir. Benim eşimin babası hayatta değil ve durumları çok iyi olmamasına rağmen ellerinden geleni yaptılar,bizim bir talebimiz de yoktu annesi kendi söyledi.Diğer oğluma bunu bunu aldım,bu gelinime de alacağım haksızlık olmasın diye.Çoğu masrafı da eşim ve ben üstlendik.Babanızın sabrına beyefendiliğine de hayran kaldım. Lütfen kimseye ailenizi ezdirmeyin.Evleneceğim insan aileme bu tarzda konuşsa ağzının ortasına çakardım bir tane

Ahahahahaha, hic gülecegim yoktu...bu nasil güvensiz yanar döner, kisiliksiz, edepsiz, terbiyesiz, kültürsüz, egitimsiz bir erkek böyle.
Hayatta böylelerinle zamanini harcama derim...böyle bir kisilikle yuva kurulmaz, sanada hayat arkadasi olmaz, daha dogrusu olamaz. Evlenmek icinde evlenme, adam normal degil, karekteri oturmamis hala.
Türkiye`de su an 70 milyon ve küsür insani yasiyor bunun yarisi kadin olsa,yar 35 milyon erkek, yani simdiki sevgilinden daha kötüsü olacagini tahmin etmiyorum, bu ne oldugu belli olmayan renksiz kisilikten daha iyidir diye düsünüyorum.
Olmadi bekar kalirim ama bu zihniyette bir insanla kesinlikle muhatap bile olmazdim, bu adami yari yolda birakir ya...

Ay bu herifi rezil etmeden bırakma n'olur, dangalak yaa

Şu lafların 10da birini rahmetli babam duysaydı yığardı o adamı oraya kaldı ki ben kızınız zaten kaç yaşında cümlesini duyduktan. sonra s.ktiri çekerdim

böyle pazarlık yapan biriyle bir ömür geçer mi allah aşkına ,allahın sevdiği kuluymuşsun bence kurtulduğuna dua et..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…