bunaldım ve mutsuzum

Sende bir problemmi var? Niye bu adam sana bu kadar terbiyesiz yaklasabiliyor ?

ağzım açık kaldı..bu yaşa kdar boşa mı çalışmış eşin olacak adam 6 bilezik nedir ya tak 500 tl lik sanki dul kadın alıyor...

bundan koca moca olmaz sana yüz vermişsin kardeşim o eve getirmeyecektin babasını da alıp gelecekti. bi de kapıyı vurmuş çıkmış

bence bu çocuk seni istemiyor

İyide sonuçta evlilik bu sadece kendi istekleri olamaz. Eger durumu yoksa 1 sene çalışır para biriktirir gerekenleri yapsın yani.

sende deseydin bak başka örneklerde var. ev alan eşya alan diye.. ayrıl bırak kızım.. koşsun peşinden.

Yorumlari okuyup yorumu yazana kadar catladim.
Yazinin hangi birini alintilayim bilemedim.zaten "kac yasinda ben aliyorum gibi sarfettigi cumleden sonra bende film koptu.babaniz sabirli adammis veselam benim ki olsa onu oraya gomerdi.

Bir de bi yorum da sey yazmissiniz " onceden rahattim ama simdi..." cumleyi devam ettirmemissiniz umarim pismanim seviyorum gibi cumleler kurmuyorsunuzdur.

Baska biriyle evlen arkadasim bunu napacaksin. Bu adam insani sinir hastasi eder verem olursun Allah korusun.

Ayni yerde calisiyorsanda calisiyorsun bakma gorme duyma.iki kizla gorusmus de kizlar bisi demis de bide sana soyluyor. Koca adam olmus edepten haberi yok. Madem hicbiseye parasi yok evlenmesin.insanliga bi hayir islesin.

Icim sogmadiya yahu yazdim zyazdim sakinlesirim sandim yok...

Evlilik bir kumar, biraz kadere bağlı evet. Ancak bile bile lades demek de olmaz. Bir kere bir kız babasına denilmeyecek sözler söylemiş. Baban yine sabırlıymış MaşaAllah, ben olsam evden kovardım onu. Yaşına başına bakma sakın. Yok evlenmem lazım falan böyle düşünüp ona mecbur hissetme kendini. Evlilik bu. Boşansan daha mı iyi? İyi düşün derim ben. Hayat kimse için kıyamayacağımız kadar kısa.

zor işler bunlar zor söz yok nişan yok isteme yok. terbiyesiz bi dikleniyor babana utanmasa burada yaşayalım hep birlikte diyecek

Baban iyi sabretmis. Benim babam olsaydı karşısındaki dayağı yemiş kovulmstu. Uzak dur ...

Bu ne ya okurken bunaldım sana simdiden bunu yasatan bir adamla evlenecek ömür boyu ailesi üzülmesin diye senden bir sürü fedakarlık isteyecek seni bunaltacak kesinlikle evlenme bu adamla seni çok üzer

Baban o lafı dediğinde o lafı onun ağzına nasıl gömmez merak ettim doğrusu!

Ve sen bu adama seni ailenin yanında küçük düşüren adama evlilik planı yapıyorsan aman aman diyorum.

Baban bide o gelse diyelim seni verecek mi.

Sen bu kadar değersiz değilsin !!!!!!

o diğer üyelerin dediği cümleye istinaden bence kurtulmuşunuz bu adam eş mi alacak batan geminin malı gibi tarif ediyor sizi daha evlenmeden. valla mutsuz olmak için illa bi şeyleri talep etmese de mutsuz olunuyor.su mutsuz olanlar bir parti kursak baya kalabalık olur.

Wuhuuuuu. Şaka gibi!! Yol ver kıtzekalıya.
Seni ondan başka kimse almaz, sana ondan başka kimse dostluk yapmaz, senin kafan ne doğru ne yanlış ayırt etmeye basmaz. Bu gerçekten kendini nimetten sanıyor; büyük lütuf senin için. Sömürür tüm hayatını, yaşam enerjini..Sakın bu kötülüğü kendine yapma.

Ne denir bilemedim
gozunuz aydin
gecmis olsun Allah kurtarmis
Verilmis sadakaniz varmis
bir fakir sevindir ablacim sen
hayirli olsun.......
ve daha bir suru buyuk sozlerimizi siralayip en son olarak (aileniz ozellikle babaniz belli efendi bir insan o yemekte ona bu kadar sebredebildigine gore) Allah ailene de sana da yakisan hayirli birini nasib etsin diyerek iyi dilek ve temennilerimi sonlandiriyorum.

Kac yasinda bu adam?

böyle biriyle evleneceğine hiç evlenme daha iyi..

Davulun sesi uzaktan pek hoş gelir.

şu kk da okuduklarıma hala şaşırmama şaşırıyorum... her defasında bu kadarı olmaz dedirten olaylarla karşılaşıyorum...

kaç kaç kurtar kendini bu ne densizlik ne demek kızınız kaç yaşına gelmiş?lafa gel ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…