- 20 Ocak 2019
- 2.998
- 2.689
- 133
- 34
- Konu Sahibi -SWEET MOM-
-
Yapmaz olaydimİşte siz insanlık yaptınız ya bunu anlamıyorlar bende çok şey yaşayacağımı anladim geri duruyorum
Çünkü nezaketten anlayan yok
Geldimi cumbur cemaat dolusma derdindeler.
İnsanı gıcık ediyorlar
Çağırdım mesafeli gel yok hep gelecekler
Sırf bu yüzden yazlık almıyorumMerhaba degerli kk hatunlari. Konuya nerden baslayacagimi bilemiyorum ancak bazi sebeplerden dolayi cok ayrinti veremeyecegim. Bi sure once ciftlik ve bag evi tarzinda bi yer aldik esimin ailesinin haberi gecen cuma oldu agirladik hafta sonu orada ailesini. Bi kaynim ve gorumcemin esi konusmuyorlar baya bi sorun var aralarinda. O yuzden gorumcemi bu haftaya salladik gelmek isterse diye ki gelecekler. Soruna geleyim kp tutturmus e bizde gelicez ustune ustluk sorunlari olan kaynim ve ailesiyle. Yani simdiden doldum tastim 20 kisi agirladim gecen hafta zaten bu neyin nesi her hafta. Kp dedim ki eniste ile agabey konusmuyor en iyisi uzak tutalim diyor ki kaynin haftaya gelsin o zaman ben bu hafta gelecegim.. Allahim her hafta ben bunlari mi cekmek zorundayim daha ne ailem geldi ne esim dostum firsat da vermek istemiyorlar zaten ben mi haksizim nasil su kafami bosaltayim bilemedim buraya kostum. Simdiden tesekkur ederim.
Kv ve kp gelsin ama diger oglunuda katiyor hayir bekar degil ama ayni binada yasiyorlar.Kv kp bir ogluyla gelmis bu hafta.. diger oglu kiziyla gelecek cunku ogluyla kizin kocasi gorusmuyor degil mi?
kp kv nin gelmesi bence normal. Iki kisi fazla ne var ki? normal olmayan küs olanin gelmeye kalkmasi. O misafir edilmis sira enistede. Bekar mi o ana babasina mi bagli gelmesi?
Ne yorulmak hemde kac gun ayaklarim sizladiBizim de vardı yazlık bahçeli.
Ama çoğu akrabamiza epey uzak olunca pek sık gelen olmadı.
Ama gelince çok yoruluyor insan.
Tamam iyi hoş muhabbet de bize sabah gelip akşam dönüyorlardı.
Dinlenmeye diye gidip yorgun argın dönüyorduk.
Ama biz akrabalardan çok oranın yerlisi abladan yorulduk.
Çat kapı gelip müsait misiniz diye sormadan saatlerce oturur gitmezdi.
Artık o gelmesin diye akşam cocuklar erken uyurdu zaten biz de ışıkları söndürür romantik romantik otururduk.
Sattık kurtulduk dermişim. :)
Başka sebepten sattık güzel oluyordu ama bahçeli mis gibi.
Nasıl çözüm bulursunuz bilmem.
cogu sorun iletisimsizlikten ileri geliyor. arayip acikca soyleyin. dargin olduklari icin ayri ayri aliyorum. diger oglunuz da gelebilecek olsa ilk davete gorumcemi de cagirirdim deyin. isterseniz siz buyrun ama onlari davet etmem gorumceme haksizlik olur. esi diyecek ki erkek kardesin geliyorsa ben gelmem..Kv ve kp gelsin ama diger oglunuda katiyor hayir bekar degil ama ayni binada yasiyorlar.
Gorumcem gelecek sadece ama kendilerini de katiyor kp hepsi misafir edildi sadece gorumcem kaldi.
Nereye gitse ogluda esantiyon olarak geliyor maaile
Bencede alma aklindan dahi gecirmeSırf bu yüzden yazlık almıyorum
Tahmin etmek zor değilBencede alma aklindan dahi gecirme
Vermeyın anahtarı benceBenimde sinirim ondan gitmezsem e sen gelme biz gideriz diyecekler tabi sahiplenmisler
Orada kimseyi ağırlamak zorunda değilsiniz böyle yaparak onlara yol hazirlamissin yazın daha kötü olur ben soylim sürekli gelmek orda vakit geçirmek isterler beleş yazlık oh mis ben baştan ağırlama peşine dusmezdim eşinizin anne babası ve sizin anne babanızi göstermek için götürüp getirseydiniz keşkeMerhaba degerli kk hatunlari. Konuya nerden baslayacagimi bilemiyorum ancak bazi sebeplerden dolayi cok ayrinti veremeyecegim. Bi sure once ciftlik ve bag evi tarzinda bi yer aldik esimin ailesinin haberi gecen cuma oldu agirladik hafta sonu orada ailesini. Bi kaynim ve gorumcemin esi konusmuyorlar baya bi sorun var aralarinda. O yuzden gorumcemi bu haftaya salladik gelmek isterse diye ki gelecekler. Soruna geleyim kp tutturmus e bizde gelicez ustune ustluk sorunlari olan kaynim ve ailesiyle. Yani simdiden doldum tastim 20 kisi agirladim gecen hafta zaten bu neyin nesi her hafta. Kp dedim ki eniste ile agabey konusmuyor en iyisi uzak tutalim diyor ki kaynin haftaya gelsin o zaman ben bu hafta gelecegim.. Allahim her hafta ben bunlari mi cekmek zorundayim daha ne ailem geldi ne esim dostum firsat da vermek istemiyorlar zaten ben mi haksizim nasil su kafami bosaltayim bilemedim buraya kostum. Simdiden tesekkur ederim.
Demez olaydim isler iyice sarpa sardi. Dun kp aradi ben cikicam birazdan diye dedim x abi geliyor mu bak ablamla olan hassasiyeti biliyosunuz dedim. Tamam oglumda haftaya gelsin dedi (!!!!!!) Kapattim tlf oglunada demiski seni istemiyorlar sinirimden uyuyamadim gece boyunca.cogu sorun iletisimsizlikten ileri geliyor. arayip acikca soyleyin. dargin olduklari icin ayri ayri aliyorum. diger oglunuz da gelebilecek olsa ilk davete gorumcemi de cagirirdim deyin. isterseniz siz buyrun ama onlari davet etmem gorumceme haksizlik olur. esi diyecek ki erkek kardesin geliyorsa ben gelmem..
Kesin net tavir koyucam esimde cildirdi artik dunVermeyın anahtarı bence
Olunmayacak gibi degilki ustteki mesajimi okuyanlar anlar halimiArkadasm yazlığını sattı akrabalaro yüzünden aklma geldi bi an bin pişman oldugaribim yazlık aldığına
Bu hafta gelecekler gecen hafta geldiler daha gelecek haftada geleceklermisBırakında rahat rahat ben bir oturayım keyfini süreyim der iç sesin ama nafileanlamazlar bize 20 kişiden fazla geldiği olurdu . Birbirilerine haber eden mı dersin ? Oooo ev sahibi kim ki
Haklisniz esekklik ettim ne ben ne de esim huylarini bildigimiz halde bu kadarini beklemiyorduk adam artik dun keske soylemeseydim aldigimi dediOrada kimseyi ağırlamak zorunda değilsiniz böyle yaparak onlara yol hazirlamissin yazın daha kötü olur ben soylim sürekli gelmek orda vakit geçirmek isterler beleş yazlık oh mis ben baştan ağırlama peşine dusmezdim eşinizin anne babası ve sizin anne babanızi göstermek için götürüp getirseydiniz keşke
Ben olsam her hafta her hafta yorulduk biz artık. Anahtarı da veremem deyınBu hafta gelecekler gecen hafta geldiler daha gelecek haftada geleceklermis
Vallahi anlatsam anlatamicam o kadar uzun bi suru kavga kiyamet koptu dun aksam kp gitmis kaynima seni istemiyorlar demis ben musait misin diye sormustum evet dedi meger kaynim yanindaymis bu hafta kaynimlar gelmesin dedigimde, bi suru yaygara koptu esim sinirlendi annesini aradi tatlilikla soyledi. Kp beni aradi kocan bana bi suru laf saymis diye simdi de suc bastiriyorlar insalllah hic biri gelmezBen olsam her hafta her hafta yorulduk biz artık. Anahtarı da veremem deyın
Kp de cok fena laf yetıstırıyor. Bence biz bi süre tadını cıkaracagız de. Anahtarı falan kesınlıkle verme derım. Bı de o anahtarı geri alması vadVallahi anlatsam anlatamicam o kadar uzun bi suru kavga kiyamet koptu dun aksam kp gitmis kaynima seni istemiyorlar demis ben musait misin diye sormustum evet dedi meger kaynim yanindaymis bu hafta kaynimlar gelmesin dedigimde, bi suru yaygara koptu esim sinirlendi annesini aradi tatlilikla soyledi. Kp beni aradi kocan bana bi suru laf saymis diye simdi de suc bastiriyorlar insalllah hic biri gelmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?