Bunaldim 🤐

Yapmaz olaydim

Sırf bu yüzden yazlık almıyorum

Kv ve kp gelsin ama diger oglunuda katiyor hayir bekar degil ama ayni binada yasiyorlar.
Gorumcem gelecek sadece ama kendilerini de katiyor kp hepsi misafir edildi sadece gorumcem kaldi.
Nereye gitse ogluda esantiyon olarak geliyor maaile

Ne yorulmak hemde kac gun ayaklarim sizladi

Kv ve kp gelsin ama diger oglunuda katiyor hayir bekar degil ama ayni binada yasiyorlar.
Gorumcem gelecek sadece ama kendilerini de katiyor kp hepsi misafir edildi sadece gorumcem kaldi.
Nereye gitse ogluda esantiyon olarak geliyor maaile
cogu sorun iletisimsizlikten ileri geliyor. arayip acikca soyleyin. dargin olduklari icin ayri ayri aliyorum. diger oglunuz da gelebilecek olsa ilk davete gorumcemi de cagirirdim deyin. isterseniz siz buyrun ama onlari davet etmem gorumceme haksizlik olur. esi diyecek ki erkek kardesin geliyorsa ben gelmem..

Seni o kadar iyi anlıyorum ki ... eskiden mustakil evimiz vardı... haftasonu misafir çıkar gelirdi yaz kış farketmez müsait misin bugün biryere gidecek misin demezler düşünmezler... Birde hizmet beklerler kimsede senin canını düşünmüyor yoruldu mu ne yaptı geliyoruz ama ? demezler hic hiiicc ayyy haftaya da mangal mı yaksak şunu mu yapsak derler sadece

Bırakında rahat rahat ben bir oturayım keyfini süreyim der iç sesin ama nafile anlamazlar bize 20 kişiden fazla geldiği olurdu . Birbirilerine haber eden mı dersin ? Oooo ev sahibi kim ki

Orada kimseyi ağırlamak zorunda değilsiniz böyle yaparak onlara yol hazirlamissin yazın daha kötü olur ben soylim sürekli gelmek orda vakit geçirmek isterler beleş yazlık oh mis ben baştan ağırlama peşine dusmezdim eşinizin anne babası ve sizin anne babanızi göstermek için götürüp getirseydiniz keşke

Demez olaydim isler iyice sarpa sardi. Dun kp aradi ben cikicam birazdan diye dedim x abi geliyor mu bak ablamla olan hassasiyeti biliyosunuz dedim. Tamam oglumda haftaya gelsin dedi (!!!!!!) Kapattim tlf oglunada demiski seni istemiyorlar sinirimden uyuyamadim gece boyunca.
Plana bak bu haftada gelecekler haftaya da grlecekler gecen haftada burdalardi. Ben kizi esiyle tartismasin diye diyorum sweet seni istemiyor diyor

Bırakında rahat rahat ben bir oturayım keyfini süreyim der iç sesin ama nafile anlamazlar bize 20 kişiden fazla geldiği olurdu . Birbirilerine haber eden mı dersin ? Oooo ev sahibi kim ki
Bu hafta gelecekler gecen hafta geldiler daha gelecek haftada geleceklermis

Haklisniz esekklik ettim ne ben ne de esim huylarini bildigimiz halde bu kadarini beklemiyorduk adam artik dun keske soylemeseydim aldigimi dedi

Ben olsam her hafta her hafta yorulduk biz artık. Anahtarı da veremem deyın
Vallahi anlatsam anlatamicam o kadar uzun bi suru kavga kiyamet koptu dun aksam kp gitmis kaynima seni istemiyorlar demis ben musait misin diye sormustum evet dedi meger kaynim yanindaymis bu hafta kaynimlar gelmesin dedigimde, bi suru yaygara koptu esim sinirlendi annesini aradi tatlilikla soyledi. Kp beni aradi kocan bana bi suru laf saymis diye simdi de suc bastiriyorlar insalllah hic biri gelmez

Kp de cok fena laf yetıstırıyor. Bence biz bi süre tadını cıkaracagız de. Anahtarı falan kesınlıkle verme derım. Bı de o anahtarı geri alması vad

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…