Bunaldım..

meraklimelahatbirisi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2016
877
386
103
27
merhaba özet geçiyim benim 3 senelik bir iliskim vardı bi ayrılık yasadım ve bu süreçte biriyle görüstüm kahve çay manasında ve sadece elimi tuttu sonrasında ben huzursuz hissettim ve görüsmeyi bitirdim eski erkek arkadasımla konusmaya basladık ve ben bu kişiden bahsettim sindi bana ihanet ettin ben acımı temiz yaşadım sen başkasıyla görüştün gezdin diyor sürekli yüzüme vurup beni suçluyor bende birsey diyemiyorum napmam gerek nası hareket etsem çok üzülüyorum çok zoruma gidiyor basit kız konumuna düşürüyor beni.

Ben de erkek arkadasımla ayrılsam, ben tek takılırken o bi kızla görüşse, bende aynı tepkiyi veririm. Sizde aynı tepkiyi verirdiniz. Nede olsa ayrıydık diyemezsin. Erkek arkadasınızıda hak verin . Ebet seni anlıyorum haklısın vs. Gibi polemiğe zaten hiç girme. Allah mutlu etsin

Boyle birsey soylenir mi hic valla bazi konularda aciksozluluge hic gerek yok, siz sanki daha cok bak bosta kalmadim beni birakirsan hemen yenisini bulabilirim mesaji vermek istemissiniz ama ters tepmis. Uzun sureli bir iliski sonrasi ayrilik sureci kisa bir donemse gercekten sizin sevginizi sorgulamakta hakli erkek arkadasiniz

Zaten oldukça alttan alıyorum ama, yok yani sürekli yüzüme vuruyo sürekli bi ima ben yapmadım sen yaptın tarzında mesela üzülüyorum diyorum üzülecek şeyleri genelde sen yaparsın diyor

Seviyorum, diğer görüştüğüm kişiyi de onun yüzünden yarı yolda bıraktım çok bağlıyım unutamıyorum 3 sene dile kolay ama insan alışıyor

Uzun uzun yazacağım da, yok. İşe yaramayacak.
Eh uğraşın durun kaprisleriyle artık, yaşayarak görün madem.

Seni seviyorum yanımda olmanı istiyorum ama bana sen unuttur sen yaşattın sen sil senden şüphem kalmasın diyor

Ufff arabeskin dibi. Siz de ayrilmayacaginiza göre yapacağınız bisey yok. Zamanla yasayip guvenip guvenmemesini öğrenecek. Ha daha şu kıçı kırık meseleyi bile yüze çarpan biri ileride baska neleri yüzünüze carpar orasi da muamma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…