- 10 Haziran 2016
- 877
- 386
- 103
- 27
- Konu Sahibi meraklimelahatbirisi
-
Kendisine bahsettiğimde böyle demedi şuan ilişkimizi topsrlamaya çalışıyoruz sen yaptın sen toparlayacaksın diyorO sıra ayrıymışsınız zaten ihanet gibi olmamış sizinde ayrılıktan sonra kendi yolunuza bakmanız çok normal
Ben yapamıyorum eğer saklasaydım uyuyamazdım geceleri çünkü aşırı takıntılıyım bu konuda gizlim saklım olursa ona karşı kötü hissederimHER DOĞRU HER YERDE SÖYLENMEZ.
HELE Kİ KİMSEYE ZARARI YOKSA.
ELİNE KOZ VERMİŞSİNİZ.
Neden ayrıldınız ki siz mi istediniz ayrılmayıKendisine bahsettiğimde böyle demedi şuan ilişkimizi topsrlamaya çalışıyoruz sen yaptın sen toparlayacaksın diyor
Seni seviyorum yanımda olmanı istiyorum ama bana sen unuttur sen yaşattın sen sil senden şüphem kalmasın diyorE ayrılsın o zaman. Hem ihanet ettin diyip hem hala beraber olmasi sacma.
Ben istedim 3 sene sonunda annesiyle konuşacaktı adımı söylemeye bile cesaret edemeyince sinirlendimNeden ayrıldınız ki siz mi istediniz ayrılmayı
Seviyorum, diğer görüştüğüm kişiyi de onun yüzünden yarı yolda bıraktım çok bağlıyım unutamıyorum 3 sene dile kolay ama insan alışıyorAcımı temiz yaşadım ne ya? Siz hala bu adamla mı olmaya çalışıyorsunuz şu laftan sonra?
Kendinize bu kötülüğü yapmayın lütfen.
Zaten oldukça alttan alıyorum ama, yok yani sürekli yüzüme vuruyo sürekli bi ima ben yapmadım sen yaptın tarzında mesela üzülüyorum diyorum üzülecek şeyleri genelde sen yaparsın diyorBen de erkek arkadasımla ayrılsam, ben tek takılırken o bi kızla görüşse, bende aynı tepkiyi veririm. Sizde aynı tepkiyi verirdiniz. Nede olsa ayrıydık diyemezsin. Erkek arkadasınızıda hak verin . Ebet seni anlıyorum haklısın vs. Gibi polemiğe zaten hiç girme. Allah mutlu etsin
Bunun gizli olan yanı ne?Ben yapamıyorum eğer saklasaydım uyuyamazdım geceleri çünkü aşırı takıntılıyım bu konuda gizlim saklım olursa ona karşı kötü hissederim
Eğer onunla birlikte olmuş olsam haklı olurdu fakat ayrıydık aldatmadım ki üstüne bi de gidip tüm gerçekliğiyle ona anlattım istemesem anlatmazdım değil mi ?İii de adam haklı, görüştüğünüz yetmedi bir de elini mi tuttunuz
Seviyorum, diğer görüştüğüm kişiyi de onun yüzünden yarı yolda bıraktım çok bağlıyım unutamıyorum 3 sene dile kolay ama insan alışıyor
Seni seviyorum yanımda olmanı istiyorum ama bana sen unuttur sen yaşattın sen sil senden şüphem kalmasın diyor
O acı çekti sadece uzaktan takip ettim haberleri geldi kimseyle görüsüp konusmamıs bileBunun gizli olan yanı ne?
O ne haltlar yedi kimbilir?
Buna dürüstlük demiyorlar hatırlatırım.
SEVGİLER.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?