- 10 Haziran 2016
- 884
- 388
- 103
- 27
- Konu Sahibi meraklimelahatbirisi
-
Bakalım bunu zaman gösterecek ben de söyledim ama çocuk da tık yokVay be sebep e bak!
Bahanesi biraz daha sağlam olsaydı
O kadar seven adam hadi evlenmesin bi süre nisan 'da mi yapamıyor ?
Geçecek o işleri bir iki güne bunu bahane eder sen bana bunu yaptın evlenemem seninle diye bence çizgini belli et ve hiç kimsenin o çizgisi aşmasına izin verme
Bakalım bunu zaman gösterecek ben de söyledim ama çocuk da tık yok
bahane olmayabilirde bu durumu yaşayan çok insan var ne yazık ki. bende bunu yanlış buluyorum ama olabiliyor. bakın benim eşimin erkek kardeşide 5 yıllık sevgilisine abim evlenmeden olmaz diyordu. kız tabi sinir krizleri geçirmiş vs. ailendemi beni merak etmiyor falan diyormuş. halbuki hiç kızdan bahsetmemişti bize kız arkadaşı olduğundan haberimiz bile yoktu. biz evlendik sonra kız sıkıştırmaya başlamış bari nişan yap yoksa ayrıl diye. bu da yazık abim yeni evlendi şuan ailemin durumu yok zaman ver dedikçe kız bunaltmış. bizden 1 sene sonrada onlar evlendiler. sonra nemi oldu... kız başladı ailen bana şunu yapmadı bunu yapmadı demeye. halbuki bana takılmayan herşey ona takıldı. evimin hiçbir eşyasını onlar almadı biz kendimiz almak istedik çünkü durumları iyi değildi ve zaten benim istediklerimide alamazlardı. bu kızın evi baştan aşağı hazırlandı neler neler eksiksiz yapıldı herşey. ama gel görki gözü doymadı bir türlü. biraz daha durumunu düzeltebilseydi kız izin verseydi çocuk daha iyisini yapacaktı. ama acele etti. başına gelen biri olarak bu durumları anlayabiliyorum bahane olmayada bilir sadece bunu anlatmak istedim. hani nişanda mı yapamıyor diyorsunuz ya insanların belki durumu yok bunu bilemiyoruz maalesef erkek tarafı için bunu dile getirmek çokta kolay değil.Vay be sebep e bak!
Bahanesi biraz daha sağlam olsaydı
O kadar seven adam hadi evlenmesin bi süre nisan 'da mi yapamıyor ?
Geçecek o işleri bir iki güne bunu bahane eder sen bana bunu yaptın evlenemem seninle diye bence çizgini belli et ve hiç kimsenin o çizgisi aşmasına izin verme
Keşke diyorum, keşke ayrılıp kendimi herşeye kapatsaydımsenin alttan alacağın hiçbir durum yok ki ortada.
“ayrıydık, gidip biriyle yatsam bile seni ilgilendirmezdi” diyip konuyu kapatacaksın.
üzgünüm ama gerçek bu.
ayrıyken yaşadığınız şeyler size ağır geliyorsa barışmazsınız, barışırsanız da bir daha hiç lafını etmezsiniz.
hariçten gazel okumuyorum bu arada.
ayrıldığım sevgilimle barıştığım oldu benim de.
ve ikimiz de birbirimizin hoşuna gitmeyecek biir sürü şey yapmıştık bu süreç içinde.
anlattık, dinledik, konuştuk ve konuyu kapattık.
Aülesini çok yakından tanıyorum durumlarıyla alakası yok bir çift yüzük bir tatlı bir çiçek nişanı zaten bizim tarafta kız tarafı yapıyo beklentim yok, böyle annem görüşmemizi de istemiyor sadece telefonla konuşabilirsin diyor. Böyle daha mı iyi ?bahane olmayabilirde bu durumu yaşayan çok insan var ne yazık ki. bende bunu yanlış buluyorum ama olabiliyor. bakın benim eşimin erkek kardeşide 5 yıllık sevgilisine abim evlenmeden olmaz diyordu. kız tabi sinir krizleri geçirmiş vs. ailendemi beni merak etmiyor falan diyormuş. halbuki hiç kızdan bahsetmemişti bize kız arkadaşı olduğundan haberimiz bile yoktu. biz evlendik sonra kız sıkıştırmaya başlamış bari nişan yap yoksa ayrıl diye. bu da yazık abim yeni evlendi şuan ailemin durumu yok zaman ver dedikçe kız bunaltmış. bizden 1 sene sonrada onlar evlendiler. sonra nemi oldu... kız başladı ailen bana şunu yapmadı bunu yapmadı demeye. halbuki bana takılmayan herşey ona takıldı. evimin hiçbir eşyasını onlar almadı biz kendimiz almak istedik çünkü durumları iyi değildi ve zaten benim istediklerimide alamazlardı. bu kızın evi baştan aşağı hazırlandı neler neler eksiksiz yapıldı herşey. ama gel görki gözü doymadı bir türlü. biraz daha durumunu düzeltebilseydi kız izin verseydi çocuk daha iyisini yapacaktı. ama acele etti. başına gelen biri olarak bu durumları anlayabiliyorum bahane olmayada bilir sadece bunu anlatmak istedim. hani nişanda mı yapamıyor diyorsunuz ya insanların belki durumu yok bunu bilemiyoruz maalesef erkek tarafı için bunu dile getirmek çokta kolay değil.
sizin durumunuz için konuşmadım bunu söylemesinin bahane olamayabiliceğinden bahsettim sizde bahane olarak görüyorsanız bırakın zaten neden devam edip üzülüyorsunuz ki kendiniziAülesini çok yakından tanıyorum durumlarıyla alakası yok bir çift yüzük bir tatlı bir çiçek nişanı zaten bizim tarafta kız tarafı yapıyo beklentim yok, böyle annem görüşmemizi de istemiyor sadece telefonla konuşabilirsin diyor. Böyle daha mı iyi ?
Birliktelikten kastımız aynı.Brilikte derken sevgilimle birlikteyken başkasıyla görüşsem anlamında, birlikte olmak söz konusu değil. Anlatmasam ona karşı yanlışta hissederdim bilsin bununla gelecekse gelsin bana
Bahane etmez beni gerçekten seviyo arada bi de anne etkenimiz var hiç girmiyorum bizim işler arap saçısizin durumunuz için konuşmadım bunu söylemesinin bahane olamayabiliceğinden bahsettim sizde bahane olarak görüyorsanız bırakın zaten neden devam edip üzülüyorsunuz ki kendinizi
aileler tanışıyor mu peki? benim annemde tam tersi erken diyip duruyordu gez toz tanı bana hemen nişan deme diyordu. annemi çok zor ikna ettim evlilik işine. ne diyim ki anneniz hem haklı hem değil ....Bahane etmez beni gerçekten seviyo arada bi de anne etkenimiz var hiç girmiyorum bizim işler arap saçı
bahane olmayabilirde bu durumu yaşayan çok insan var ne yazık ki. bende bunu yanlış buluyorum ama olabiliyor. bakın benim eşimin erkek kardeşide 5 yıllık sevgilisine abim evlenmeden olmaz diyordu. kız tabi sinir krizleri geçirmiş vs. ailendemi beni merak etmiyor falan diyormuş. halbuki hiç kızdan bahsetmemişti bize kız arkadaşı olduğundan haberimiz bile yoktu. biz evlendik sonra kız sıkıştırmaya başlamış bari nişan yap yoksa ayrıl diye. bu da yazık abim yeni evlendi şuan ailemin durumu yok zaman ver dedikçe kız bunaltmış. bizden 1 sene sonrada onlar evlendiler. sonra nemi oldu... kız başladı ailen bana şunu yapmadı bunu yapmadı demeye. halbuki bana takılmayan herşey ona takıldı. evimin hiçbir eşyasını onlar almadı biz kendimiz almak istedik çünkü durumları iyi değildi ve zaten benim istediklerimide alamazlardı. bu kızın evi baştan aşağı hazırlandı neler neler eksiksiz yapıldı herşey. ama gel görki gözü doymadı bir türlü. biraz daha durumunu düzeltebilseydi kız izin verseydi çocuk daha iyisini yapacaktı. ama acele etti. başına gelen biri olarak bu durumları anlayabiliyorum bahane olmayada bilir sadece bunu anlatmak istedim. hani nişanda mı yapamıyor diyorsunuz ya insanların belki durumu yok bunu bilemiyoruz maalesef erkek tarafı için bunu dile getirmek çokta kolay değil.
güvenirsen yanımda kalırsın.Seni seviyorum yanımda olmanı istiyorum ama bana sen unuttur sen yaşattın sen sil senden şüphem kalmasın diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?