- 23 Temmuz 2014
- 5.359
- 17.567
- 498
- Konu Sahibi meraklimelahatbirisi
-
Bundan korkuyorum, eğer ilerde de yüzüme vurursa ben artık susamam adamla yatmadık sonuçta kahve içip oturduk bu kadar büyütülür mü ?Ufff arabeskin dibi. Siz de ayrilmayacaginiza gire yapacağınız bisey yok. Zamanla yasayip guvenip guvenmemesini öğrenecek. Ha daha şu kıçı kırık meseleyi bile yüze çarpan biri ileride baska neleri yüzünüze carpar orasi da muamma.
Yani hemen başkasının kollarına koştum gibi göründü amacım onu unutup yoluma devam etmekti uzun süredir benim için savaşan birine şans vermekti ama ne bileyim, zorBasit kız konumu nasıl oluyor ?
Ciddi bir ilişkiden çıkınca insanin toparlanması bile epey zaman alır siz ikiskiye başladığınız için size tepki vermesi çok normal.
Umarım konuyu önemsemez yoluna bakar.
Anlıyorum mersk etme çok sıkıya gelemem uzatırsaUzun uzun yazacağım da, yok. İşe yaramayacak.
Eh uğraşın durun kaprisleriyle artık, yaşayarak görün madem.
Ya bilmiyorum işte saklasaydım daha mı iyiydi öyle bi mesaj vermek istemedim ama zor geliyo böyle suçlanmakBoyle birsey soylenir mi hicvalla bazi konularda aciksozluluge hic gerek yok, siz sanki daha cok bak bosta kalmadim beni birakirsan hemen yenisini bulabilirim mesaji vermek istemissiniz ama ters tepmis. Uzun sureli bir iliski sonrasi ayrilik sureci kisa bir donemse gercekten sizin sevginizi sorgulamakta hakli erkek arkadasiniz
Sizin doğrunuz ne ise ona inanın.O acı çekti sadece uzaktan takip ettim haberleri geldi kimseyle görüsüp konusmamıs bile
Çok üzüldüm günlerce yemek yemedim şimdi de öyleyim sürekli ima ediyor o bişey dedikçe ben daha kötü oluyorum zor ne bileyim.Sizin doğrunuz ne ise ona inanın.
Madem bu kadar temiz ! Beyefendi.
Ayrılin.
Bu arada 7/24 yanında olmuyorşunuz.
Birşey yapmak isteyen fırsat bulur.
Bunun interneti var, telefonu var vs vs.
Bundan korkuyorum, eğer ilerde de yüzüme vurursa ben artık susamam adamla yatmadık sonuçta kahve içip oturduk bu kadar büyütülür mü ?
Hiç bişey için geç değil ailesiyle biraz daha konuşmaz da uzatırsa zaten benim ailem bırakmayacak.Bu yüze vurmalar bitmez canim yarın birgün nisanlanirsin yada evlenirsin bu kozu hep kullanacak gerçi ortada koz da yok sonuçta onunla beraberken başkası ile görüşmemişsin..
Bence iyi düşün yıllar sonra keşke zamanında yol vereymişim dememek için
O kadar iyi anlatmıssınız ki. TesekkürlerAyrıymışsiniz zaten. Ayrilirken bunu da goze alip ayrilmaniz gerekirdi. Hayatiniza baskalari girebilirdi tabii ki. Olgunlasmamis. Ha eger kabul edemiyorsa o zaman tekrar birlesmeseydi. Hem barış hem de yuzune carp. Psikolojik siddet resmen. Kendinizi suclu ve degersiz hissetmenize sebep oluyor. Açık açık artik bu meseleyi gun yuzune cikarmamasini soyleyin.
Siz ona bi resti çekin bence.Çok üzüldüm günlerce yemek yemedim şimdi de öyleyim sürekli ima ediyor o bişey dedikçe ben daha kötü oluyorum zor ne bileyim.
Hiç bişey için geç değil ailesiyle biraz daha konuşmaz da uzatırsa zaten benim ailem bırakmayacak.
Mahvetti beni arkada bıraktığım biri var onun üzüntüsü var zaten yüküm ağır zor şeyler benim için bu zamana kadar kimseyi kırıp üzmedim çünkü bu anlamdaSiz ona bi resti çekin bence.
Sonra oturup izleyin.
Psikolojik baskı kurmuş üzerinizde.
Abisi evlenmeden olmazmış, sebep buEe sana tafralar yapıp sürekli yüze vurmayı biliyor sözde çok seviyor
O zaman aileye soylemek için neyi bekliyor ?
Bunu kopyalayıp gönderdim size cevabını atacağım tesekkürler :)..olan olmuş geçmişe geri dönülemeyeceğine göre yapacak birşey yok. zaten ayrıymışsınız geçmişlede yaşanmaz insanın yüzüne vurularakta yaşatılmaz. ona şöyle anlatın hayatıma yeni birini sokarak devam etmenin yanlış olduğunu anladım. yanlış olan hayatıma yeni birini sokmam değildi seni hala içimde bitirmeden başkasına evet dememdi. burda asıl hatayı sana yada kendime değil o karşımdaki kişiye yaptım bu yüzden hatalıyım sense seni hala çok sevdiğimi kim olursa olsun hayatımda bu gerçeği değiştirmediği için mutlu olmalısın hatta birbirimizi sevdiğimiz ve beraber olabildiğimiz için ikimizde mutlu olmalıyız. birbirimizi suçlama değil daha çok sarılma zamanı şimdi vs... gibi şeyler söyleyin. bu şekilde size suçlamalarına devam ederse birbirinizi yıpratmaktan başka bir işe yaramaz.
Zaten birlikte olsanız eski sevgilinize dönemezdiniz. Sevgiliniz de biliyor o arada birlikte olmadığınızı ama adam diyor ki ben acımı yanlış yaşamayı seçtim ama sen bir başkasıyla olmayı seçtin. Anlatmak zorunda değildiniz bitmiş gitmiş zaten bi şey hissetmemişsiniz niye anlattınız k.Eğer onunla birlikte olmuş olsam haklı olurdu fakat ayrıydık aldatmadım ki üstüne bi de gidip tüm gerçekliğiyle ona anlattım istemesem anlatmazdım değil mi ?
Brilikte derken sevgilimle birlikteyken başkasıyla görüşsem anlamında, birlikte olmak söz konusu değil. Anlatmasam ona karşı yanlışta hissederdim bilsin bununla gelecekse gelsin banaZaten birlikte olsanız eski sevgilinize dönemezdiniz. Sevgiliniz de biliyor o arada birlikte olmadığınızı ama adam diyor ki ben acımı yanlış yaşamayı seçtim ama sen bir başkasıyla olmayı seçtin. Anlatmak zorunda değildiniz bitmiş gitmiş zaten bi şey hissetmemişsiniz niye anlattınız k.
Abisi evlenmeden olmazmış, sebep bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?