Bunaldim

Dindirella

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2013
4.702
5.091
158
39
Arkadaslar ben ve pek cok tanidigim ve elbette sizler de eminim bunaldiniz.benim ingilterede yasayan bir arkadasim var.ve resimlerine vsbakiyorum ne maske var ne bisi.geziyorlar da.ozellikle orada yasayanlara sorum yani onlar mi kirsalda yasadigindan rahat?yurt disinda durum nasil mesela ozellikle ingiltere de?

İngiltere'de aşılama işlemleri oldukça güzel bir şekilde ilerliyor. Vaka/ölüm sayıları da oldukça azalmış durumda. Ayrıca geçirdikleri tam kapanma sürecinin de aşılamayla beraber ekmeğini yiyorlar şu an. Çoğu yer açıldı, açık alanda maske zorunluluğu kalktı.
Yani kısacası İngiltere yaza girerken salgına veda etmeyi kafasına koymuş bir ülke.

Artı olarak bu bilgilere Op. Dr. Turhan Çömez'in açıklamalarını dinleyerek de ulaşabilirsiniz. Kendisi İngiltere'de ikamet eden biri. BDV için gereksiz bir konu gibi. :)

Ben ingilterede degilim ama yurt disi demissiniz Burada acik havada maske takan yok
Kapali yerlerde maske mecburiyeti var
Sokaga cikma yasagida 22.00 basliyor zaten o saatte calismayanda disarda olmaz calisanlar is yerinden kagit alip gosteriyor
Marketler aczeneler acik
Giyim ve esya magzalari randevulu gidiliyor
insanlar bilincli
uyulmasi gereken kurallar 1 hafta onceden aciklaniyor

Son düzenleme:
Yahu adamlar tam kapandı, aşılama süreci gayet güzel yönetildi ve bunun sonucunu alıyorlar. Bizde tam kapansaydık, bizde şuan İngiltere gibi birçok şeyi aşmış olabilirdik ama malesef bizim virüsümüz memur olduğu için haftada 5 gün bulaşmayıp 2 gün bulaşıyor. Dolayısıyla vakalarımız çok yüksek.

Sadece İngiltere değil ki arkadaşım iş yerindeki arkadaşlarıyla ofiste halay çekerken video çekip yüklemiş bir başkası daha 1 hafta önce cafe kiralayıp oldukça kalabalık bir organızasyonla halay çekip video yüklemiş. Maske mi sosyal mesafe mi onlar da ne ! Ama şimdi sokağa çıkma yasagini saat yediye çektik ya virüs jet hızıyla azalacak inanıyorum ben Aslında şu tarz video atanları organizasyon yapanları sikayet etmeli ceza kesilmeli ancak o şekilde

Bizim tam kapanabilme şansımız yok ki :/ milletçe aç kalırız

İngilterenin resminin derdinde degilim elbette.Sadece onlar bu kadarvrahat dolasirken biz niye bu haldeyiz bunu sorguluyorum.İngiltere de varyant cikti bizi vurdu?!
Ne yaptilar da kurtuldular ogrenmek istedigim bu.Asilar ise yariyor o halde.ingilterede hangi asi yapildi mesela

Aşı falan o sonra alınan sonuç. Aşı çıkalı ne kadar oldu zaten.
En büyük sonucu tam kapanma ile aldı onlar.

İngiltere en kötü durumdaki ülkelerden biriyken, şimdi en iyi durumdaki ülkelerden oldu

Aşılamayı çok çok hızlı yaptılar. Bu, tam kapanma ve başka karantina uygulamalarıyla kurtuldular. Bugün publar açılmış herkes sokağa çıkmış. Kendilerini tebrik ediyorum.

Az gundemi Takip et. Ne yaptiklari bangir bangir ortda.

Oxford aşısı diye biliyorum. Çin aşısı lisansı yok mesela onlarda. Kullanmıyorlar. Kendi aşılarını kullanıyorlar. Bu bilgilere söylediğim ismi dinleyerek çok rahat ulaşabilirsiniz. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…