Haklısın çok söylenince de eşim çalışma o zaman diyip çıkıyor işin içinden. Kadın alıyorum ama hiç istediğim gibi temizlemiyorlar verdiğim paraya acıyorum. Ben köyde büyüdüm dediğin gibi ayrıntı yok zaten dünya kadar işleri var saldım çayıra mevlam kayıra büyüdük.
ah canım aynı benim oğlumu anlattın 20 aylık şimdi beter mi beter ama ben bakıyorum ki sinirli huysuz ağlıyor hadi adda diyorum alıyorum dışarı çıkyorum parkımız var bir sürüde çocuk koşuyor oynuyor düşüyor kalkıyor yoruluyor ama rahatlıyor toprakla oynuyor son zamanlarda burada bir arkadş negatif enerjisini toraga versin bırak oynasın dedi bende karışmıyorum artık
hatta bugün diğer çocukların bisikletlerine saldırdı hemen gittim bisiklet aldım ama yine baskasının kini istiyor deli oldum resmen neyse eve çıkardım bu senin bisikletin alış buna die tembihliyorum inş yarın aynı seyi yapmaz
ayrıca bende bagrıyorum bazen bir yere kadar sabredebiliyor insan benim oğlum felakat yapma bitanem der acıklarım tamam der arkamı dönerim ki yapıyor oğlumu görseniz yara bere içinde
hatta bir keresinde düştü yanaığının üstüne komsumun biri de çocuğu mu dövüyorsunuz dedi kal geldi
bana hayır düştü dedim
bu nasıl düşmek sanki tokat atmışsınız gibi duryor dedi
ama ben ala al mora morum
iinş bu zamanlar cabuk gececek canım çok üstüne düşme ben öyleyim artık bırakıyorum onu sadce bakışlarım konusuyor bakyorum bırakıyor hatasını anlıyor baska seye yöneliyor
ayrıca komsularıda boşver herkesin çocuğu var kimsenin kimseye lüksü olamaz canım çocuk mu elini kolunu mu bağlıyacaksın tatlı bir dille komsuna in konuş anlatıyorum ama anlamıyor daha küçük dersin olur biter
gerci ben üst komsuma böyle dedim kadın resmen ama ben rahatsız olyorum geceleri uyutmuyor dedi de bizimki diş çıkartıyordu o zaman
neyse canım hem kendine hem bıcırığa cici bak emiii
canım ben eşime yardım et yardım et demekten yoruldum.en sonunda para ver kadın tut dedim.sağolsun çok iyi bir abla geliyor yardıma,perdelerime kadar yıkar asar,çamaşırımı atar.aylık anlaşınca çok ekonomik oluyor.bence yarıdmcını değiştir.haftalık al.büyük kolaylık oluyor.en azından temizlik sıkıntın olmaz.bari o stresten uzak olursun..
senin yerinde olmayı o kadar çok isterdim ki anlatamam keşke benim de uğraşacak bir kızım olsaydı veya çalışacak bir işim olsaydı....
Haklısın aylık para verebileceğim bir kadın alırsam rahat ederim ama temizliğe günlük 80 ytl geliyorlar. Bir de benim evim küçük iki oda bir salon bu kadar para vermeye acıyorum. Sen ne kadar veriyorsun?
canım benim ev 125 metrekare 3 tane bakonu falan var ben aylık 200 lira veriyorum.haftada 1 alıyorum.bizim burda da günlüğü 80 lira.bazı arkadaşlarım var haftada 2 alıyor onlar bile 250-300 veriyor.birde şöyle rahatlığı var.bir hafta cam siliyorsa öbür hafta mutfak dolaplarını indiriyor mesela işi bir güne yığmıyor.bence hafta içi birgüne ayarla,annenle madem aynı binadasın başında bekler.arada sırada 20 lira falan fazla verirsin daha kolay benimser.zaten bir süre sonra alışıyorlar.kendi evleri gibi oluyor devamlı gelince..
Hımm anladım benim evim 90 metrekare iki oda bir salon ama öyle pek eşyam yok evim baya ferahdır. Seninki çok uygunmuş imkansız burada kimse o fiyata gelmez.
Kızlar sürekli ben kocamı size şikayet edip duruyorum. Maç izlemeye gitmişti gelirken yoruldum diye sevdiğim yerden tantuni almış getirdi. Sanırım bazen eşime haksızlık ediyorum
Canım niye böyle söyledin? Kötü oldum şimdi umarım en kısa zamanda istediklerin olur.
Allah ım annelerimiz bizleri nasıl meydana getir miş,nasıl büyüt müş aman Yarabbi..
Bir çocuğu büyütmeden ikinciyi doğurup büyütenlere hep imrenir,ama bir türlü sabır denealarını çözemem..
Kızınız çok sevimli sanırım:)
Özellikle boyundan büyük terlikler giyip,kendi yıkanmaya çalışması..
Herhalde kızınızı yakından tanısam koparırdım yanaklarını:)
Madem kendini kanıtlama döneminde bebişiniz..Sizde ona yardımcı olun ki kuşkusuz oluyorsunuzdur..
Bırakın rahat rahat kendini kanıtlasın..
Evinizin düzenini çocuğunuz büyüyene kadar unutun..
Siz çocuklu bir kadınsınız,kimse sizin kusurunuza bakmaz.
Bebeğinizle arkadaş olun..Ev iş güç bırakın dağınık kalsın:)
sanırım çocuğa göre değişiyordur ama bu durumda görmezden gelin diyor doktorlar inatlaştığı konuyu es geçin diğer arkadaşların da dediği gibi dikkatini başka şeye çekin ama o konuda direnip yapma etme demeyin diyorlar
evi boşver ya beğenmeyen kendi yapsın kimse kimseye karışmasın bıkıyorum bu insanlardan yetişemiyosan boşver kadın var madem sık gelsin o zaman uygun da olur çalışıyorsun biliyorum maddi durumun da iyiydi söylediğin kadarıyla ben o kadar bıktım ki inan yatılı tutucam atanınca inşallah toz görsem kaldırmıcam yerden maaşın yarısını gözden çıkardım bu konuda hiç acımıcam zifiri karanlık bi gecede tek gece uyumak için neler vermezdim kızım şimdi uyanacak mı korkacak mı tuvalete mi gidecek su mu isteyecek diye gece lambası yakmadan bi gece uyumak istiyorum
kadın bulamya gelince bence de temizlikçi diye bulmak zor olabilir ama eşinden ayrılmış ailesiyle yaşayan çocuğu falan olan paraya ihtiyacı olan birini bulabilirsin mesela şuanda bile bana gelebilecek biri var evlenmemiş anne babasıyla yaşıyor evli kardeşleriyle baba evinde oturuyor maaşı yok kendine bi oda sofrada bi tabak yemek laf duymadan bunlar için gelebilecek insanlar ama küçük yerde herkes birbirini tanıyor biliyor ne olduğunu güven oluşuyor tabi büyük şehirde zor allah yardımcın olsun
Sevgili Dranas,gecmis konularinda bahsetmistin esinle tartistiginizi,evde seslerin,kavgalarin attigini esinin kiskancliklarini ve sana tavirlarini...Benim 2 evladim var ve ne zaman evde sesler yukselse agresiflesirler,sevgi ve ilgi verip esinle gizlice konus.Suclayici olmadan ikinizin birlikte mutlu oldugunuzu cocugunuzda fark ederse inan sinirli tavirlari azalir.Cocuklar bizim aynamizdir.Biz nasil davranirsak aynisini aliriz.Evde kavgalara sahit olan tum cocuklar ya agresiflesirler ya da pasifize olup ice kapanirlar.Fakat cogunluk agresiflesiyor.Anne -baba olarak birbirinize sesinizi yukseltmeyin.Inan yaninda tartismayin bile erteleyin.Kisa surede netice alacaksin.
kızma ama hem bi hem yardımcı olmazlar hem yardımcıya karışırlar walla kadın olmak zor olmadı işten çık sen bak derler sanki ben çocuğu yalnız yaptım yalnız büyütücem off of bıktım walla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?