Cok sosyallesebilecegin ortam yoksa bak ne yap biliyo musun... Eve gittiginde internetten zumba videolari ac. Onunla danset :) Baska bir spor da olabilir tabi. Spor yapmak insani acayip neselendiriyo. Ozellikle zumba. Hem enerji doluyosun, hem de zayiflarsin..:) Muthis... Kitap oku ya da. Resim yap:) Yeter ki bos vakit olsun ya. Yapcak sey cok. Ben bi ara netteki videolardan resim yapmayi ogreniodum. Yavas yavas yapio sen de onu takip edion birlikte yapion. Sonucu gorunce vayyysss bunu ben mi yaptim diosun ..:)
bende şükrediyorum o ayrı ama hep oturup nette bakmakta skıcı
Cok sosyallesebilecegin ortam yoksa bak ne yap biliyo musun... Eve gittiginde internetten zumba videolari ac. Onunla danset :) Baska bir spor da olabilir tabi. Spor yapmak insani acayip neselendiriyo. Ozellikle zumba. Hem enerji doluyosun, hem de zayiflarsin..:) Muthis... Kitap oku ya da. Resim yap:) Yeter ki bos vakit olsun ya. Yapcak sey cok. Ben bi ara netteki videolardan resim yapmayi ogreniodum. Yavas yavas yapio sen de onu takip edion birlikte yapion. Sonucu gorunce vayyysss bunu ben mi yaptim diosun ..:)
MRB KIZLAR SİZLERİN Bİ KONUDA FİKRİNİZİ ÖNERİNİZİ ALMAK İSTİYORUM].ben masa başı bi işte çalışıyorum çalıştığım yer çok tenha bi yerde sosyallik adına hiç bişey yok işlerim de belli bir zaman oluyor sonra çok sıkılıyorum doğru dürüst arkadaş yok burada yaşıtım diyebileceğim hem hep sohbet o da bir yere kadar olabiliyor.çok sıkılıyorum.neler yapabilirim bi fikriniz var mı bana önerebileceğiniz bişeyler var mı ?hem hep oturmaktan çok kilo aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?