• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bunaldım

çok zor bir durum malesef, oğlunuza annenizin bakıyor olması güzel en azından ama elalem ne der diye düşünecekten daha ciddi sorunlarınız var bence, eğer mümkünse ailenizin yanına taşınsanız, kendinizi toplayıp bir karar verene kadar hiç değilse, ikinci kez evlenmiş olmanız ve evliliği yürütememeniz sizin kabahatiniz değil aileniz de bunu anlayacaktır zamanla ki zaten ayrı yaşıyorsunuz anladığım kadarıyla ve evinizin tüm yükü sizin omuzlarınızda işyerinden de iki aydır maaş alamıyor ve ailenizden maddi destekte görüyorsunuz hiç değilse onların yanında olun ki sizin ne kadar zorda olduğunuzu görüp onlar değinler "çekme artık bu ızdırabı" diye. Hem belkide oğlunuzla da daha kaliteli vakit geçirebilirsiniz

Çevrenizin söylemlerine kulağınızı tıkayın ve boşanın bu adamdan.Evlat ayrı yerde koca kendi halinde böyle evlilik niçin yürütülür ki.Yuva diyorsunuz ama ortada yuvada yok Allah yardımcınız olsun

aılem çok yıprandı bu surecte hme bosanma hem bu evlılık surecınde ellerınden gelenı yapıyolar kat ve kattt sadece bosanmamı ıstemıyolar bız ne derız elaleme dıye esımıde aılesınınde ne halt oldugunu bılıyolar

aılem çok yıprandı bu surecte hme bosanma hem bu evlılık surecınde ellerınden gelenı yapıyolar kat ve kattt sadece bosanmamı ıstemıyolar bız ne derız elaleme dıye esımıde aılesınınde ne halt oldugunu bılıyolar

Haklılar bi nebze kimse evladının yuvası dağılsın istemez ama,böylede nereye kadar birazda sizin ruh halinizi düşünseler.Başa gelmiş artık bu şekilde nereye kadar devam edecek.Eşinizedemi aileniz bakacak.Yani kusura bakmayın yargılamak istemem sizi ama kurtarılacak bir yeri yok gibi bu evliliğin.

sadece aklım almıyor benim..koca deliliğine de bağlamak istemiyorum aslında..
nasıl bir akıl tutulmasıdır bilemiyorum..
akıl tutulması değil de aslında tek başına göğüslediği zorlukların farkında olmaması, yani zaten bi eşi yok yanında hem maddi hem manevi destek olacak ama ikincikez evlenmiş olmasından ötürü ailesine ve tabii elaleme karşı bir çekimserlik var, genel bir kural var ya hani "elalem ne der" kuralı, halbuku zaten bi başına ve herşeyin üstesinden gelebilcek güçte ama hem kendi gücünün farkında değil hemde cesareti yok,
Bazı insalar koca olmadan yapamıyor maalesef. 3. evliliği deneyin bence bir çocukta ondan yapıp annenize bırakırsınız.
yalnız eleştirirken kırıcı olmasanız, hiç kimse isteyerek zor hayatlar yaşamıyor ve evlilik kumar gibi ne yazık ki
bile isteye lades demez kimse

çok zor bir durum malesef, oğlunuza annenizin bakıyor olması güzel en azından ama elalem ne der diye düşünecekten daha ciddi sorunlarınız var bence, eğer mümkünse ailenizin yanına taşınsanız, kendinizi toplayıp bir karar verene kadar hiç değilse, ikinci kez evlenmiş olmanız ve evliliği yürütememeniz sizin kabahatiniz değil aileniz de bunu anlayacaktır zamanla ki zaten ayrı yaşıyorsunuz anladığım kadarıyla ve evinizin tüm yükü sizin omuzlarınızda işyerinden de iki aydır maaş alamıyor ve ailenizden maddi destekte görüyorsunuz hiç değilse onların yanında olun ki sizin ne kadar zorda olduğunuzu görüp onlar değinler "çekme artık bu ızdırabı" diye. Hem belkide oğlunuzla da daha kaliteli vakit geçirebilirsiniz
oğluna annesinin bakıyor olmasının neresi güzel ??? 40 günlükken bırakmış annesine,çocuk orda yaşıyor,h.sonları gidiyor görmeye sadece...konunun gerisi berisi hiç önemli değil inannın..4 senedir annesinden ayrı olan bir çocuk var..s..çarım elaleme de konu komşuya da..evlattan değerli mi hiçkimse????????????

akıl tutulması değil de aslında tek başına göğüslediği zorlukların farkında olmaması, yani zaten bi eşi yok yanında hem maddi hem manevi destek olacak ama ikincikez evlenmiş olmasından ötürü ailesine ve tabii elaleme karşı bir çekimserlik var, genel bir kural var ya hani "elalem ne der" kuralı, halbuku zaten bi başına ve herşeyin üstesinden gelebilcek güçte ama hem kendi gücünün farkında değil hemde cesareti yok,

yalnız eleştirirken kırıcı olmasanız, hiç kimse isteyerek zor hayatlar yaşamıyor ve evlilik kumar gibi ne yazık ki
bile isteye lades demez kimse
Evlilik tabi ki kumar gibi kimseyi yargılamam . Boşanabilir insan, yeniden evlenebilir . Ancak bir insan 40 günlük bebeği annesine bırakıp ondan 4 yıl ayrı kalıp yeni eşiyle yaşıyorsa ozaman bira yorum yapılabilir

Eşimle ayrı yaşıyoruz, arada bir barışıyoruz diyorsunuz zaten evli değilsiniz ki imza dışında. Pra yok, babalık yok, sevgi yok, aşk yok, imza var neden ?

keyfımden bırakmadım çocugumu pınar arkadasım onu anneme atıp tabırı caızse g... atmadım bı yerde eşek gıbı çalıştım uzaktan davulun sesı hos gelıyor sen benım ne yasadıgımı nerden bılıyosunda sacma sapan konusuyosun tek derdım 3 kocaymıs gıbı sacmalıyon

keyfımden bırakmadım çocugumu pınar arkadasım onu anneme atıp tabırı caızse g... atmadım bı yerde eşek gıbı çalıştım uzaktan davulun sesı hos gelıyor sen benım ne yasadıgımı nerden bılıyosunda sacma sapan konusuyosun tek derdım 3 kocaymıs gıbı sacmalıyon
işte onu soruyorum ben de..çalışıyorsun da kim için ne için? kocana kv deye para vermek için mi?oğluna ayıramıyorsun yetmiyor bile diyorsun..ne için çalışıyorsun o zaman??

Evlilik tabi ki kumar gibi kimseyi yargılamam . Boşanabilir insan, yeniden evlenebilir . Ancak bir insan 40 günlük bebeği annesine bırakıp ondan 4 yıl ayrı kalıp yeni eşiyle yaşıyorsa ozaman bira yorum yapılabilir
ben yazılanlardan öyle anlamadım ama evet 40 günlükken bebeğine annesi sahip çıkmış ama koca yok ki ortada, yani aynı evi paylaşmıyorlar ortak bir hayatları yok ve anladığım kadarıyla da bi süredir ayrı yaşıyorlar tabiki bizde okuyunca sinirleniyoruz ve bir koca için insan evladından nasıl uzak kalır diye aklımızdan geçiyor ama içinde değiliz bu yaşananların sadece yazılan iki cümleden anlamaya çalışıyoruz ve belkide konu sahibi arkadaş sadece konuşacak paylaşacak birine ihtiyaç duyduğu için yazdı, belkide kendisi gibi böye durumları yaşamış kader ortaklarının nasıl kendi ayakları üzerinde durduğunu öğrenmek istedi ve kendisinde eksik olan cesareti buradan kazanmaya çalışıyor, yorum yaparken daha hümanist yaklaşamazmıyız, kendiisini ve ailesinin en büyük çekincesi elalem ne der korkusu, biz hiç tanımadan neler söylüyoruz e bu korkularında haklı o zaman insanlar değil mi?

kımseye bes kurus vermedım ılk zmanlar esımle bırlıkteyken verıyodum esya almıstık borcu ödeyelım dıye masraflar ıcın bazısını ödeyıp bazısını ödemedıgı ıcın artık vermedım para yaklaşık bı yıldır ayrıyız arada bı pısmanım affet dıyor aılem baskı yapıyo onun aılesı barıssınlar dıeye aıleme soyluyoar çocugun ıcın affet dıyo bızımkıler bıraz ıı oluyoz sonra yıne bısey cıkıyo esımde kıyafetlerını toplayıp aılesının evıne gııdyor bıraz uc bes bırıktırdım ama neye yarar canım okadar sıkkın kı sınırlerım tepemde hersey karma karısık

oğluna annesinin bakıyor olmasının neresi güzel ??? 40 günlükken bırakmış annesine,çocuk orda yaşıyor,h.sonları gidiyor görmeye sadece...konunun gerisi berisi hiç önemli değil inannın..4 senedir annesinden ayrı olan bir çocuk var..s..çarım elaleme de konu komşuya da..evlattan değerli mi hiçkimse????????????
kesinlikle evlattan değerli değil katılıyorum size, ve konu sahibi arkadaşım sana yine aynı şeyi söylüyorum ailenin yanıda taşın maddi olarak sana destek olabiliyorlar ise demek ki kendilerine yetiyorlar sende onlarla olursan kendi yağında kavrulur ve kendi ayaklarının üzerinde durursun hiç kimsenin sana sahip çıkmasına ihtiyacın yok ama senin sahip çıkman gereken birisi var ve ondan ayrı geçirdiğin her gün için ileride pişman olacaksın, elalem ne derse desin aslolan oğlun ilerde ne der sen bunu düşün

aılemın yanına tasınamam akrabalar orda duyulur bı sekılde o yuzden ıstemıyolar oglunu duşunme yabancının yanında degıl dıyolar sen ayakta dur oglun ıcın dıyolar hemde uc bes ogluna bısey bırıktır dıyolar gelecegı ııcn

aılemın yanına tasınamam akrabalar orda duyulur bı sekılde o yuzden ıstemıyolar oglunu duşunme yabancının yanında degıl dıyolar sen ayakta dur oglun ıcın dıyolar hemde uc bes ogluna bısey bırıktır dıyolar gelecegı ııcn
geçmişinde annesi yoksa geleceğinde parası olsa ne yazar arkadaşım. ben sandım ki annen bakıyor bırakıp alıyorsun, zor bir durum anlamaya çalışıyorum ama sende oğlunu anlamaya çalış kafasında anne figürü olmayacak bir kaç seneye kadar yazıık edersin oğluna, hemde çok yazık, sorunlu bir birey olur çıkar allah esirgesin

Elin adami icin kendi cocugundan uzak kalmaya deger mi? Cocugu ne demeye yaptiniz madem annenize vermek icin mi? Esinizle aldiginiz ikinparca esyanin borcu icin calismak agiriniza gitmeli hele ki neticesinde cocugunuzdan ayri kalManiza sebep olduysa
Buna idrak edin de gelip burda insanlara kaba kaba konusmayin laflariniza dikkat edin lutfen

Back
X