Bunaldim

Hem sahip cikmiyor babaniz hemde bosanmaniza karsi hayretbirsey ya dinlemeyin onu uzaklardan ev tutarsiniz sizde

Acıyıp durma kendine samira. Yeter, silkelen artık. Nasıl barıştın aklim almiyor.

Bosanamiyorsun bari konuşma onunla.

Boşanıp , sıfırdan baslayanlardan ne eksiğin var ?

Dayak diyorsun ya dayak , üstelik çocuğuna tahammül edemediği için

Bütün bunlar o çocuğun yanında oluyorsa , ikinizde katilsiniz; evlat geleceginin katili.

hiç polise şikayet ettin mi?
bu zamana kadar sustun ve değişen bir şey olmadı.
bir de böyle dene.
rapor al, şikayet et. belki değişir bir şeyler.
o kadar çok konusu varki birileri poilise bildirse, bu konularda şikayet sayılmazmı. korkarak bu hayat nasıl devam eder

Bilmiyorum her tarafim duvarlar la.örülü cikamiyorum bir türlü inanki eger benim elimde olsun hersey sokakta yatarim yine de burda durmam ama olmuyor olmuyor ayni evin içinde oluncada mecbur konuşuyorum

Koca ,ask ,koca ,sevgi annelik ...uuuv super ..kendi evimin hanimi oooh harika..evde de kalmamam lazim./ bunlari kovalayacaginiza kendinizi yetistirip erkege muhtac olmadan ekmek paranizi kazanacak duruma gelseydiniz bu konulari acmazdiniz. Sadece size degil butun bu durumdaki kadinlara oh olsun diyesim geliyor artik. 20 yasinda bi nane varmis gibi cok meraklisiniz o imzayi atmaya.

o kadar çok konusu varki birileri poilise bildirse, bu konularda şikayet sayılmazmı. korkarak bu hayat nasıl devam eder
birisi şikayet etse bile inkar eder konu sahibi

Onceki konularimi bilseydiniz boyle demezdiniz

canım hak ettiğin hayat bu değil bir arkadaşında yazdığı gibi sen izin verdikçe seni kocan olacak şahıs dövebilir senin sustuğunu gördükce ailenin yanında olmadığını gördükce hepten seni malı eşyası gibi görmüş kimseye verecek hesabı yok sanıyor Allah herşeyi görüyor hepsinide onu Allaha havale et ve al çocugunu git varsa mor çatı veyahut kadın sığınma evleri oralara gizlice sığın cesaretli ol Rabbim yar ve yardımcın olsun amin

Samire bütün sayfayı yorumlarla beraber okudum. Kim ne dese sana hep YAPAMAM,BECEREMEM,OLMAZ,OLMUYOR,
Peki sen ne istiyorsun? İnsanlar ah zavallım ah garibim deyince içinmi rahatlıyor senin
. Kocan bugün kendi çocuğu ağlıyor diye seni dövüyor, yarın azıcık büyüsün onu dövecek elinden alamıyacaksın. Zavallı bişey yapamaz modundan çık artık gerekirse sokakta yatarım diyorsun , topla ozaman darp raporlarını kızınıda al kadın sığınma evine git , hatta uzak bir şehirdeki kadın sığınma evine git iş bulana kadar . O kocadanda o baba olacak adamdanda kurtul kızın için

Zaten zavallı olduğunu bildikleri için, bir halt yapamadığını gördükleri için, çok tırsıp sıradaki dayağı beklediğini bildikleri için sana bunlar yapılıyor. Sen nezaman yeterin ulan deyip karşılık verirsen ozaman durur güzelim . 2 dayak fazla yerdim ama susmazdım yerinde olsam.

Onceki konularimi bilseydiniz boyle demezdiniz
Yoo biliyorum. Hepsini de okudum. Soyle sorunum var boyle sorunum var ama bosanamam. E biz ne yapalim bu durumda? Azicik kendize sayginiz olsun. Yetistireceginiz cocuklarin gelecegiyle oynuyorsunuz boyle yaparak. Ve sadece size ozel de degil yorumum. Koca kaciyormus gibi hemen evlenip sonra ailem yanimda degil ne yapicam ben deyip miz miz miziklanan kadinlara. Biz enayi oldugunuz icin mi okul okuyoruz kariyer yapip bu yasa kadar bekliyoruz evlenmeden. Kendini bilmeden evlenirsen o imzayi atinca bi bakarsin baska secenegin kalmamis. Salagin birinin elinde oyuncak olmussun.

Bu bayramda duydugum bir seyden bahsedeyim;

Bir adam karısına vuruyor tek bir tokat sadece. O tokatin etkisiyle kafasini da duvara vuruyor kadın. Ve kosup hemen kendinibir odaya kilitliyor. Anne babasını arıyor, almaya geliyolar kızı. Evden cikacaklari sırada kocası sey diyo "eger bu evdne çıkarsan bidaha giremezsin tekrar" . Kızın konusmasına fırsat bile vermeden kızın babası kızınin elini tutuo "zaten benim kızım bidaha bu eve girmez ne halin varsa gör" deyip cekip çıkartıyor. Şimdi ailesinin evinde kız, davalar açıldı sanırım. Bu olay köylük yerde oluyor üstelik, öyle iyi egitim almış insanlar degiller ya da dünyalar kadar kazanan insanlar degiller. Ama baba sonucta..

Simdi bu olay "vaay be ne babalar var" dedirtiyor degil mi? Halbuki normal olanı bu, biz buna şaşırıyoruz. Geldigimiz nokta, yaşadığımız çevrenin kötülügünün ufack bir örneği bu hislerimiz sadece.

Samire sen de elinden geldigince kendjni gelistir, dışardan oku üniversiteyi, yabancı dil edinmeye çalış internetten videolarla kitaplarla.. sonra da yavas yavas yavas calismaya baslar ve kurtarırsın kendini.

Ne zaman olacak bunlar diye düşünme, evlendiğiniz gün baslamıs olsaydın simdiye kadar ne kadar ilerlerdin bi hayal et. Hicbir sey icin gec değil. Yasayacak bikac yılın dahi kalmış olsa bile mutlu huzurlu ve doya doya yasamak en güzel sey. Sakın pes etme, sakın bu sekilde yasayıp ölürüm deme. Her zaman bir ışık vardır yeterki bakmasını bil.

Kendini ve varsa çocuğunu da kurtar bu hayattan. Ama bunun icin egitimini kariyerini biraz yükselt. Bikac yıl belki, sabretmeye bak. Emin ol zaman cok cabuk gecip gidiyor.

Hayat seni yormak icin pes ettirmek icin her kozunu kullanacaktır bundan şüphe etme. Sen allaha dua etmeye devam et, ve allahin sana yardım edebileceği kapılar arala kendine okul gibi is gibi..

Samire doktora gidip darp raporu alsana.ailen şikayetçi olmanı engellese bile doktor adli rapor olarak kayda giriyor kamu davası acılıyor.polisler gelip alıyor falan az gözü korkar

Ya okutan mi oldu o kadar Kolay diyorsunuz ki herseyi bilip bilmeden ben okumak ne kadar göz yaşı döktüm ama olmadi

Ins canim iste bizim babamizda en azindan oyle olsa ben yokluğundan cok varlığında zarar görüyorum ailemin bende isterdim okumayi bi meslek sahibi olmayi sevdigim birisiyle evlenmeyi gulmeyi eğlenmeyi ama hergunum zehir gecti liseye başladım ins bitiriririm sonra ne olur bilmiyorum dua ediyorum baska bir şey gelmiyor elimden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…