- 4 Ocak 2013
- 1.224
- 656
- 323
- Konu Sahibi Samire tmv
-
Hem sahip cikmiyor babaniz hemde bosanmaniza karsi hayretbirsey ya dinlemeyin onu uzaklardan ev tutarsiniz sizdeKeske elimde olsa herseye raziyim sokakta bile kalirim amA benim bosanmam demem babam tarafindan ölüm fermAnini.imzalamam demek yani ne.olursa olsun benim yanimda kalacaksin herseyi de benim yanimda çekeceksin der.babam öyle çekmekten se burda cekerim daha iyi benim icin
Yani orasini kimse bilemez ama en azindan mutlu olanları biliyorumDışarda ki mutluluk dememek gerek 4 duvarda neler dönüyor bilemeyiz öyle babaya da kocaya da yuh...
İste ne yapar ne eder beni bulur her gunum zehir olurHem sahip cikmiyor babaniz hemde bosanmaniza karsi hayretbirsey ya dinlemeyin onu uzaklardan ev tutarsiniz sizde
o kadar çok konusu varkihiç polise şikayet ettin mi?
bu zamana kadar sustun ve değişen bir şey olmadı.
bir de böyle dene.
rapor al, şikayet et. belki değişir bir şeyler.
Bilmiyorum her tarafim duvarlar la.örülü cikamiyorum bir türlü inanki eger benim elimde olsun hersey sokakta yatarim yine de burda durmam ama olmuyor olmuyor ayni evin içinde oluncada mecbur konuşuyorumAcıyıp durma kendine samira. Yeter, silkelen artık. Nasıl barıştın aklim almiyor.
Bosanamiyorsun bari konuşma onunla.
Boşanıp , sıfırdan baslayanlardan ne eksiğin var ?
Dayak diyorsun ya dayak , üstelik çocuğuna tahammül edemediği için
Bütün bunlar o çocuğun yanında oluyorsa , ikinizde katilsiniz; evlat geleceginin katili.
Sen beni dinle darp raporunu alNe bileyim o biz küçükken bile acimadi ki simdi mi aciyacak
birisi şikayet etse bile inkar eder konu sahibio kadar çok konusu varkibirileri poilise bildirse, bu konularda şikayet sayılmazmı. korkarak bu hayat nasıl devam eder
Onceki konularimi bilseydiniz boyle demezdinizKoca ,ask ,koca ,sevgi annelik ...uuuv super ..kendi evimin hanimi oooh harika..evde de kalmamam lazim./ bunlari kovalayacaginiza kendinizi yetistirip erkege muhtac olmadan ekmek paranizi kazanacak duruma gelseydiniz bu konulari acmazdiniz. Sadece size degil butun bu durumdaki kadinlara oh olsun diyesim geliyor artik. 20 yasinda bi nane varmis gibi cok meraklisiniz o imzayi atmaya.
TamamSen beni dinle darp raporunu al
Bak bakalim bir daha parmaginin ucunu sana dokundurabiliyor mu o vicdansiz kocan
Yoo biliyorum. Hepsini de okudum. Soyle sorunum var boyle sorunum var ama bosanamam. E biz ne yapalim bu durumda? Azicik kendize sayginiz olsun. Yetistireceginiz cocuklarin gelecegiyle oynuyorsunuz boyle yaparak. Ve sadece size ozel de degil yorumum. Koca kaciyormus gibi hemen evlenip sonra ailem yanimda degil ne yapicam ben deyip miz miz miziklanan kadinlara. Biz enayi oldugunuz icin mi okul okuyoruz kariyer yapip bu yasa kadar bekliyoruz evlenmeden. Kendini bilmeden evlenirsen o imzayi atinca bi bakarsin baska secenegin kalmamis. Salagin birinin elinde oyuncak olmussun.Onceki konularimi bilseydiniz boyle demezdiniz
Ya okutan mi oldu o kadar Kolay diyorsunuz ki herseyi bilip bilmeden ben okumak ne kadar göz yaşı döktüm ama olmadiYoo biliyorum. Hepsini de okudum. Soyle sorunum var boyle sorunum var ama bosanamam. E biz ne yapalim bu durumda? Azicik kendize sayginiz olsun. Yetistireceginiz cocuklarin gelecegiyle oynuyorsunuz boyle yaparak. Ve sadece size ozel de degil yorumum. Koca kaciyormus gibi hemen evlenip sonra ailem yanimda degil ne yapicam ben deyip miz miz miziklanan kadinlara. Biz enayi oldugunuz icin mi okul okuyoruz kariyer yapip bu yasa kadar bekliyoruz evlenmeden. Kendini bilmeden evlenirsen o imzayi atinca bi bakarsin baska secenegin kalmamis. Salagin birinin elinde oyuncak olmussun.
Ins canim iste bizim babamizda en azindan oyle olsa ben yokluğundan cok varlığında zarar görüyorum ailemin bende isterdim okumayi bi meslek sahibi olmayi sevdigim birisiyle evlenmeyi gulmeyi eğlenmeyi ama hergunum zehir gecti liseye başladım ins bitiriririm sonra ne olur bilmiyorum dua ediyorum baska bir şey gelmiyor elimdenBu bayramda duydugum bir seyden bahsedeyim;
Bir adam karısına vuruyor tek bir tokat sadece. O tokatin etkisiyle kafasini da duvara vuruyor kadın. Ve kosup hemen kendinibir odaya kilitliyor. Anne babasını arıyor, almaya geliyolar kızı. Evden cikacaklari sırada kocası sey diyo "eger bu evdne çıkarsan bidaha giremezsin tekrar" . Kızın konusmasına fırsat bile vermeden kızın babası kızınin elini tutuo "zaten benim kızım bidaha bu eve girmez ne halin varsa gör" deyip cekip çıkartıyor. Şimdi ailesinin evinde kız, davalar açıldı sanırım. Bu olay köylük yerde oluyor üstelik, öyle iyi egitim almış insanlar degiller ya da dünyalar kadar kazanan insanlar degiller. Ama baba sonucta..
Simdi bu olay "vaay be ne babalar var" dedirtiyor degil mi? Halbuki normal olanı bu, biz buna şaşırıyoruz. Geldigimiz nokta, yaşadığımız çevrenin kötülügünün ufack bir örneği bu hislerimiz sadece.
Samire sen de elinden geldigince kendjni gelistir, dışardan oku üniversiteyi, yabancı dil edinmeye çalış internetten videolarla kitaplarla.. sonra da yavas yavas yavas calismaya baslar ve kurtarırsın kendini.
Ne zaman olacak bunlar diye düşünme, evlendiğiniz gün baslamıs olsaydın simdiye kadar ne kadar ilerlerdin bi hayal et. Hicbir sey icin gec değil. Yasayacak bikac yılın dahi kalmış olsa bile mutlu huzurlu ve doya doya yasamak en güzel sey. Sakın pes etme, sakın bu sekilde yasayıp ölürüm deme. Her zaman bir ışık vardır yeterki bakmasını bil.
Kendini ve varsa çocuğunu da kurtar bu hayattan. Ama bunun icin egitimini kariyerini biraz yükselt. Bikac yıl belki, sabretmeye bak. Emin ol zaman cok cabuk gecip gidiyor.
Hayat seni yormak icin pes ettirmek icin her kozunu kullanacaktır bundan şüphe etme. Sen allaha dua etmeye devam et, ve allahin sana yardım edebileceği kapılar arala kendine okul gibi is gibi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?