- 1 Haziran 2015
- 4.501
- 3.065
- 133
- Konu Sahibi Samire tmv
-
Olmuyor yapamiyorum sizin dediğinizikendini magdur gormekten vazgec.insanlari magdur et gerekirse.seni magdur edeni et.su hayatta ogrendigim bisiy varsa o da magdur olmamak.magdur ettirmeyeceksin kendini.vuruyor mu sana sende firlat kafasina bisey.
babandan annenden baskasindan insaf bekledigin surece bisey duzelmez bunu unutma.kendini insaf edilmesi gereken olmaktan cikar.sen insaf et ya da etme ezdirme kiz kendini
Var iki yasinda zaten oda olmasa hayatimdan vazgecmistimSenin babanla benim babayı alıp kafalarını birbirine vura vura patlatalım.. yıldım valla yeminle.. insan kız evladına sahip çıkmaz mı??? Bende evliliğimi bitirmek istiyorum ve ayrılınca her şey iyi mi olcak ayrılma diyen bi babayla mecbur totomun üstüne oturuyorum.. benim de kollarımı evladım bağlıyo.. çok küçük gidemiyorum bi yere.. gidicek yerim yok çünkü...
Sizde çocuk var mı??
Bilmiyorum korkuyorum herseydenhiç polise şikayet ettin mi?
bu zamana kadar sustun ve değişen bir şey olmadı.
bir de böyle dene.
rapor al, şikayet et. belki değişir bir şeyler.
Çocuk yoksa kaç kurtar kendini diycektim.. Allah yardımcımız olsun.. yok sayın eşinizi.. rutin işlerini yap ve muhattap olma onunla ki üstüne sıçramasın.. kendine vurdurcak duruma getirme.. çünkü içlerinde hayvan olduğu için böyleleri kendilerini tutamıyo...Var iki yasinda zaten oda olmasa hayatimdan vazgecmistim
Oyle de yapamıyorum iste aradan zaman gecince konuşuyorum kincil insan değilim umursamadan da yapamıyorum herseyi takiyorumÇocuk yoksa kaç kurtar kendini diycektim.. Allah yardımcımız olsun.. yok sayın eşinizi.. rutin işlerini yap ve muhattap olma onunla ki üstüne sıçramasın.. kendine vurdurcak duruma getirme.. çünkü içlerinde hayvan olduğu için böyleleri kendilerini tutamıyo...
korksan da korkmasan da dayak yiyorsun. şikayet ettiğinde de farklı bir şey olmayacak. ya kocan korkacak ya da yine dövecek.Bilmiyorum korkuyorum herseyden
Arkadasimlarim var mesela hic tinlamiyorla surekli gulmesini biliyorlar ama ben yapamıyorum banA bir ay agla deseler bir ay aglarim kesintisizÇocuk yoksa kaç kurtar kendini diycektim.. Allah yardımcımız olsun.. yok sayın eşinizi.. rutin işlerini yap ve muhattap olma onunla ki üstüne sıçramasın.. kendine vurdurcak duruma getirme.. çünkü içlerinde hayvan olduğu için böyleleri kendilerini tutamıyo...
Bu defa tüm ailesi uzerime gelecek abisi ablasi babasi annesi ben onlarla basedememkorksan da korkmasan da dayak yiyorsun. şikayet ettiğinde de farklı bir şey olmayacak. ya kocan korkacak ya da yine dövecek.
dolayısıyla korkacak bir şey yok. zaten korktuğun şeyi yaşıyorsun.
Hic olmayacak küçücük sebeplerden cinnet geçiriyor nerdeyse genelde kizim cok ağladığı icin tartışma cikiyor sonrada kizima birsey yapamadigi icin benden alıyor hıncınıNeden dövüyor seni?
Insallah sagolun Allah razi olsunSamire Allah yardımcın olsun şu mübarek günlerde dilerim ki tüm sıkıntılarin gider. Hep okuyorum yazdiklarini ve sadece dua ediyorum sana ,elimden gelen bu.
Çok hayırlı olur evladın ve ondan yüzün güler İNSAALLAH.
Doğru diyorsunuz da yapamıyorum hic ozguvenim yok cesaretim.yok korkak icine kapanik birisiyim yani ruh olarakBir köşeye çekilip kimsenin size acimasini sizi kurtarmasını bekleyemezsiniz. Kurtulmak ve mutlu olmak istiyorsanız bunu kendiniz basarmalisiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?