Bunaldim

Sadece dua etmek değil. Çalışıp didinmen de gerek samire. Elbette allahtan istiycez ne istiyorsak, ama allah da bizim çabaladıgımızı görmeli di mi? Yoksa herkes duasını etsin otursun hicbir sey yapmasn.

Liseyi biran önce bitirmeye çabala, cok çalış erken bitirebiliyorsan erkenden bitir. Cidden söylüyorum. Her seyini ortaya koy. Gerekirse evinin temizligi düzeni süper olmasn. Ama sen bitir biran once liseyi. Sonra da açık öğretimden üniversiteye basla. Yada 2 yıllık bir bölüm.

Bu arada yabancı bir dil edinmeye çalış. Kendi kendine, ac internetten ingilizce dersleri izle. Illa süper öğrenmene gerek yok, bisekilde bi alt yapı olustur kendine. Cat pat biseyler öğren. Emin ol bir ise basvurdugunda bu bile sana katkı sağlayacak.

Kendine yatırım yaptıktan sonra göreceksin ki bianda kendi hayatıni kurabilecek güçte olmussun. Ne babana ne kocana kimseye bir muhtaclığın kalmamış. Hep özledigin o mutlu huzurlu ve özgür hayata kavusacaksn. Ve birgün belki de cok sevip sevildigin bir yuvan da olacak.

Ama bunlarin hepsi icin büyük bir enerjiyle cabalaman gerek ki güzel günler biran önce gelsin.

Kimse kimsenin mutsuzluğunu önemsemez sanıldığı gibi. O yüzden siz kendinize yol açın mutlu olmak adına. İmkansız zor vs bunları artık geçin. Sürekli aynı şekilde sızlanmak dert anlatmak çözüm değil. Hiçkimse sizin mutsuzluğunuzu önemsemez. Buralarda bir samire vardı artık bitti gitti iki saat sonra herkes kendi hayatında. Yol açın kendinize samire. Artık acımaktan acınmaktan vazgeçip yol açın. Korkularınız belkide yersiz. Belkide ne haliniz varsa göreceksiniz ama adım atın mutlu olmak adına. En azından çabaladım der vicdanınız rahat olur.

ayyy ne kadar acı ne kadar kötü bi babanın azmı cokmu vurdu deyip damadı pohpohlaması calısıyomusun peki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…