- 1 Haziran 2015
- 4.501
- 3.065
- 133
- Konu Sahibi Samire tmv
-
Zaten kizim icin aglamak istemiyorum bu defa da icime ata ata cok daraldimKonuşma onunla.
Tanımıyormuş gibi davran.
Bak beben büyüyor, onun da psikolojisi bozulacak.
Çok rica ediyorum bu kişiyi adam yerine koyma!!!
Anneler korkak olmaz. Babanız da annenizi dovuyormus galiba. Çocuğunuzun sizin gibi olmasını ister misiniz?Doğru diyorsunuz da yapamıyorum hic ozguvenim yok cesaretim.yok korkak icine kapanik birisiyim yani ruh olarak
Istemem tabikiAnneler korkak olmaz. Babanız da annenizi dovuyormus galiba. Çocuğunuzun sizin gibi olmasını ister misiniz?
polis savcı karışınca işin içine hepsi o kadar müdahil olmaz herhalde.Bu defa tüm ailesi uzerime gelecek abisi ablasi babasi annesi ben onlarla basedemem
Bilmiyorum normal de birsey oldugu zaman abisi ablasi hemen benim uzerime gelir bundada gelirlerse daha cok.üzülürümpolis savcı karışınca işin içine hepsi o kadar müdahil olmaz herhalde.
aile karışınca onları da şikayet edersin.
çünkü başka çaren yok. ömür boyu dayak yiyip ağlayacak mısın?
hayatım daha ne kadar üzülebilirsin ki?Bilmiyorum normal de birsey oldugu zaman abisi ablasi hemen benim uzerime gelir bundada gelirlerse daha cok.üzülürüm
Sözünü dinledigi korktuğu bir aile buyugu yokmu.ona anlatsan durumunu.Bilmiyorum normal de birsey oldugu zaman abisi ablasi hemen benim uzerime gelir bundada gelirlerse daha cok.üzülürüm
Hayir yok annesi babası da birşey demiyor hatta onların yaninda daha cok sinirleniyorSözünü dinledigi korktuğu bir aile buyugu yokmu.ona anlatsan durumunu.
Bilmiyorum normal de birsey oldugu zaman abisi ablasi hemen benim uzerime gelir bundada gelirlerse daha cok.üzülürüm
Valla artik o kadar aci cektim ki evet hak ettigim hayat buymuş demekkisamire daha ne kadar üzülebilirsin ki?
bu adam ve ailesi seni daha nereye kadar üzebilir ?
sen izin verdiğin sürece ve senin izin verdiğin yere kadar..
öylede dayak yiyorsun böylede git bari şikayet et.. azıcık eli kolu bağlansın ..
senin o kocan olacak hıyar varya aynısını senin kızına yapacak.. senin kızın arayıp yardım istediğinde az mı dövdü çok mu diye soracak..
birşeyler yapman lazım artık.. çünkü değişen bir durum yok.. yine barışacaksın 3 gün sonra yine dayak yiyeceksin.. kendine layık gördüğün hayat bu mu ?
babandan fayda yoksa kendi hakkını kendin arayacaksın..
Keske elimde olsa herseye raziyim sokakta bile kalirim amA benim bosanmam demem babam tarafindan ölüm fermAnini.imzalamam demek yani ne.olursa olsun benim yanimda kalacaksin herseyi de benim yanimda çekeceksin der.babam öyle çekmekten se burda cekerim daha iyi benim icinKizini krese verip calissan bi ev tutsan 1+1 nafaka alsan bu adam seninde psikolojini bozuyor o cocukda benim gibi kavgasiz gun olmayan ailede buyuyecek ve kisiligini zor bulacak hepdemistm anneme keske bosansaydinizda bole ailede buyumeseydk
Darp raporu al polise git haddini bilsn densz adam defolsn gitsnnn
yani sen de annen gibi bir anne mi olacaksın, kızın da senin gibi mi yaşasın, istediğin bu mu?Keske elimde olsa herseye raziyim sokakta bile kalirim amA benim bosanmam demem babam tarafindan ölüm fermAnini.imzalamam demek yani ne.olursa olsun benim yanimda kalacaksin herseyi de benim yanimda çekeceksin der.babam öyle çekmekten se burda cekerim daha iyi benim icin
Ne bileyim o biz küçükken bile acimadi ki simdi mi aciyacakSamire darp raporu al mutlaka
Kenarda dursun
Sikayetini yap bakalim nolacak? O kocan olacak yasam formuna diyecek laf bulamiyorum gercekten
Baban da seni elin itinden dayak ye diye mi beslemis buyutmus acaba keske sorsaydin!
Ben annem gibi olmayacagimi düşünüyorumyani sen de annen gibi bir anne mi olacaksın, kızın da senin gibi mi yaşasın, istediğin bu mu?
kusura bakma da böyle annelik olmaz.
ama öylesin. ben bir fark göremedim.Ben annem gibi olmayacagimi düşünüyorum
yaparsin ben magdur degilim demekle basla cunku kendine acidikca duzelmez.insanlardan aman bekleme insanlar ne yazik ki o kadar iyi degiller.sana yapana sende yap bu kadar basit.Olmuyor yapamiyorum sizin dediğinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?