- 26 Ekim 2010
- 870
- 636
- 133
- Konu Sahibi soguk_kis_gunu

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hangi insaniyet yabiraz insani olarak baksanız, geçmiş olsun dersiniz ama yok,
Aklıma kazınan nadir kişilerdendir kendisiCekirgee şimdi sayende hatırladım konu sahibini çok haklısın
bu açtığım son konudur
Aklıma kazınan nadir kişilerdendir kendisi
Ekstra konularına bakmadım yani
Özet hali bu aklıma gelenler
Daha neler yani
Kocasına tek söz yok her konuda babasına saydırmalar
İnsanlar baba dayağı yiyo yine bu kadar saydırmıyo, içkici babasına sahip çıkan evlatlar var bu neyin şımarıklığı yaş olmuş 33 sen nasıl bi annesin de babanı beğenmiyosun derler adam
Ban yemem muhtemel ama umrumda da değil çocuk denince bana geliyolar
Hele de böylesine şımarık bi anne bana insaniyetten bahsedemez ya, üst katta ders çalışınca mı gidecekmiş sosyofobin mesleğin var çalışmıyosun sınavı kazansan yine çalışmayacaksın git bari para kazan istediğin yerde tedavi ettir çocuğunu hayret bişey
foruma inan takılamıyorum, çünkü çocuğumun doktor işini araştırıyorum, çünkü oğlumla ilgileniyorum,çünkü ben iyi bir anneyim...İsabet olur
Boş boş babana saydıracağına kalk annelik yap
Doğuştan diyosun hastalığı.. Babası alsa kurtulsam diyodun diyorum bende.. Yeni öğrenmiş gibi yapınca hastalığını aklandın mı sanıyosun kendini, nerde hata mı anlaıdm yaızyo hani bi tanesinde göster ?temel şey anlaşılmamış,çocuk hasta, önemli olan olay değil sanırım, önemli olan bu forumda hep üste çıkmak,anlamak değil anında saldırmak...bir insan hatalrını anlamış ve değiştim diyorsa yine birileri çıkıcak dicek ki ama o böyleydi, şöyleydi, kocası ile de kavgalı idi, hep bir yargılayıcı tutumolacak...ve asıl sorunu hiç göremeyeceksiniz, 10 aylık bir bebek hasta, onun için üzüldüm bile diyemiyorsunuz...neyse öffffffffffffff, burada derdimi neden açtım ki...
Allah herkesin kalbine göre versin...Doğuştan diyosun hastalığı.. Babası alsa kurtulsam diyodun diyorum bende.. Yeni öğrenmiş gibi yapınca hastalığını aklandın mı sanıyosun kendini, nerde hata mı anlaıdm yaızyo hani bi tanesinde göster ?
Biri üzüldüm yazınca geçiyo mu sorun, sende üzülmüşsün sözde ama küçük parmağını bile kaldırmıyosun. Oturduğun yerden babam akıl verdi ay çıldırcam para veren yok diyosun, çalışmayana para yok tabi diplomanı çerçeveletmek için mi aldın git çalış boş boş üzülünce kim şifa bulmuş..
ben üzülüyorum ve çocuğum için gerekeni yapıyorum...evet herkes akıl veriyor maalesef, herkes ama yardım etmek yok...sözde üzüldüğümü yazmışsınız veDoğuştan diyosun hastalığı.. Babası alsa kurtulsam diyodun diyorum bende.. Yeni öğrenmiş gibi yapınca hastalığını aklandın mı sanıyosun kendini, nerde hata mı anlaıdm yaızyo hani bi tanesinde göster ?
Biri üzüldüm yazınca geçiyo mu sorun, sende üzülmüşsün sözde ama küçük parmağını bile kaldırmıyosun. Oturduğun yerden babam akıl verdi ay çıldırcam para veren yok diyosun, çalışmayana para yok tabi diplomanı çerçeveletmek için mi aldın git çalış boş boş üzülünce kim şifa bulmuş..
Doğuştan diyosun hastalığı.. Babası alsa kurtulsam diyodun diyorum bende.. Yeni öğrenmiş gibi yapınca hastalığını aklandın mı sanıyosun kendini, nerde hata mı anlaıdm yaızyo hani bi tanesinde göster ?
babası masrafını karşılıyor,çocuğumun hem annesi hem babası var...ben de insanlara üzülüyorumÇocuk için çok üzüldüm
Sen şimdi babanı eleştiriyosun ama dön bir konularına bak çocuğu babanneye bırakmayı düşünen sen, çocuk başıma kaldı diyen sen, sürekli bir isyan, yazık yavrunun ne dağ gibi bir annesi ne de adam akıllı bir babası var, boşansanız ortada kalacak gibi hele şimdi bir de kronik hastalığı var ki o masrafı baba hayatta üstlenmez boşansan, inşallah iyileşir o kafan
babası masrafını karşılıyor,çocuğumun hem annesi hem babası var...ben de insanlara üzülüyorum
Beddua da ettin tam oldu
Zaten Allah dostusun ya hemen de kabul olur, başımıza neler neler gelir bir bilsen
Sana da kına yollarız
Belki için soğur biraz
10 konun varsa 10 u da isyan
Yargısız infaz yapan yok
Babam bana çok emek verdi, okuttu, dersanelere yazdırdı, şehir dışı da olsa memur ol dedi. Bende değişiklik olur diye 1 ayda şıp diye bi adamla evlendim kah çocuk oldu ama ne evlilik ne çocuk istemiyorum yalnız kalasım var diyen dedem değildi
Sen ne yazıyosan ben onu diyorum, vah babam neden hala beni pışpışlamıyo
Kocamı boşverdim ama babam bana üst katı vermeli çocuğuma annem hep bakmalı ki ben bi daha sınava hazırlanayım
Hep ben hep bencisin, evlatla sınamasın Allah kimseyi ama istemiyorum dersen imtihan da olman muhtemel. İstemeyen yapmasın yaparım ama oyuncak bebek gibi sevmezsem öte de dursun ne demek