• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bunaldımm...

biraz insani olarak baksanız, geçmiş olsun dersiniz ama yok,
Hangi insaniyet ya
Annesin ve evladımı istemem diyosun yalnız kalasım var diyosun sonra insaniyetten mi bahsediyorsun
Sadece hasta olunca mı paçaların tutuşuyor
Memur da yapmış baban snei ama yine yaranamıyor, para vermiyor diyorsun
Git çalış öde, her anne evladı için kaplan kesilir
Sen gelip gidip babanı şikayet ediyorsun
Sen babandan yardım beklemekten başka ne yaptın kendi evladına
Keşke babanın 10 da birini yapsan, okut büyüt memur yap evlendir olmadı yine evine al torununa bak ama yine de kötü sen ol var mı böyle bir dünya.
Babası nerde diyoruz ses yok boşan diyoruz ses yok , çocuğu babası alsa da yalnız kalsam deyip insaniyetten bahsetme bana
İnsaniyetten bahsedecek son kişisindir belki
Yok ya annelik bu değil, olamaz...

bu açtığım son konudur, bir daha da bir şey paylaşmıcam, ya bana hakaret ediliyor,ben engelleniyorum...çocuğum hasta diyorum biriçıkıyo diyo ki senin evliliğin aslında böyleydi...
konulara insani olarak ve o kişinin penceresinden bakan çok çok az kişi var

Cekirgee Cekirgee şimdi sayende hatırladım konu sahibini çok haklısın
Aklıma kazınan nadir kişilerdendir kendisi
Ekstra konularına bakmadım yani
Özet hali bu aklıma gelenler
Daha neler yani

Kocasına tek söz yok her konuda babasına saydırmalar
İnsanlar baba dayağı yiyo yine bu kadar saydırmıyo, içkici babasına sahip çıkan evlatlar var bu neyin şımarıklığı yaş olmuş 33 sen nasıl bi annesin de babanı beğenmiyosun derler adama

Ban yemem muhtemel ama umrumda da değil çocuk denince bana geliyolar
Hele de böylesine şımarık bi anne bana insaniyetten bahsedemez ya, üst katta ders çalışınca mı gidecekmiş sosyofobin mesleğin var çalışmıyosun sınavı kazansan yine çalışmayacaksın git bari para kazan istediğin yerde tedavi ettir çocuğunu hayret bişey

Son düzenleme:
Aklıma kazınan nadir kişilerdendir kendisi
Ekstra konularına bakmadım yani
Özet hali bu aklıma gelenler
Daha neler yani

Kocasına tek söz yok her konuda babasına saydırmalar
İnsanlar baba dayağı yiyo yine bu kadar saydırmıyo, içkici babasına sahip çıkan evlatlar var bu neyin şımarıklığı yaş olmuş 33 sen nasıl bi annesin de babanı beğenmiyosun derler adam

Ban yemem muhtemel ama umrumda da değil çocuk denince bana geliyolar
Hele de böylesine şımarık bi anne bana insaniyetten bahsedemez ya, üst katta ders çalışınca mı gidecekmiş sosyofobin mesleğin var çalışmıyosun sınavı kazansan yine çalışmayacaksın git bari para kazan istediğin yerde tedavi ettir çocuğunu hayret bişey

temel şey anlaşılmamış,çocuk hasta, önemli olan olay değil sanırım, önemli olan bu forumda hep üste çıkmak,anlamak değil anında saldırmak...bir insan hatalrını anlamış ve değiştim diyorsa yine birileri çıkıcak dicek ki ama o böyleydi, şöyleydi, kocası ile de kavgalı idi, hep bir yargılayıcı tutumolacak...ve asıl sorunu hiç göremeyeceksiniz, 10 aylık bir bebek hasta, onun için üzüldüm bile diyemiyorsunuz...neyse öffffffffffffff, burada derdimi neden açtım ki...

temel şey anlaşılmamış,çocuk hasta, önemli olan olay değil sanırım, önemli olan bu forumda hep üste çıkmak,anlamak değil anında saldırmak...bir insan hatalrını anlamış ve değiştim diyorsa yine birileri çıkıcak dicek ki ama o böyleydi, şöyleydi, kocası ile de kavgalı idi, hep bir yargılayıcı tutumolacak...ve asıl sorunu hiç göremeyeceksiniz, 10 aylık bir bebek hasta, onun için üzüldüm bile diyemiyorsunuz...neyse öffffffffffffff, burada derdimi neden açtım ki...
Doğuştan diyosun hastalığı.. Babası alsa kurtulsam diyodun diyorum bende.. Yeni öğrenmiş gibi yapınca hastalığını aklandın mı sanıyosun kendini, nerde hata mı anlaıdm yaızyo hani bi tanesinde göster ?
Biri üzüldüm yazınca geçiyo mu sorun, sende üzülmüşsün sözde ama küçük parmağını bile kaldırmıyosun. Oturduğun yerden babam akıl verdi ay çıldırcam para veren yok diyosun, çalışmayana para yok tabi diplomanı çerçeveletmek için mi aldın git çalış boş boş üzülünce kim şifa bulmuş..

Doğuştan diyosun hastalığı.. Babası alsa kurtulsam diyodun diyorum bende.. Yeni öğrenmiş gibi yapınca hastalığını aklandın mı sanıyosun kendini, nerde hata mı anlaıdm yaızyo hani bi tanesinde göster ?
Biri üzüldüm yazınca geçiyo mu sorun, sende üzülmüşsün sözde ama küçük parmağını bile kaldırmıyosun. Oturduğun yerden babam akıl verdi ay çıldırcam para veren yok diyosun, çalışmayana para yok tabi diplomanı çerçeveletmek için mi aldın git çalış boş boş üzülünce kim şifa bulmuş..
Allah herkesin kalbine göre versin...

ben üzülüyorum ve çocuğum için gerekeni yapıyorum...evet herkes akıl veriyor maalesef, herkes ama yardım etmek yok...sözde üzüldüğümü yazmışsınız ve

neden bir işte çalışamadım biliyormusun çünkü çevremdekiler sosyal fobi hastalığını dışalayacak kapasitede idiler.çok dışlandım, neden çünkü kimseyle konuşmuyordum ve farklıydım...gerçekten engelli olsaydım bana nasıl muamele edeceklerini bilmiyorum...hayat gerçekten acımasız...

sonra babamın git çalış demesi hata idi, çünkü her gün ağlayarak gidiyordum işe, sen nereden bilebilirsin ki, her gün birileri grupça bana sözel olarak laf sokuyordu, neden çünkü kimsem yok...diğeri fiziksel olarak alay eder.babamın yapması gereken eğer beni seviyorsa söz verdiği gibi küçük bir dükkan açmaktı, ama ne yaptı, hep sözünden döndü, o da beni dışladı, ne acılar çektim, şiddet hakaret vs....kimsem yoktu, evlenirim belki mutlu olurum dedim, o da şiddet uyguladı, yine o sevmediğim babamı çağırdım...çok kötü günlerdi, bir annem yanımdaydı, başka da kimsem yok...babamı o kadar hakaretten sonra hala sevemiyorum...

eşim belki özünde iyi birinsan ama biz anlaşamadık bilmiyorum, evet aslında bu evliliğe devam etmek istemiyorum...sanırım evlenmem hata idi...evliliğe hazır değildim, bir umut evlendim işte, hani belki mutlu olurum diye...olmadı.eşime de içimi açtım, dedim, babamla küsüz dedim ve şiddet uyguladı, kimsem yok diye....

ne biliyim ben de bunaldım, o kadar şeyin arasında, ben de isterdim şöyle iyi bir işimin olmasnı, ama insanların arasında kötü hisseidyorum.yukarki komşu bayan mesela iyi davranıyormesela arkadaş olamıyorum,kimsem yok, eşim var ama yok...öle şte

artık içimi açmaktan korkar oldum, ne zaman derdimi anlatsam bir de o vuruyor

ayrıca beni yan gelip yatan biri olarak algılayan arkadaşlar Allah sosyal fobiyi başınıza vermesin, çok çok zor, okulu terk ettim, yüksek lisansımı tamamlayamadım, her gün kaç tane iş görüşmesine gittim, almadılar beni, aldılarsalarsa da deneme süresinde işten çıkarıldım, neden mi, göz temasım yokmuş, kimse ile konuşmuyormuşum, vs...Hastalığımı bir suçmuşçasına yüzüme vurdular...neler çektim, tabi ki hayallerim vardı, bir zamanlar, ünv diplomasını çerçeveletmek istemezdim ama iş vermediler...
sonra babam dedi ki yaklaşık mezun olduktan 5 sene sonra idi, ben yine ara ara çalışıyordum, bunalınca da işten istifa ediyordum, benim paramı yollara dökme, iş arama,çalıştırmıyorlar işte, işe almıyorlar seni, yine onu dinlemedim, iş aradım, ama sonuç hep hüsran oldu...işin kötüsü evde babam da dışlamaya başlamıştı beni tıpku beni hastalığımdan ötürü yargılayan diğer insnalar gibi, benim evim, benim getirdiğim ekmek vs...
ve bir sonbahar günü babam beni kahvaltı masasından kovdu, sadece sinirini bozuyordum, Allahtan hepmalistemişim, akıllı evlat istememişim diyordu, ne ağır kelime değil mi...ne ağır baskılar yaptı bana, sadece çalışamıyorum diye.işe girdim, paramın bir kısmını istedi, artık evde kuruş hesabı yapılmaya başlanmıştı...aslına bakarsan bunları hatırlayınca ağlıyorum ve babamı sevemiyorum maalsef, o kadar psikolojik baskının etkileri kaldı tabi..sonra da 3 kez gördüğüm bir adamla evlendim,alelacele, belki bir yuvamolursa mutlu olurum diye. olmadı maalesef...sigara ve alkol yok, okey oynamayı bile bilmem, evet tek hata alelacele evlilikti, namusumla evlendim ama hata imiş...maalesef

Site yöneticisine sesleniyorum:
üyeliğimi silin lütfen ve benimle ilgili tüm paylaşımları.

Çocuk için çok üzüldüm

Sen şimdi babanı eleştiriyosun ama dön bir konularına bak çocuğu babanneye bırakmayı düşünen sen, çocuk başıma kaldı diyen sen, sürekli bir isyan, yazık yavrunun ne dağ gibi bir annesi ne de adam akıllı bir babası var, boşansanız ortada kalacak gibi hele şimdi bir de kronik hastalığı var ki o masrafı baba hayatta üstlenmez boşansan, inşallah iyileşir o kafan

Çocuk için çok üzüldüm

Sen şimdi babanı eleştiriyosun ama dön bir konularına bak çocuğu babanneye bırakmayı düşünen sen, çocuk başıma kaldı diyen sen, sürekli bir isyan, yazık yavrunun ne dağ gibi bir annesi ne de adam akıllı bir babası var, boşansanız ortada kalacak gibi hele şimdi bir de kronik hastalığı var ki o masrafı baba hayatta üstlenmez boşansan, inşallah iyileşir o kafan
babası masrafını karşılıyor,çocuğumun hem annesi hem babası var...ben de insanlara üzülüyorum

Beddua da ettin tam oldu
Zaten Allah dostusun ya hemen de kabul olur, başımıza neler neler gelir bir bilsen
Sana da kına yollarız
Belki için soğur biraz

10 konun varsa 10 u da isyan
Yargısız infaz yapan yok
Babam bana çok emek verdi, okuttu, dersanelere yazdırdı, şehir dışı da olsa memur ol dedi. Bende değişiklik olur diye 1 ayda şıp diye bi adamla evlendim kah çocuk oldu ama ne evlilik ne çocuk istemiyorum yalnız kalasım var diyen dedem değildi
Sen ne yazıyosan ben onu diyorum, vah babam neden hala beni pışpışlamıyo
Kocamı boşverdim ama babam bana üst katı vermeli çocuğuma annem hep bakmalı ki ben bi daha sınava hazırlanayım
Hep ben hep bencisin, evlatla sınamasın Allah kimseyi ama istemiyorum dersen imtihan da olman muhtemel. İstemeyen yapmasın yaparım ama oyuncak bebek gibi sevmezsem öte de dursun ne demek
:KK57::KK57::KK57:
Şaka yapıyorsun, bunları mı söylemiş gerçekten? Ay Allah kimseyi böyle annelerle sınamasın inşallah.
Zaten 2 yıllık prof. tecrübesi olanla çok tecrübeli prof arasında fiyat farkı var diye seçmesinden belli, Allah korusun benim çocuğuma böyle bir şey olsa ben sırtımdaki ceketi satar onu en iyi yerde tedavi ettiririm isterse 15 bin değil 30 bin olsun. Vah, yazık da sabiye Allah şifa versin. Ben kalp hastası olacağım, ailem sgk indirimi düşünecek, kahrolurum. Bir ayak kırığımda bile babacığım hiçbir masraftan kaçınmadı, hastane sırasında tekerlekli sandalye yok diye gitmiş medikal malzeme satan dükkandan almış. Yalnız kalmak istedi madem 1 ayda nerde koca buldu da evlendi...

Sosyal fobi sosyal fobi diye arkasına sığınmayın, psikolog ve terapi diye bir şey var. İnsan gider tedavi olur kendini iyileştirmeye çalışır çaba gösterir. Tedavi olup çalışacağına bir de 3 kere gördüğün adamla evlenmişsin, konularını okuyacağım şimdi. Bir de böyle hassas bir konunun başlığı nasıl ''Bunaldımm...'' olabilir ya? Benim yavrum kalp hastası olacak, buraya konu açarken başlığına bunaldım mı yazarım? Sanki kocasıyla kavga etmiş de bunalmış, şaka gibi şaka.

Bu arada maşallah her konuda 3 lafınızdan 2'si ben sosyal fobiğim, eee doktora niye gidilmedi? Bir konuda babanızı övmüşsünüz 22 yaşında beni arabayla okula götürdü, ben şımarıklık ettim beni en iyi okullarda okuttu vs. şimdi bu konuda yine maddi destekte bulunmuyor.
Zorunda mı? Anası sen değil misin gir çalış öde, bu ne sorumsuzluk yani? Ben babanın yerinde olsam böyle nankör evladı hiç okutmam, liseyi bitirsin veririm bir kocaya otursun boy boy çocuk baksın.

Son düzenleme:
Back
X