• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bunaldımm...

benim yaşadıklarımı siz yaşasanız ne hissederdiniz acaba, böyle yargılayıcı yorumlar yapanlar benim yaşadıklarımı yaşasınlar inşallah

Günaydın dün çıkmıştım da
Cevaplarını yeni gördüm
Şu yukarıda ki bedduan olmadı
Bu sefer kendimi aklamaya çalışayım mı dedin
Ben her konunu hatırlıyorum, şimdi ki açıklamaların kendini haklı çıkarmak adına sadece
Çok alemsin, babam çok emek verdi dersane okul hiç bişeyden kaçınmadı ama ben çalışmak istemedim zorla memurluk için bile gönderdi diyordun.
Şimdi bir de utanmadan hala babam bana dükkan açmadı diyosun, sanki bize marketler zinciri bırakıldı da ondan çalışıyoruz

Merdiven silip çocuğuna bakan nice yüce gönüllü anneler var, senin sosyal fobin bahane her konunda tedavi ol dendi sen ne yaptın hayır babam bana üst katını verse ben sınava çalışsam da başka memurluk yapsam ama çocuğuma da hep annem baksın vs. sürekli saçma sapan istekler olmayınca da ağlayıp yerlere yatan 3 yaşında çocuklar gibisin oysa ki yaşın 33

Aklıma kazınan nadir nicklerdensin unutulacak gibi de değilsin
1 ayda hop diye evleniyosun, çocuk yapıyosun ama ikisi de bana göre değil tek derdim yalnız kalmak dersen unutulmazsın tabi..

Sosyal fobi kötü bir hastalık, şimdi anlıyorum,
Belki sosyallikten kurtulmak adına çocuğun velayeti babasında olsa diye istemişsinizdir, simdi bunlari gündeme getirmenin anlamı yok
Çocuğun sağlıği icin en iyisi gerekli,
Siyami ersek hastanesi çok iyi, dunyaca ünlü diye biliyorum.

sosyal fobi hayatı her anlamda kısıtlar.ar
Günaydın dün çıkmıştım da
Cevaplarını yeni gördüm
Şu yukarıda ki bedduan olmadı
Bu sefer kendimi aklamaya çalışayım mı dedin
Ben her konunu hatırlıyorum, şimdi ki açıklamaların kendini haklı çıkarmak adına sadece
Çok alemsin, babam çok emek verdi dersane okul hiç bişeyden kaçınmadı ama ben çalışmak istemedim zorla memurluk için bile gönderdi diyordun.
Şimdi bir de utanmadan hala babam bana dükkan açmadı diyosun, sanki bize marketler zinciri bırakıldı da ondan çalışıyoruz

Merdiven silip çocuğuna bakan nice yüce gönüllü anneler var, senin sosyal fobin bahane her konunda tedavi ol dendi sen ne yaptın hayır babam bana üst katını verse ben sınava çalışsam da başka memurluk yapsam ama çocuğuma da hep annem baksın vs. sürekli saçma sapan istekler olmayınca da ağlayıp yerlere yatan 3 yaşında çocuklar gibisin oysa ki yaşın 33

Aklıma kazınan nadir nicklerdensin unutulacak gibi de değilsin
1 ayda hop diye evleniyosun, çocuk yapıyosun ama ikisi de bana göre değil tek derdim yalnız kalmak dersen unutulmazsın tabi..
ÜYELİĞİM SİİLİNSİN, DAHA BAŞKA PLATFORMLARDA EMPATİ KURABİLEN FARKLI DÜŞÜNEBİLEN ARKADAŞLARLA YAZIŞMAK İSTİYORUM.

SEN DE ARTIK ARKADAŞIM KAPA KONUYU...SEN HAKLISIN.

engeyorum.[/QUOTE]
Sosyal fobi kötü bir hastalık, şimdi anlıyorum,
Belki sosyallikten kurtulmak adına çocuğun velayeti babasında olsa diye istemişsinizdir, simdi bunlari gündeme getirmenin anlamı yok
Çocuğun sağlıği icin en iyisi gerekli,
Siyami ersek hastanesi çok iyi, dunyaca ünlü diye biliyorum.
evet, çok zorluklar yaşıyorum, geçende bir sıkıntı oldu, mecburen şikayet etmek zorunda kaldım, ciddi alınmıyorum sanırım ya da insanlar işlerini doğru dürüst yapmıyorlar...

Hep bir savunma içindesiniz, karşı tarafı anlama durumunuz hiç yok, biraz empati.İş hayatım neden biliyormusunuz hep önyargılı insanlar yüzünden.maalesef düşenin dostu olmuyor,insanlar bir tekmede onlar atıyor...İş hayatında da böyle, hep bir gruplaşma ve saldırı, yani mobbing...
Keşke insanlar kendisinden din, dil, kültür, mezhep, engel durumu(psikiyatrik veya fiziksel) vs farklı olan insanlara saygılı yaklaşabilseler keşke.bunu yapabilen çok az insan var.benim kız kardeşim zihinsel engelli, ve çevremizdeki bir takım ön yargılı saldırgan dedikoducu insan yüzünden mahallede hep bir kenara itildik.Zihinsel veya ağır bir psikiyatrik hastalığım olsa bu türden insanlar arasında nasıl karşılanırdım bilmiyorum...
İnsanları yargılarken insanların durumları, yaşadıkları göz önünde bulundurulur, yani bunu akıllı mantıklı empati sahibi ve insani değerleri yüksek insanlar yapar...Hiç tanımadığı birinsan hakkında burada ahkam kesenlerimerak ediyorum gerçek hayatta nasıllar acaba????Eleştirerek mükemmel olduklarını sanıp, evet ben bugün forumda birini dahamı ezdimmi diyorlar ve böylelikle gerçek hayattaki ezilmişliklerini tatmin ediyorlar bilmiyorum, tek bildiğim şey şu:iyi ki böyle insanların arasında yaşayan bir engelli değilim, eğer öyle olsaydı halim nice olurdu?
Tek hatam aile meselerini dürüstçe burada açmak ve dürüst olmak...Hata idi...Ama bir namussuzluk yapmadım, şerefsizlik yapmadım,hırsızlık yapmadım...sadece kendimi anlattım ama yanlış bir platformda ve yanlış insanlara....Maalesef öyle oldu...Millet neler neler yapıyor da burada ben yargılanıyorum. anlamsız bir şekilde...E öyle olsun sizi mükemmel insanlar...Hakkım helal değil bilesiniz...
BENİM ÜYELİĞİM NEDEN SİLİNMİYOR BU ARADA?

Son düzenleme:
Back
X