Hep bir savunma içindesiniz, karşı tarafı anlama durumunuz hiç yok, biraz empati.İş hayatım neden biliyormusunuz hep önyargılı insanlar yüzünden.maalesef düşenin dostu olmuyor,insanlar bir tekmede onlar atıyor...İş hayatında da böyle, hep bir gruplaşma ve saldırı, yani mobbing...
Keşke insanlar kendisinden din, dil, kültür, mezhep, engel durumu(psikiyatrik veya fiziksel) vs farklı olan insanlara saygılı yaklaşabilseler keşke.bunu yapabilen çok az insan var.benim kız kardeşim zihinsel engelli, ve çevremizdeki bir takım ön yargılı saldırgan dedikoducu insan yüzünden mahallede hep bir kenara itildik.Zihinsel veya ağır bir psikiyatrik hastalığım olsa bu türden insanlar arasında nasıl karşılanırdım bilmiyorum...
İnsanları yargılarken insanların durumları, yaşadıkları göz önünde bulundurulur, yani bunu akıllı mantıklı empati sahibi ve insani değerleri yüksek insanlar yapar...Hiç tanımadığı birinsan hakkında burada ahkam kesenlerimerak ediyorum gerçek hayatta nasıllar acaba????Eleştirerek mükemmel olduklarını sanıp, evet ben bugün forumda birini dahamı ezdimmi diyorlar ve böylelikle gerçek hayattaki ezilmişliklerini tatmin ediyorlar bilmiyorum, tek bildiğim şey şu:iyi ki böyle insanların arasında yaşayan bir engelli değilim, eğer öyle olsaydı halim nice olurdu?
Tek hatam aile meselerini dürüstçe burada açmak ve dürüst olmak...Hata idi...Ama bir namussuzluk yapmadım, şerefsizlik yapmadım,hırsızlık yapmadım...sadece kendimi anlattım ama yanlış bir platformda ve yanlış insanlara....Maalesef öyle oldu...Millet neler neler yapıyor da burada ben yargılanıyorum. anlamsız bir şekilde...E öyle olsun sizi mükemmel insanlar...Hakkım helal değil bilesiniz...
BENİM ÜYELİĞİM NEDEN SİLİNMİYOR BU ARADA?