Amin inşallah sağ salim gelsin de gerisi boş aslındaGeçmiş olsun. Üzülme son bayram değil daha nice bayramlar var Allah sağlık versin yeterki :)
Yarın gidicem sanırım kv umarım çikeden çıkarmaz beni :)Geçmiş olsun. Yanlız kalmayın ama hem bayram günü hem de bu olay sonrası, kv de de olsa gidin
Gecmis olsun canim verilmis sadakaniz varmis esine birsey olmamis.Kv yanina git bnceBu geçireceğim en kötü bayram olacak sanırım
Eşim işi gereği on gün önce yurt dışına gitti
Normalde dün gece yola çıkacak sabah burda olacaktı
Dün akşam iş yerinde bir kaza oldu
Yanında çalışanlanlardan biri ağır yaralı
Eşime birşey olmadığınamı sevineyim
Gelemediğinemi üzüleyim
Yaralanan arkadaşa ailesinemi üzüleyim
Eşimin sorumluluğunda olan bir yerde oldu bulunduğu ülkenin yasalarına göre araştırma yapılıyor sonrası hakkında hiç bir fikrim yok bunun endişesinimi yaşayayım
Ne yapacağımı ne hissedeceğimi şaşırdım
Kendi ailem arıyor gel kv arıyor gel
Biri 6 biri 4 saat uzakta
Evden çıkasım yok
Canımm sağol amin inşallahGeçmiş olsun , çok şükür eşine bir şey olmamış , Allah betetinden korusun .
Teşekkür ederim öyle yapıcam galiba ama kurban işi var birde onu götürmek için araç falan ayarlamam lazımGecmis olsun canim verilmis sadakaniz varmis esine birsey olmamis.Kv yanina git bnce
Sağol cherryEşinize de diğer adama da bir şey olmadığına şükredin bence. Kv aile seç beğen git panpa ben olsam aileme giderdim
hakikaten derdiniz gercek ve bunalmakta haklisiniz bol dua diyorumBu geçireceğim en kötü bayram olacak sanırım
Eşim işi gereği on gün önce yurt dışına gitti
Normalde dün gece yola çıkacak sabah burda olacaktı
Dün akşam iş yerinde bir kaza oldu
Yanında çalışanlanlardan biri ağır yaralı
Eşime birşey olmadığınamı sevineyim
Gelemediğinemi üzüleyim
Yaralanan arkadaşa ailesinemi üzüleyim
Eşimin sorumluluğunda olan bir yerde oldu bulunduğu ülkenin yasalarına göre araştırma yapılıyor sonrası hakkında hiç bir fikrim yok bunun endişesinimi yaşayayım
Ne yapacağımı ne hissedeceğimi şaşırdım
Kendi ailem arıyor gel kv arıyor gel
Biri 6 biri 4 saat uzakta
Evden çıkasım yok
Bir insanın birine yapabileceği en güzel şey duahakikaten derdiniz gercek ve bunalmakta haklisiniz bol dua diyorum
Evet ilk işim o olacakKayinvalidenize gidin yakinmis, oradan da kendi ailenize geçersiniz. Tabi aynı istikamettelerse. Büyük geçmiş olsun. Verilmiş sadakaniz varmış. Yine de biraz sadaka çıkarın.
Sağol cherry
Aileme gitmek trafik serbestken en az 6 saat sürüyor bu yoğunlukta 8 9 o kadar süre araba kullanmayı gözüm almıyor
Kv duble çift karakterli bir kişilik
Gidip bir gün durup dönücem sanırım
Az önce telefondan engelledimBayram bayram kv hiç çekilmez panpa
Sağol canım kurban işi bana kaldı onu bir çözebilsem sonrasına bakıcam bakalımGecmıs olsun canım ...
Istemıyorsan gıtme bır yere evde yat dur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?