Bunalık lina

Geçmiş olsun , çok şükür eşine bir şey olmamış , Allah betetinden korusun .

Geçmiş olsun , çok şükür eşine bir şey olmamış , Allah betetinden korusun .

Gecmis olsun canim verilmis sadakaniz varmis esine birsey olmamis.Kv yanina git bnce

Gecmis olsun canim verilmis sadakaniz varmis esine birsey olmamis.Kv yanina git bnce
Teşekkür ederim öyle yapıcam galiba ama kurban işi var birde onu götürmek için araç falan ayarlamam lazım
Bakalım nasıl kalkacağım altından

Eşinize de diğer adama da bir şey olmadığına şükredin bence. Kv aile seç beğen git panpa ben olsam aileme giderdim

Çok geçmiş olsun kendinizi nerede iyi hissedeceksiniz oraya gidin evde durmayin

Eşinize de diğer adama da bir şey olmadığına şükredin bence. Kv aile seç beğen git panpa ben olsam aileme giderdim
Sağol cherry
Aileme gitmek trafik serbestken en az 6 saat sürüyor bu yoğunlukta 8 9 o kadar süre araba kullanmayı gözüm almıyor
Kv duble çift karakterli bir kişilik
Gidip bir gün durup dönücem sanırım

hakikaten derdiniz gercek ve bunalmakta haklisiniz bol dua diyorum

Kayinvalidenize gidin yakinmis, oradan da kendi ailenize geçersiniz. Tabi aynı istikamettelerse. Büyük geçmiş olsun. Verilmiş sadakaniz varmış. Yine de biraz sadaka çıkarın.

Kayinvalidenize gidin yakinmis, oradan da kendi ailenize geçersiniz. Tabi aynı istikamettelerse. Büyük geçmiş olsun. Verilmiş sadakaniz varmış. Yine de biraz sadaka çıkarın.
Evet ilk işim o olacak
Ters istikametteler malesef
Sabah çıkacağım yola
Çok teşekkürler

Sağol cherry
Aileme gitmek trafik serbestken en az 6 saat sürüyor bu yoğunlukta 8 9 o kadar süre araba kullanmayı gözüm almıyor
Kv duble çift karakterli bir kişilik
Gidip bir gün durup dönücem sanırım

Bayram bayram kv hiç çekilmez panpa

Gecmıs olsun canım ...

Istemıyorsan gıtme bır yere evde yat dur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…