- 25 Kasım 2015
- 14
- 6
- 1
- 33
- Konu Sahibi pyrzn annsi
Yaa arkadaşlar artık o kadar bunalımdayım ki önceden dışardan takip ettiğim buraya üye olup rahatlamak istedim.. Derdimi paylaşabileceğim bir ailem yok tek varım yoğun oğlum ve kocam.. Ama artık kocama bile açmıyorum her derdimi üzülmesini istemiyorum.. Maddi sıkıntıları tepesine çıkmış durumda.. Bnim paylaşmk istediğim şu biz tam 2 senelik evliyiz kayınbabamın nişan için eşime iş yerinden aldırdığı 7 milyar para bugün 16 milyar olarak başımıza kaldı 700lira kredi ödeyerek o borçtan kurtulma çabasındayız tabi iki aydır onu da ödeyemiyoruz.. Eşimle aç kalmaya bile razı olarak evlendim deli gibi seviyorum hala da öyle fakat bu borç yüzünden çok üzülüyor sürekli yatakta evde dışarda düşünüyor buda beni çıldırtıyor kayınbabam takılarla o 7milyar borcu kapatacgını demişti fakat takıları da almasına rağmen borcu kapatmadı çok zor günler geçirmeye başladık 1bucuk yasında oğlum var çalışmk gibi imkanım yok sadece evde düşüne düşne kafayı yemekten başka bişey yapmıyorm bana bir çıkar yol lazım eşime destek olmam lazım ama nasssıllll