Bunalım sorunsalı

Ahahaha :) yağmurdan doluya vurulmak :) iyi olmuş sana, demek kadını nasıl bezdirdiysen oda sana yapmış aynısını ya şaka bi yana evet bazı insanlar konuştukca açılıyor ama ben onlardan değilim :)
Saka bir yana kadin cok iyi niyetliydi.
Kadininda konusacagi kimse yokmus herhalde bize denk gelince onun icinde iyi oldu eminim:)
Ama bi ara sanirim muhabbete fazla odaklanmaktan oldu boynuma basima agri girdi :) bi bahane bulup tuydum
Konustukca aciliyorsun ama nasil onlarsan degilsin :) ben yaziyorum sen cevapliyorsun :)

Bak fark ettin mi suanda da yazisarak konusmaya calisyorum be nerelere gide oy oyyyyy
Senden kimseye zarar gelmez :) tabi bu senin sinsi bi prenses olmadığın anlamına da gelmez :) o sinsilik bütün kadınlarda var aslında bizi varya el üstünde taşımaları lazım ya. Neden hep biz bunalıma giriyoruz ki. Sen hiç bunalıma giren erkek duydun mu.

Geyik de mi yapmayalım yani :-(

Kiz sana hakaret ettim felan diye sakin yanlis anlama
Mandala boyamak
Ay dur soyle anlatayim
Yani video anlatsin
Burda cizmis
Hazir cizilmisleri var
Boyama kitabi

Burda tatlı tatlı kfr edemiyoz dimi :) Cidden bunu önerdin mi bana gece gece :))) kfr dediğim sohbet arasında samimiyet göstergesi olan kfr :)

Guzel dusuncelerin icin tesekkur ederim kuzum ♡

Bunalima giren erkek mi

Tabiki de duydum.
Bence bunalima girmeyen erkek yok ♡

Zaten hep biz kadinlar mi gircek bunalima..

Saka bir yana Allah kimseye dert vermesin..

Bazen insan cidden monotonluktan sıkıliyor..

Ya insanin bir derdi olur olur kafaya takar bunalir.
Ya da yolunda gitmeyen ufak tefek seyler vardir yine bunalir
Ya da hava degisimine ugrar yine bunalir

Ama bazen rahat olan insanlara durduk yerde bi bunalti gelir ya iste o bunaltiya ben ayar oluyorum kardesim..

Son dediğin rahat olan insanlara durduk...... buna kısaca rahat batması diyoruz :) banada oluyo bazen . Ya gece gece nerden girdik nerdeyiz :) kadınlar klübüne yakışan da bu bence :) 1 saattir öneriyle karışık sohbet ediyoruz ve kimse kimsenin ne derdi olduğunu bile bilmiyor ama sonuç mükemmel. İyi geliyor :) dertlerden konuşulmasada derman oluyor bi sürelik :3

Iste bende onu diyorum
Bak sana yazan Tanriningolgesi adli arkadasla biz gece 12 de bi basliyoruz sabah 6 ya kadar telefonda lak lak yapiyoruz..

Oyle dertlerden de konusmuyoruz ha.
Konuscak elbet bisi oluyor.

Bak seninle konusuyoruz simdi burda sende keyif alirsin haksiz miyim :) dert dert dert amaaaaaaaan..

Ama ben burda çok kalıcı değilim :) yine girerim ara sıra ama Kocam yarın burda. İki gündür kullanıyorum bu siteyi. Daha önce açmıştım ama hiç girip te kullanmadım. Zaten buraya geliş sebebim de Kocamdi :) burda yazdığım şeyleri görse hoşuna bile gider ama soylemicem çünkü kadınlar olarak burası sadece bize ait :) bu yüzden burası hep özel kalacak benim için. Tabi sizlerde öyle :)

Kufur argo hakaret polemik kurallar geregi yasak :)
Kurallari cignersek ceza aliriz ceza derken site icirisinde.
Siteden sinirli veya sinirsiz uzaklastirma gibi :)

mapus derken o isin esprisiydi yahu :)
Ya sayfanın en altında da bi uyarı vardı avukat falan diyordu o yüzden şaşırdım :)

Kafaniz ne zaman eserse artik site hep burda bizde buralardayiz :)

Hem ayrica mandala boyamak cidden cok eglenceli :) renkleri dans ettiriyorsun resmen
Renklerle oynicama dansı kendim yapar Kocama da çok güzel bi şekilde gösteririm daha iyi :) valla ısınamadım o Mandala ya :) isminden sanırım. Manda yuvası geliyor aklıma :)

Kafaniz ne zaman eserse artik site hep burda bizde buralardayiz :)
Kocam gerçekten çok kıskanç Margari :) elimde telefon cırt cırt mesaj Allah korusun aklına kötü şeyler bi kere düşerse toplamam zor olur. Bu yüzden sürekli olmasa ara sıra buralarda olurum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…