Rutin yaptığım şeyler bunlar zaten. Ben böyle kafam dagilsin istiyorum pata küte :)Evde kafanı meşgul etmek için kendin yap fikirlerini uygulayabilir,odaların düzenlerini değişebilir,mutfakta enterasan hamur işleri tarifleri yapabilir,film günleri ve geceleri yapabilirsin ben genelde bunları yapıyorum...
Ya spor beyni yormak için en iyi yöntem ama dışarı imkanınız varsa halk eğitimin falan güzel kursları var...Rutin yaptığım şeyler bunlar zaten. Ben böyle kafam dagilsin istiyorum pata küte :)
Yok bitanem benim insan içine karışmam sıkıntı. Koca kıskanç. Zaten izin vermez halk eğitime falan :) evde spor yapıyorum düzenli olarak :) ya cidden ben ne yapcam. Bi ara örgü yapiyodum baktım saatlerce örgü ile zaman harcayıp boynum felç gözler buğulu olmaya başladı bıraktım. Aslında yürüyüş yapmak istiyorum bazen ama sıkıntı yasayacagimi bildiğim için huzurumu bozmuyorum hiçYa spor beyni yormak için en iyi yöntem ama dışarı imkanınız varsa halk eğitimin falan güzel kursları var...
Ben ağlama işini filmlere bırakmiyorum :) zaten inanılmaz aşırı duygusal bi insanım . Bazen hatta Allah'la sohbet ederken bi bakmisim dertler çıkmış ortaya . SOna sen gel bi de duygusal à bağla. Valla eğer gece basliyorsam sabaha kadar fix salya sümük ben. Ama gün içinde ise yüzüm gözüm şişmesin diye 1 saat falan ağlayıp geliyorum kendime :)Benim terapi yöntemim ya umursamamak için kendimi mutfağa verip börek çörek yapmak, heyecanlı diziler izleyip sezonları bitirmektir.
Ya da gerçketen duygusal, buram buram dram kokan filmleri izleyip bir güzel ağlayıp, gözlerimi kurbağa gibi yapıp, içimi akıtarak ertesi güne 'ohh bee' diyerek başlamaktır.
Ağladığım günler asla insan içine çıkmam, zaten çıkabilecek bir surata sahip olamam.Ben ağlama işini filmlere bırakmiyorum :) zaten inanılmaz aşırı duygusal bi insanım . Bazen hatta Allah'la sohbet ederken bi bakmisim dertler çıkmış ortaya . SOna sen gel bi de duygusal à bağla. Valla eğer gece basliyorsam sabaha kadar fix salya sümük ben. Ama gün içinde ise yüzüm gözüm şişmesin diye 1 saat falan ağlayıp geliyorum kendime :)
Yemek yap yap nereye kadar aaaaa :)Evde kafanı meşgul etmek için kendin yap fikirlerini uygulayabilir,odaların düzenlerini değişebilir,mutfakta enterasan hamur işleri tarifleri yapabilir,film günleri ve geceleri yapabilirsin ben genelde bunları yapıyorum...
ÇOOOOK AMİİİİNN :)Banada nasip olur İNŞALLAH :)
Varsa değişik fikirlerin yatiralim masaya :)Yemek yap yap nereye kadar aaaaa :)
Ben bunalinca ceneme vuruyor niye anlamiyorum ama susmak bilmiyorumVarsa değişik fikirlerin yatiralim masaya :)
Bak bugun bir kadinla tanistim ayak ustu muhabbet ettim kadinla.Varsa değişik fikirlerin yatiralim masaya :)
Şöyle diyim o zaman sana. Beni daha iyi anlaman için. Özellikle evde yapabileceğim şeyleri sordum çünkü Kocacığımm baya bi kıskanç. Sosyal medya diye birşey yok bende. Face,insta,Tweeter vs. Hepsi kapandı. Zaten evlenmeden önce arkadaşlarımla görüşmeyi bıraktım. Anlican arkadaş yok. Beni öyle saatlerce dinlicek kimsemde yok :) şimdi bi daha gözden geçirelim ben ne yapcamm :)Bunalimi en guzel geciren sey konusmak bence.. hem kafan rahatlar hem laf lafi acar.
Surekli dert konusulmayacak tabi. Eften puften artik akliniza ne gelirse..
Ona buna artik kimle konusmak istersenn..
Tabi seni dinleyende iyi bir dinleyici olcak aman oyle bi dakikada sıkıldim kaciyorum hadi bye demeyecek..
Bak fark ettin mi suanda da yazisarak konusmaya calisyorum be nerelere gide oy oyyyyyVarsa değişik fikirlerin yatiralim masaya :)
Anladim canim.Şöyle diyim o zaman sana. Beni daha iyi anlaman için. Özellikle evde yapabileceğim şeyleri sordum çünkü Kocacığımm baya bi kıskanç. Sosyal medya diye birşey yok bende. Face,insta,Tweeter vs. Hepsi kapandı. Zaten evlenmeden önce arkadaşlarımla görüşmeyi bıraktım. Anlican arkadaş yok. Beni öyle saatlerce dinlicek kimsemde yok :) şimdi bi daha gözden geçirelim ben ne yapcamm :)
Ahahaha :) yağmurdan doluya vurulmak :) iyi olmuş sana, demek kadını nasıl bezdirdiysen oda sana yapmış aynısınıBak bugun bir kadinla tanistim ayak ustu muhabbet ettim kadinla.
Kadin tam kalkacakti ben anlattim o dinledi.
Ay dedi eve gidicektim ama biraz daha oturayim sizinle dedi.
Peki dedim
Keske demeseyeim
Konusmayi seviyorum ama dinlemeyi aslaaaa
Kadin anlatti da anlatti off..
Aksamim full kadinla gecti desem inanir misin..
Zatem bunalmistim az rahatliyim dedim.
Tam rahatladim tekrar bunaldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?