Bunalım ve işsizlik

Pembepatilikedi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2015
630
262
103
merhaba kk güzel kadınları

İnan’ın nasıl başlayacağımı bende bilmiyorum. Hem maddi hem manevi zor dönemlerden geçiyorum. İşten çıkarıldım ve 1 ay oldu bu dönemde maddi olarak da çok zorlanıyoruz . Sanki elimi nereye atsam kurutuyorum. Eşim asgari ücret ile çalışıyor. Ve çalışma saatleri insan dışı . Sabah 8 akşam 10 neredeyse hergün böyle. Ve biz birbirimize vakit ayıramıyoruz . Haklı olarak o kadar yorgun geliyor ki yemeğini yedikten hemen sonra uyumak istiyor . Aynı ev içinde uzak kalmak ve bunun iş durumumuzdan kaynaklı olması canımı çok sıkıyor . Sürekli başvuru yapıyorum ama bir tek telefon gelmez mi ? -Gelmiyor malesef . Eşime destek olamamak beni çok üzüyor , yıpratıyor . Evdeyken bir yandan KPSS ye hazırlanmaya çalışıyorum bu düzen böyle gitmeyecek birimizin kendini kurtarıp ayağa kalkmamız gerek diye . Ama şu son dönem iyice biriken ödemeler de kafa bırakmadı bende .
Kısacası sizden bana fikir vermenizi rica ediyorum. Ne yapmalıyım biliyorum ama nasıl ve hangi sıra ile yapacağımı şaşırmış durumdayım . Okuduğunuz için teşekkür ederim

Şimdi bu durumda nasil öneri verebilirim ki
Faturalar ve ödenmesi gereken şeyler birikmis. Sizin şuan ihtiyaciniz olan şey para
Insalkah hemen bir ış bulursunuz
İnşallah canım İnan nereye başvurmadım ki ? Hiç bi zaman iş beğenmemezlik yapmadım ama bir tane dönüş yok. Sanırım kısmetimin zamanı var:110:

ayni seyleri yasamis biri olarak sadece sunu soyleyebilirim ruh halinizi saglam tutun psikoloji bi cöktu mü toparlanmasi zor oluyor. Gecer duzelir is bulursunuz illa ki bugun yarin ya da daha sonra..evde olmanizi guzel degerlendirip dinlenin ve yakinda is bulacaginiza inanin

1,5 yıldır işsizim.
Artık bu konuda özgüvenim de zedelenmeye başladı ,iş hayatına hevesim kaçtı sanki.
Olacaksa kendi işim olsun diyorum.
Ama aç tavuk kendini darı ambarında görüre dönüyor olay.
Alelade bir işte çalışmak istemiyorum,yazık diyorum o kadar tecrübeme ,aslında haklıyım ama böyle de hem işsiz hem iş beğenmiyor oluyorum.
Eşim sürekli şehir dışında ,birbirimize değil vakit ayırmak,göremiyoruz da ama bu durumda hiç şikayetlenmeye hakkım yok,kaldı ki işi bu adamın.Zenginlikten kırılsak (ay inşallah ) bile işini değiştir diyemem.
Faturalar ödeniyor çok şükür ama gecikmeli durumlarda ağır psikolojik şiddet uyguluyorum kendime.
Her tarafı b.klu denklem.
Evden makale yazarak 3 5 kuruş ek gelir yapmaya çalışıyorum.Yeni başladım.
Hep bir umut ,yarın daha güzel olacak hissi.
Allah yardımcımız olsun.
Bak ben senden daha doluymuşum :KK70:

eşinin iş saatleri ne öyle ya?asgari ücrete o kadar çalışmak saçma. ne iş yapıyor. her yer asgari ücret verir zaten. daha insanı saatleri olan bi yer baksın bence o da kendine.

sen de standartlarını düşürerek mecburen iş başvurularına devam. eşe dosta da haber sal bence yani illaki tanıdık birileri vardır.

Farkli siteleri denediniz mi is sitesi cok malum
Bir de basvurdugunuz yerlerin kendi sitelerinede basvuru yapin gerekirsr arayip cv gonderdiginizi degerlendirmeye alirmisiniz diye hatirlatin

eşinizin gerçekten vahşi çalışma saatleri varmış. ama siz iş bulana kadar sıksın dişini; aynı evde iki işsiz birden çok moral bozucu oluyor. siz iş bulduktan sonra o da kendine daha insani bi iş arar. mesleğinizi sordum ama cevap alamadım. ne kadar can sıkıcı olsa da kendi alanınız dışında işlere bakın geçici olarak. madem faturalarınız birikti; çabuk nakit dönüşü olan ve iyi bir iş bulduğunuzda tak diye bırakabileceğiniz işlere bakın. haftalık alabileceğiniz garsonluk hatta şirketler üzerinden temizliğe gitmek bence acil durumda camı kırınız kapsamında işler. yabancı diliniz varsa tercime de bakabilirsiniz. evde ütü yapabilirsiniz ya da iş bağlayıcı bi insansanız küçük işyerlerine yemek yapmak gibi. sakın moralinizi bozmayın; moral çok önemli depresyona girerseniz iyice çözümsüz bir hal alır. sağlık olduktan sonra herşey yoluna giriyor mutlaka. eşinizle zaman geçirmek için özel ayrılmış geniş zamanlar beklemeyin; çok çalışıyormuş yazık. madem gece yorgunluktan uyuyup kalıyor; sabah mutlaka kahvaltıyı beraber yapın hatta ayrıntılı şöyle bir saat oturup üstüne çay sohbeti yaptığınız kahvaltılar hazırlayın. illa bir gün izni vardır; aile bilmem ziyaretlerini ittir edin, koyun termosa çayınızı, güzel park bahçe gezin, uzun yürüyüşler yapın, para da harcamamış olursunuz ya da evde film izleyin filan. bi de aman korunmaya azami dikkat edin; bu sıkıntıların arasında bir de hamilelik sizi çok fazla gerer. çabucak feraha çıkmanız dileğiyle

eşinizin gerçekten vahşi çalışma saatleri varmış. ama siz iş bulana kadar sıksın dişini; aynı evde iki işsiz birden çok moral bozucu oluyor. siz iş bulduktan sonra o da kendine daha insani bi iş arar. mesleğinizi sordum ama cevap alamadım. ne kadar can sıkıcı olsa da kendi alanınız dışında işlere bakın geçici olarak. madem faturalarınız birikti; çabuk nakit dönüşü olan ve iyi bir iş bulduğunuzda tak diye bırakabileceğiniz işlere bakın. haftalık alabileceğiniz garsonluk hatta şirketler üzerinden temizliğe gitmek bence acil durumda camı kırınız kapsamında işler. yabancı diliniz varsa tercime de bakabilirsiniz. evde ütü yapabilirsiniz ya da iş bağlayıcı bi insansanız küçük işyerlerine yemek yapmak gibi. sakın moralinizi bozmayın; moral çok önemli depresyona girerseniz iyice çözümsüz bir hal alır. sağlık olduktan sonra herşey yoluna giriyor mutlaka. eşinizle zaman geçirmek için özel ayrılmış geniş zamanlar beklemeyin; çok çalışıyormuş yazık. madem gece yorgunluktan uyuyup kalıyor; sabah mutlaka kahvaltıyı beraber yapın hatta ayrıntılı şöyle bir saat oturup üstüne çay sohbeti yaptığınız kahvaltılar hazırlayın. illa bir gün izni vardır; aile bilmem ziyaretlerini ittir edin, koyun termosa çayınızı, güzel park bahçe gezin, uzun yürüyüşler yapın, para da harcamamış olursunuz ya da evde film izleyin filan. bi de aman korunmaya azami dikkat edin; bu sıkıntıların arasında bir de hamilelik sizi çok fazla gerer. çabucak feraha çıkmanız dileğiyle
Çocuk için içim rahat bir rahatsızlığım var ilaç kullanmadan regl dahi olamıyorum o yüzden tedavimi askıya almış durumdayım şu durumda da düşünmüyoruz . Evet çok mantıklı ama İnanın satış danışmanlığı yaptım mesleğimi yapamadığım için (iş imkanı yok) bu anlamda tecrübe sahibi olmama rağmen dönüş alamıyorum . Görüşme yapsam olmasa bi nebze rahatlarım ama o bile yok. Şu saçma iş bulma uygulamalarından bir dönüş bile olmadı İŞKUR a da başvurdum ama bakalım pazartesi belki bi ses çıkar diye bekliyorum .

ayni seyleri yasamis biri olarak sadece sunu soyleyebilirim ruh halinizi saglam tutun psikoloji bi cöktu mü toparlanmasi zor oluyor. Gecer duzelir is bulursunuz illa ki bugun yarin ya da daha sonra..evde olmanizi guzel degerlendirip dinlenin ve yakinda is bulacaginiza inanin
Sabredip dik durmaya çalışıyorum. Olacak inanıyorum zamanı var . İnşallah bir an önce olur zira kendimi yıpratıyorum evde olduğum müddetçe her hafta baştan bir bahar temizliği havası var evde

üniversite mezunuyum sağlık sektöründe sekreterlik yapıyorum 1 senedir. kendi alanınız dışında ki işlerede başvurun mutlaka.
Yaptım Özellikle sekreterlik kasiyerlik satış danışmanlığı ve yetiştirilecek ön muhasebe elemanı şeklindeki ilanlara ama dönüş yok maalesef ..

1,5 yıldır işsizim.
Artık bu konuda özgüvenim de zedelenmeye başladı ,iş hayatına hevesim kaçtı sanki.
Olacaksa kendi işim olsun diyorum.
Ama aç tavuk kendini darı ambarında görüre dönüyor olay.
Alelade bir işte çalışmak istemiyorum,yazık diyorum o kadar tecrübeme ,aslında haklıyım ama böyle de hem işsiz hem iş beğenmiyor oluyorum.
Eşim sürekli şehir dışında ,birbirimize değil vakit ayırmak,göremiyoruz da ama bu durumda hiç şikayetlenmeye hakkım yok,kaldı ki işi bu adamın.Zenginlikten kırılsak (ay inşallah ) bile işini değiştir diyemem.
Faturalar ödeniyor çok şükür ama gecikmeli durumlarda ağır psikolojik şiddet uyguluyorum kendime.
Her tarafı b.klu denklem.
Evden makale yazarak 3 5 kuruş ek gelir yapmaya çalışıyorum.Yeni başladım.
Hep bir umut ,yarın daha güzel olacak hissi.
Allah yardımcımız olsun.
Bak ben senden daha doluymuşum :KK70:
İnan sen kendini ifade ederken beni de ifade ettin . :halay: Yüzümde bir gülücük sebebi oldun . Teşekkür ederim . Eskilerimizin de dediği gibi ; azimle mıçan duvarı delermiş misali . Ya sabır diyelim :KK200:

Siz de en azindan rahatlayana kadar kasiyerliktir, satis danismanligidir, garsonluktur oyle mesleklere baksaniz? Umarim en kisa zamanda is bulup borclarinizi kapatirsiniz.
Bakıyorum sürekli bir ilan peşindeyim,aramıyorlar . Ben bu gidişle ilanını gördüğüm firmaya aramalarını beklemeden görüşmeye geldim iş için diyip gidicem galiba :KK48:

Back
X