Bunalıma doğru...

Zamanla geçecek inşallah.Allah sabır versin gönlünüze ferahlık versin.Git eşine sarıl ağla ağlayabildiğin kadar anlat yüklendiğin sorumluluğu güçlü olmak zorunda değilsin tutma içinde
İnşaALLAH(c.c)... Eşim biyük destekçim. Evet güçlü olmak zorunda değilim. Bunu bir yenip ağlarsam sorunumun büyük bir kısmını atlatacağım aslında. Teşekkür ederim.

ALLAH(c.c) razı olsun. Ben de düşünüyorum yardım almayı.

Unutmak ne büyük nimet. Bende bunu hep tekrarladım babamdan sonra. Teşekkür ederim. Sizlerde hep mutlu olun inşaALLAH

Teşekkür ederim. Arkadaşlarım hiç boş bırakmıyor aslında. Bir gün ya bi geliyor yada zorla benı çıkarıyorlar. Ve aralarında anlaşmışlar en az birisi mutlaka arayıp uzun uzun konuşıyor benimle. Saçmalasanda konuş diyorlar.
Abi ve yengeleden beklentim yok. O kadar çok sustum ki annem üzülöeain diye. Ama çok güzel baktılar gerçekten.Şimdi uzun konuşmalardan kaçıyorum. Sebepsizce kırgınım bazı insanlara. Sebebini bende bilmiyorum.

Hepimiz öleceğiz dünya hayatı geçici asıl kalıcı olan ahiret hayatı Allah annenizin ve babanızın mekanını cennet eylesin orada kavuşmayı nasip eylesin yemek yemeyi bırakmayın onlara bol bol dua okuyun ne güzel evlatlık yapmışsınız ne güzel evlat olmuşsunuz Rabbim sizden razı olsun sabrinizi bol versin cennette kavuşmayı nasip eylesin

Evet orası öyle.. Güzel ölüm versin RABBİM(c.c)... Amin cümlemizin gelmiş geçmişinin mekanı cennet olsun inşaALLAH(c.c)...
Teşekkür ederim. Çok teşekkür ederim size...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…