- 28 Mart 2014
- 16.087
- 55.120
- 598
bu süreç ikinizi de yıpratmışperşembe randevum var..
çok korkuyorum sonuçtan..
uykuyu kaybettim düşünmekten. .
inşallah kapalı değildir de..
doğal yoldan olur meleğim. .
şimdiye kadar neden yaptırmadınız peki?perşembe randevum var..
Biz de 4,5- 5 yıldır evliyiz ve bizim de iki yıldır olmuyor. Üstelik aynen öyle eşimde varikosel çıktı, ameliyat oldu. Bende de bir sorun yok ve tüplere henüz baktırmadım. Eşimin de varikoselden bir süre sonra değerleri düzeldi. Sizinle aynı yani durumumuz.hayırlı geceler arkadaşlar
hemen konuma geleyim. .
5 yıllık evliyiz..
2 yıldır da bebek istememize rağmen bebeğimiz olmadı nasip değilmiş daha. .
eşimde Varikosel çıktı. .
ameliyatı oldu ve Sperm sonuçları çok iyi çıktı çok şükür. .
ama bu 1 sene içinde bunalıma girdik. .
doktora gittimizde infertilite olduğunu söyledi büyük bi şok yaşadık resmen kağıtlar da kısır yazıyor du..
Eşim çok üzüldü gizli gizli ağladı yarım hissetti hep kendini açıkçası bende düzelme olmayacak diye çok korkuyordum zor günler yaşıyoruz hala.
Çünkü son asamadayiz benim herseyim normal ama tüpler e bakılması lazım..
Eğer tüp ler kapalı ise sadece tüp bebek şansımız kalıyor..
tüpler kapalı ise çok üzülürüm diye konuşmuştuk eşimle korkumdan hsg yaptiramiyirum piskolojim bozulur diye.
geçen gün büyük bi tartismamiz oldu bana ve aileme küfür etti ki konumuzun ailemle hiç bir ilgisi yok tu. .
bende dayanamadim senin Ailene diye bende ona ilettim aynısını. .
terbiyesizlik yapma ceneni kapat diye bağırdım. .
sonra bundan sonra başına gelecekleri bekle sen dedi. .
senden korkmuyorum dedim. .
ben bişey yapmiycam ki sen kendini yiyip bitireceksin dedi.. Tüp lerin kapalı olmasını kastediyor.. hoşuna gidecekmis benim üzülmem. .
piskolojimiz çok kötü nerden ne durumlara geldik. .hiç huyu değildir bana böyle davranmaz aksine çok sever peşimden ayrılmaz yeni evli gibiydi. ..
neler oluyor bize kafayı yiyeceğim düşünmekten. .normal mi bu süreçte. .
Bu durumda olanlar nasıl atlattiniz bu kötü günleri.. çok etkileniyoruz biz her ay hüsran ve tartışma.. evdeki tek konumuz bebek başka derdimiz yok.. hayatımızın tek merkezi..
perşembe randevum var..
hayırlı geceler arkadaşlar
hemen konuma geleyim. .
5 yıllık evliyiz..
2 yıldır da bebek istememize rağmen bebeğimiz olmadı nasip değilmiş daha. .
eşimde Varikosel çıktı. .
ameliyatı oldu ve Sperm sonuçları çok iyi çıktı çok şükür. .
ama bu 1 sene içinde bunalıma girdik. .
doktora gittimizde infertilite olduğunu söyledi büyük bi şok yaşadık resmen kağıtlar da kısır yazıyor du..
Eşim çok üzüldü gizli gizli ağladı yarım hissetti hep kendini açıkçası bende düzelme olmayacak diye çok korkuyordum zor günler yaşıyoruz hala.
Çünkü son asamadayiz benim herseyim normal ama tüpler e bakılması lazım..
Eğer tüp ler kapalı ise sadece tüp bebek şansımız kalıyor..
tüpler kapalı ise çok üzülürüm diye konuşmuştuk eşimle korkumdan hsg yaptiramiyirum piskolojim bozulur diye.
geçen gün büyük bi tartismamiz oldu bana ve aileme küfür etti ki konumuzun ailemle hiç bir ilgisi yok tu. .
bende dayanamadim senin Ailene diye bende ona ilettim aynısını. .
terbiyesizlik yapma ceneni kapat diye bağırdım. .
sonra bundan sonra başına gelecekleri bekle sen dedi. .
senden korkmuyorum dedim. .
ben bişey yapmiycam ki sen kendini yiyip bitireceksin dedi.. Tüp lerin kapalı olmasını kastediyor.. hoşuna gidecekmis benim üzülmem. .
piskolojimiz çok kötü nerden ne durumlara geldik. .hiç huyu değildir bana böyle davranmaz aksine çok sever peşimden ayrılmaz yeni evli gibiydi. ..
neler oluyor bize kafayı yiyeceğim düşünmekten. .normal mi bu süreçte. .
Bu durumda olanlar nasıl atlattiniz bu kötü günleri.. çok etkileniyoruz biz her ay hüsran ve tartışma.. evdeki tek konumuz bebek başka derdimiz yok.. hayatımızın tek merkezi..
Arkadaşlar yorumlar için çok teşekkür ederim. .
zor bi süreçteyiz bu sıkıntı yı yaşamayan bilemez. . Anne olan kişi beni ve bizi asla anlayamaz. . Allah sonumuzu Hayır etsin inşallah isteyen bekleyen herkesi sevindirsin. . bazen güçlü oluyoruz bazen sabrimiz tükeniyor.. bide eşimin kardeşi nin ikizleri olacağını öğrendik. . buda etkiledi bizi. . lütfen yanlış anlasilmasin biz bitaneye hasretiz onların ikizleri olacak. .
Allah kucağına almayi nasip etsin. .
ama dedigim gibi yaşayan anlar bunu bitek. zor bi sınav ama inşallah bu günler de geçecek hayırlı bi sonuç alacağız inşallah..
insanlar sorup duruyor biraz da buna canımız sıkılıyor. .5 yıllık evliliğe hiç çocuk yok neden diye soruyorlar.. biz istemiyoruz diyoruz. ..
sizin yaşadaklarınızın kat kat fazlasını yaşadım canım.Arkadaşlar yorumlar için çok teşekkür ederim. .
zor bi süreçteyiz bu sıkıntı yı yaşamayan bilemez. . Anne olan kişi beni ve bizi asla anlayamaz. . Allah sonumuzu Hayır etsin inşallah isteyen bekleyen herkesi sevindirsin. . bazen güçlü oluyoruz bazen sabrimiz tükeniyor.. bide eşimin kardeşi nin ikizleri olacağını öğrendik. . buda etkiledi bizi. . lütfen yanlış anlasilmasin biz bitaneye hasretiz onların ikizleri olacak. .
Allah kucağına almayi nasip etsin. .
ama dedigim gibi yaşayan anlar bunu bitek. zor bi sınav ama inşallah bu günler de geçecek hayırlı bi sonuç alacağız inşallah..
insanlar sorup duruyor biraz da buna canımız sıkılıyor. .5 yıllık evliliğe hiç çocuk yok neden diye soruyorlar.. biz istemiyoruz diyoruz. ..
bakın yukarıda da yazdım
yaşadım biliyorum diye
ama siz kendinize yapıyorsunuz şu anda
bu kadar abartılacak bir durumunuz yok
daha tetkikleriniz bile bitmemiş
karalar bağlamak yerine harekete geçin
olmazsa da siz çaba gösterin olmasın o zaman üzülün
nedne hiçbir şey denemeden bu kadar üzülüyorsunuz ki
daha yumurta takibi dahi yapmamışsınız anladığım kadarı ile bu kadar karalar bağlamak niye
bir de ikizleri olacakmış sağlıkla kucaklarına alsınlar
belki onlarınki de tedavi ile oldu
herkes her şeyi anlatmaz belki o kardeşte de var aynı rahatsızlık vs vs
bütün dünyanın hayatı iyi bir tek sizinki kötü değil
atın şu karamsarlığı gidin doktora
ne gerekiyorsa yapacağız diye çıkın yola
ama ya olmazsa, onların var bizim yok, herkes soruyor gibi basit fikirleri atın kafanızdan
sıfır sperm ile çocuk sahibi oldum ve hiç ya olmazsa demedi olmazsa da olmaz onu o zaman düşünürüz dedim eşime hatta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?