sizin yaşadaklarınızın kat kat fazlasını yaşadım canım.
o sebeple yazdım şahsen ben:))
dediğim gibi bu süreçler olacak yaşanacak.
daha film çektirmeye korkuyorsun.
başka türlü tedavileri nasıl olacaksın.?
gerekebilir sonuçta.
insanlar bu uğurda neler neler yaşıyor.
mücadele edeceksiniz birbirinize destek olup.
ha burada ikizleri olan aileye şimdiden sabırlar güç kuvvet dileyin:))
kolay değildir ikiz bakmak.ben de ikiz annesiyim:))
amin inşallah.yavrularinizi sağlıkla huzurla büyütün inşallah.. Tüp bebek mi sizinde? ?
kaç yıl sonra kavustunuz bebeklerinize..?
Ben normal olarak goruyorum tabi kufretmesi hos degil Ama erkekler bizim gibi degiller heleki Boyle bir konuda belliki bunalmis bu muhabbetden bence cok istiyorsunuz belli Ama bir sure bebekden konusmayin bahsi acilinca farkli konu acin vede tuplerinize baktirin bir an once zaman kaybetmeyin bir an once yapin insallah kavusursunuz bebeginize Benim kuzenimin 7 yilin ardindan 3 uncu tup bebek denemesinde tuttu simdi cok tatli oglu var sizinde olur insallah benim iki tane bir tanede dusuk yaptim allahim isteyen herkese versinhayırlı geceler arkadaşlar
hemen konuma geleyim. .
5 yıllık evliyiz..
2 yıldır da bebek istememize rağmen bebeğimiz olmadı nasip değilmiş daha. .
eşimde Varikosel çıktı. .
ameliyatı oldu ve Sperm sonuçları çok iyi çıktı çok şükür. .
ama bu 1 sene içinde bunalıma girdik. .
doktora gittimizde infertilite olduğunu söyledi büyük bi şok yaşadık resmen kağıtlar da kısır yazıyor du..
Eşim çok üzüldü gizli gizli ağladı yarım hissetti hep kendini açıkçası bende düzelme olmayacak diye çok korkuyordum zor günler yaşıyoruz hala.
Çünkü son asamadayiz benim herseyim normal ama tüpler e bakılması lazım..
Eğer tüp ler kapalı ise sadece tüp bebek şansımız kalıyor..
tüpler kapalı ise çok üzülürüm diye konuşmuştuk eşimle korkumdan hsg yaptiramiyirum piskolojim bozulur diye.
geçen gün büyük bi tartismamiz oldu bana ve aileme küfür etti ki konumuzun ailemle hiç bir ilgisi yok tu. .
bende dayanamadim senin Ailene diye bende ona ilettim aynısını. .
terbiyesizlik yapma ceneni kapat diye bağırdım. .
sonra bundan sonra başına gelecekleri bekle sen dedi. .
senden korkmuyorum dedim. .
ben bişey yapmiycam ki sen kendini yiyip bitireceksin dedi.. Tüp lerin kapalı olmasını kastediyor.. hoşuna gidecekmis benim üzülmem. .
piskolojimiz çok kötü nerden ne durumlara geldik. .hiç huyu değildir bana böyle davranmaz aksine çok sever peşimden ayrılmaz yeni evli gibiydi. ..
neler oluyor bize kafayı yiyeceğim düşünmekten. .normal mi bu süreçte. .
Bu durumda olanlar nasıl atlattiniz bu kötü günleri.. çok etkileniyoruz biz her ay hüsran ve tartışma.. evdeki tek konumuz bebek başka derdimiz yok.. hayatımızın tek merkezi..
herşey çok iyi eşimin Sperm değerleri normalin üstünde. . benim yumurta rahim herşey yolunda. . sadece son aşama tüp lere bakılacak.. bir senedir erteledim korktum çünkü kapalı çıkarsa diye psikolojik olarak çok etkilenirim dedim bekledim. .
Perşembe randevum var son asamadayiz. .hayırlısı olsun inşallah...
herşey çok iyi eşimin Sperm değerleri normalin üstünde. . benim yumurta rahim herşey yolunda. . sadece son aşama tüp lere bakılacak.. bir senedir erteledim korktum çünkü kapalı çıkarsa diye psikolojik olarak çok etkilenirim dedim bekledim. .
yanlış anlama ama hsg ile son aşama olmuyor tam tersine her şey yeni başlıyor diyebilirim.herşey çok iyi eşimin Sperm değerleri normalin üstünde. . benim yumurta rahim herşey yolunda. . sadece son aşama tüp lere bakılacak.. bir senedir erteledim korktum çünkü kapalı çıkarsa diye psikolojik olarak çok etkilenirim dedim bekledim. .
yanlış anlama ama hsg ile son aşama olmuyor tam tersine her şey yeni başlıyor diyebilirim.
Arkadaşlar yorumlar için çok teşekkür ederim. .
zor bi süreçteyiz bu sıkıntı yı yaşamayan bilemez. . Anne olan kişi beni ve bizi asla anlayamaz. . Allah sonumuzu Hayır etsin inşallah isteyen bekleyen herkesi sevindirsin. . bazen güçlü oluyoruz bazen sabrimiz tükeniyor.. bide eşimin kardeşi nin ikizleri olacağını öğrendik. . buda etkiledi bizi. . lütfen yanlış anlasilmasin biz bitaneye hasretiz onların ikizleri olacak. .
Allah kucağına almayi nasip etsin. .
ama dedigim gibi yaşayan anlar bunu bitek. zor bi sınav ama inşallah bu günler de geçecek hayırlı bi sonuç alacağız inşallah..
insanlar sorup duruyor biraz da buna canımız sıkılıyor. .5 yıllık evliliğe hiç çocuk yok neden diye soruyorlar.. biz istemiyoruz diyoruz. ..
O öyle dedi kadının da sert tepki vermesine gerek yok. Empati kurmak lazım erkek kısır olduğunu öğrenmiş psikolojisi alt üst olmuştur resmen. Bizim de 8aydir çocuk olmamasına rağmen pskolojim çok bozuldu bu durumu Allah kimseye yasatmasin ama çok zor.Allah isteyen herkese hayırlısı ile nasip eder inşallahBence sizde bir an önce filmi çektirip suratına çarpın. Bu ne ahlaksızlık. Sinirlenmişmiş.. inandırıcı gelmedi
kısır olduğunu öğrenince verdiği bi tepki değil ki zaten bu tepkiyi verdiğinde kısır da değil gayet sperm sayısı yukselmiş ameliyat sonrası resmen kadın kısır çıkarsa sevinecek bu mu evlilik ki tüpler kapalıysa o da kısırlık fln değil ameliyat olması yeter büyük ihtimal Allah isteyen herkese versin ama olmayan da hayatına baksın bence çocuk olmuyor diye hayatını cehenneme çevirmek saçmaO öyle dedi kadının da sert tepki vermesine gerek yok. Empati kurmak lazım erkek kısır olduğunu öğrenmiş psikolojisi alt üst olmuştur resmen. Bizim de 8aydir çocuk olmamasına rağmen pskolojim çok bozuldu bu durumu Allah kimseye yasatmasin ama çok zor.Allah isteyen herkese hayırlısı ile nasip eder inşallah
Kapalı olsa bile rahim filmi çekilince açılıyor tüpler, boşuna kendinize eziyet etmeyin.perşembe randevum var..
çok korkuyorum sonuçtan..
uykuyu kaybettim düşünmekten. .
inşallah kapalı değildir de..
doğal yoldan olur meleğim. .
tup bebekle cocuk sahibi oldum ve sunu soyleyim ne issiz gucsuzmussunuz hic baska derdiniz yok mu borcunuz felan ne bileyim cocukta cocuk hayirlisini dilemek bile akliniza gelmiyor sanirim.bu arada tupler kapali bile olsa acilabiliyorhayırlı geceler arkadaşlar
hemen konuma geleyim. .
5 yıllık evliyiz..
doktora gittimizde infertilite olduğunu söyledi büyük bi şok yaşadık resmen kağıtlar da kısır yazıyor du..
Eşim çok üzüldü gizli gizli ağladı yarım hissetti hep kendini açıkçası bende düzelme olmayacak diye çok korkuyordum zor günler yaşıyoruz hala.
tüpler kapalı ise çok üzülürüm diye konuşmuştuk eşimle korkumdan hsg yaptiramiyirum piskolojim bozulur diye.
geçen gün büyük bi tartismamiz oldu bana ve aileme küfür etti ki konumuzun ailemle hiç bir ilgisi yok tu. .
ben bişey yapmiycam ki sen kendini yiyip bitireceksin dedi.. Tüp lerin kapalı olmasını kastediyor.. hoşuna gidecekmis benim üzülmem. .
piskolojimiz çok kötü nerden ne durumlara geldik. .hiç huyu değildir bana böyle davranmaz aksine çok sever peşimden ayrılmaz yeni evli gibiydi. ..
Bu durumda olanlar nasıl atlattiniz bu kötü günleri.. çok etkileniyoruz biz her ay hüsran ve tartışma.. evdeki tek konumuz bebek başka derdimiz yok.. hayatımızın tek merkezi..
Ya Can'ım bu kadar takmayın haklısınız ama 2 yıldır istiyormuşsunuz.Biz eşimle 3 yıldır istiyoruz.Eşimde çift taraflı varikosel çıktı ama atlatıcaz canını sıkma sağlığın önemli dedim.Ameliyat oldu geçen yıl.Sonra değerler artmaya başladı çok sevindim.Doktorlar sınırda hatta ileri hareket düşük Dedi.Agladım ama eşime belli etmedim hiç.Olur vakti var belki böyle olacaktı belki şöyle olacaktı hayırlı evlat olsun.Sen vitaminlerini kullan gerisini Allah'a bırakalım.En kötü borcumuz bitince 3 yıl sonra para çeker tüp bebek yaparız arka arkaya dedim.Eşim motive oldu ama içten içe çok istiyordu.Ayrıca bende de Pko vardı.Çok istiyordum o yğzden şu son 4 ayda 17 kilo verdim 55 kg oldum.Eşim sigara içiyordu elektronik sigaraya geçti son 2 ay.Olmuyor işte bak içmesem de olmuyor Dedi.Geç faydası olurmuş yeni bıraktın daha sigarayı dedim eşime...Neyse artık 3 yıl olmadı olmıcak böyle alışalım dedim kendi kendime.O ay oldum hala şoktayız.Ameliyattan 15 ay sonra hamile kaldım ben şimdi.Sizin be kadar geçti bilmiyorum ama.1 yıl geçmeli aradan.Allahım tamamına erdirsin inşallah siz de kısa zamanda Allah'ın izniyle bu mutluluğu yaşarsın.hayırlı geceler arkadaşlar
hemen konuma geleyim. .
5 yıllık evliyiz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?