3 yaşında kızım var. Hayatımda en zorlandığım şey bebek ve çocuk bakımı oldu.Gercekten çok yıpratıcı bir süreç. Çocuk da zorsa eğer ve destek olacak kimse yoksa resmen yaşlanıyorsunuz bu süreçte. Siz aile dinamiklerinizi yazmamissiniz.Yardimci olabilecek kimse var mı? Eşiniz bebek bakımı konusunda nasıl.benim çocuğum 3 yaşında ve eşim çok çok destekci ama 2. Çocuğu aklıma bile getirmem.cunku çok zor bir bebekti ve çok zor bir çocuk.3 yıldır bize kök söktürüyor. Kazayla hamile kalmış olsam kesinlikle aldırırım.ama dediğim gibi bu bizim için böyle.bazi cocuklar da çok sessiz sıkıntısız. O anneler çok rahat 2. Çocuğu yapi veriyorlarMerhaba hanımlar, bayadir bu siteyi takip ediyordum ama ilk kez bı derdimi paylamak için üye oldum. ben 3 ay önce doğum yaptım ilk bebeğim ve daha 22 yaşındayım sorunum şu ki 6 haftalık hamile olduğumu öğrendim, korunuyorduk ama belliki yetersiz kalmış. Eşim bebeği doğurmami istiyor fakat ben çok yorgun hissediyorum kendimi bir daha aynı şeyleri yaşamak istemiyorum daha toparlanamadim bile şuan ki bebeğime zor bakarken bir tane daha bu halde hayal bile edemiyorum ama aldırmayı düşününce de tuhaf oluyorum ne yapmam gerekiyor bana bı akıl verin inanin yıpranmış durumdayım
Allah yardımcımız olsun inanın çok zor haklısınız. Ailelerimize 2 haftada bı gidip geliyoruz ama yakın değiller yardımcı olamıyorlar malesef, eşim de gece ilgileniyor yardımcı oluyor ama aksama kadar çalıştığı için mecbur bana kaliyor3 yaşında kızım var. Hayatımda en zorlandığım şey bebek ve çocuk bakımı oldu.Gercekten çok yıpratıcı bir süreç. Çocuk da zorsa eğer ve destek olacak kimse yoksa resmen yaşlanıyorsunuz bu süreçte. Siz aile dinamiklerinizi yazmamissiniz.Yardimci olabilecek kimse var mı? Eşiniz bebek bakımı konusunda nasıl.benim çocuğum 3 yaşında ve eşim çok çok destekci ama 2. Çocuğu aklıma bile getirmem.cunku çok zor bir bebekti ve çok zor bir çocuk.3 yıldır bize kök söktürüyor. Kazayla hamile kalmış olsam kesinlikle aldırırım.ama dediğim gibi bu bizim için böyle.bazi cocuklar da çok sessiz sıkıntısız. O anneler çok rahat 2. Çocuğu yapi veriyorla
Yönteminiz neydi? Herkese ders niteliginde olsunkorunuyorduk ama belliki yetersiz kalmış
Bebek aldırmak günah.İleride vicdan azabı cekebilirsin.Merhaba hanımlar, bayadir bu siteyi takip ediyordum ama ilk kez bı derdimi paylamak için üye oldum. ben 3 ay önce doğum yaptım ilk bebeğim ve daha 22 yaşındayım sorunum şu ki 6 haftalık hamile olduğumu öğrendim, korunuyorduk ama belliki yetersiz kalmış. Eşim bebeği doğurmami istiyor fakat ben çok yorgun hissediyorum kendimi bir daha aynı şeyleri yaşamak istemiyorum daha toparlanamadim bile şuan ki bebeğime zor bakarken bir tane daha bu halde hayal bile edemiyorum ama aldırmayı düşününce de tuhaf oluyorum ne yapmam gerekiyor bana bı akıl verin inanin yıpranmış durumdayım
Günah olmasa aldırabiliyor mu?Bebek aldırmak günah.İleride vicdan azabı cekebilirsin.
Geri cekilmedirYönteminiz neydi? Herkese ders niteliginde olsun
Günah olduğunu biliyordur zaten, onu sormamış.Bebek aldırmak günah.İleride vicdan azabı cekebilirsin.
Nasıl korundunuz söyleyin de biz o yöntemi kullanmayalım.Merhaba hanımlar, bayadir bu siteyi takip ediyordum ama ilk kez bı derdimi paylamak için üye oldum. ben 3 ay önce doğum yaptım ilk bebeğim ve daha 22 yaşındayım sorunum şu ki 6 haftalık hamile olduğumu öğrendim, korunuyorduk ama belliki yetersiz kalmış. Eşim bebeği doğurmami istiyor fakat ben çok yorgun hissediyorum kendimi bir daha aynı şeyleri yaşamak istemiyorum daha toparlanamadim bile şuan ki bebeğime zor bakarken bir tane daha bu halde hayal bile edemiyorum ama aldırmayı düşününce de tuhaf oluyorum ne yapmam gerekiyor bana bı akıl verin inanin yıpranmış durumdayım
Nasıl korundunuz söyleyin de biz o yöntemi kullanmayalım.
İki ucu ... değnek kimse aldır yada aldırma diyemez ama her halükarda iki cocuktan birinin hakkına gireceksiniz, yeterince korunmamissiniz bu duruma düşmemek icin on kat daha dikkatli olmak gerekiyorMerhaba hanımlar, bayadir bu siteyi takip ediyordum ama ilk kez bı derdimi paylamak için üye oldum. ben 3 ay önce doğum yaptım ilk bebeğim ve daha 22 yaşındayım sorunum şu ki 6 haftalık hamile olduğumu öğrendim, korunuyorduk ama belliki yetersiz kalmış. Eşim bebeği doğurmami istiyor fakat ben çok yorgun hissediyorum kendimi bir daha aynı şeyleri yaşamak istemiyorum daha toparlanamadim bile şuan ki bebeğime zor bakarken bir tane daha bu halde hayal bile edemiyorum ama aldırmayı düşününce de tuhaf oluyorum ne yapmam gerekiyor bana bı akıl verin inanin yıpranmış durumdayım
Bunu okuyunca geri çekilme prezervatif yırtılmasına dönüşebilir ahsjsjs. Ne güzel valla. Dikkat etme, sonra ben bakamam deyip aldır. Üç sene korunduk, hiç de kaza olmadı. Kazalar ne hikmetse geri çekilenlerde oluyor hep, Allah’ın işi işte…Yöntem,geri çekilme %100.
Duygusal açıdan bişey ifade etmese bile, hastaneye gittiğinde özelde bile olsa eşi imza atmadan kürtaj başlatılmıyor. Benim kalbi durmasına rağmen, eşim otogara annemi almaya gitmişti. Doktor imzamın yeterli olmadığını eşimin imzasını bekleyeceğimizi söylemişti..Ben olsam aldırırım. Eşinizin istiyor olması bir şey ifade etmez,bu daha çok sizin kararınız. Çocuğa en çok bakan sizsinizdir eminim. İkinci bir yükü kaldırmak istemeyişinizi çok iyi anlayabiliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?