Prezervatif kullandık fakat benim içimde kaldı ertesi gün hapı almak istedim emzirdigim için alamadım. Prezervatif kullanımında birtek o gün problem yaşamıştık şüphem o günden yanaNasıl korundunuz söyleyin de biz o yöntemi kullanmayalımm
Yönteminiz neydi? Herkese ders niteliginde olsun
Icimde kaldi derken?Prezervatif kullandık fakat benim içimde kaldı ertesi gün hapı almak istedim emzirdigim için alamadım. Prezervatif kullanımında birtek o gün problem yaşamıştık şüphem o günden yana
ben özel hastanede eşimin imzasıyla ancak girebilmiştim gecenin bir yarısı. Oda gebeliğimi takip eden hastane olduğu içinÖzel hastanelerin büyük çoğunluğu isteğe bağlı kürtajı hiçbir koşulda yapmıyor ki,eşinizin imzası olsa bile yapmıyorlar. özel kliniklere gidiyor insanlar. Oralarda da imza vs istenmiyor.
yanlış prezervatif kullanmanın sonuçları...Prezervatif kullandık fakat benim içimde kaldı ertesi gün hapı almak istedim emzirdigim için alamadım. Prezervatif kullanımında birtek o gün problem yaşamıştık şüphem o günden yana
ya gerçekten ironi yapıyorsunuz ya da mantığınızın çalışmasında eğitimsizlik beslenme kaynaklı ciddi bir sorun var.Sana 3 aylık bebeğini öldür deseler öldürebilir misin? Karnındakininde ondan hiç bi farkı yok. Veren Allah gücünü de verir.
Waaw ne kadarda kültürlü birisiniz. Kesinlikle siz aldırabilirsiniz.ya gerçekten ironi yapıyorsunuz ya da mantığınızın çalışmasında eğitimsizlik beslenme kaynaklı ciddi bir sorun var.
Canım burda bi konu açılmış ve ben sadece kendi fikrimi söyledim. Sizin yaptığınızı da onaylamıyorum ama bu sadece benim fikrim ve kimseye de dayatma yapmadım yapamam da. Çocuk düşünülmüyorsa dikkat edilmeli her türlü tedbir alınmalı. Çünkü bir candan bahsediyoruz hatta kendi canınızdan kendi kanınızdan bi can. Yanılmıyorsam konu sahibi de kazanın farkına varmış ama önlem almamış. Ertesin gün habı içip bebeğine birkaç gün mama içirebilirdi.Alintiladiginiz yorum sadece vicdani yuk bindirmekle ilgili yapmış oldugum yorum.kadinin ustune hep bi yük bindiriyolar. Ikili tarama testimdw orta risk ciktigi icin herkes "aman sanki aldiracak misin, kiyabilecek misin, diger testleri bosver" deyip omzuma binmisti. Bana bunu diyenler cocuguma bakmama yardimci olacak miydi? Hayir. O yuzden dini konulardan anneyi vurmayi dogru bulmuyorum ben. Vebalini alabilecek misin denmesi karar mekanizmasını buyuk olcude etkiliyor. Onemli olan cocuga bakip bakamayacagi. Yaparsin, ben yaptim diye cesaret verilebilir buna itirazim yok benim.
Bu yorumdan ceza yemişim.Yarin birgün Nur haklıymış dersiniz ama herkesin kendi özel hayatı.Bebek aldırmak günah.İleride vicdan azabı cekebilirsin.
kültür ve eğitim farklı şeylerdir. İnsanların seni yargılamasını istemiyorsan burda cahil cahil şeyler yazmazsın olur biter. Yani şu yazdığın bile iq seviyeni gösteriyor da neyse...Waaw ne kadarda kültürlü birisiniz. Kesinlikle siz aldırabilirsiniz.
kimse demez merak etme. Herkes hayatına devam ediyor birşekilde.Bu yorumdan ceza yemişim.Yarin birgün Nur haklıymış dersiniz ama herkesin kendi özel hayatı.
Siz beni yargılasanız ne olur yargılamasanız ne olur. İstediğim yerde istediğim yorumu yaparım bu da sizi hiç enterese etmez. Benim ıq mu ölçecek ıq da olduğunuzu düşünmediğim için sizi hiç de kaale almıyorum.kültür ve eğitim farklı şeylerdir. İnsanların seni yargılamasını istemiyorsan burda cahil cahil şeyler yazmazsın olur biter. Yani şu yazdığın bile iq seviyeni gösteriyor da neyse...
Prezervatif ile mi korunmuştunuzBunu okuyunca geri çekilme prezervatif yırtılmasına dönüşebilir ahsjsjs. Ne güzel valla. Dikkat etme, sonra ben bakamam deyip aldır. Üç sene korunduk, hiç de kaza olmadı. Kazalar ne hikmetse geri çekilenlerde oluyor hep, Allah’ın işi işte…
Evet.Prezervatif ile mi korunmuştunuz
Teşekkür ederim o kadar insan prezervatif ile korunurken hamile kaldım diyor ki kafam karıştı oysa bunların yapılış amacı gebeliği önlemek değil mi yani
Yanlış kullanımdan dolayı hamile kalıyorlar bence.Teşekkür ederim o kadar insan prezervatif ile korunurken hamile kaldım diyor ki kafam karıştı oysa bunların yapılış amacı gebeliği önlemek değil mi yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?