Bunalımdan nasıl kurtulurum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

ElifMavi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2019
685
-688
98
Yaklaşık 2 aydır hem psikolojik hem fiziksel olarak iyi değilim. Hem kadınsal hastalığım var ondan diye düşünüyorum hemde kan değerlerim eski haline geri döndü. Sanırım ilaçların etkisi geçti. Randevu aldım gideceğim doktora. Fakat sürekli evde olmanın bir iş sahibi olmamanın ve de hâlâ evlenmemiş olmanın getirdiği bir bunalım hâli var. Sanki beynim durmuş bitkisel hayatta gibi hissediyorum. Bazen ağlayasım bazen çığlık çığlığa bagirasim geliyor. Artık varoluşumu sorguluyorum neden yasiyorum neden bu dunyadayim amacım ne benim gibi .....
( Bu yazdıklarıma bu hislerime göre yorum yapın. Çaba gösteriyorum elimden geleni yapıyorum zaten )

Hem kadınsal hastalığım var
Nasıl bir hastalık özel değilse? Çok geçmiş olsun şifalar dilerim. Arkadaş çevreniz yok mu? Kaç yaşındasınız? Evlilik mutluluk kaynağı değil. Herkes sevmek ,sevilmek ister ama yanlış biriyle olmaktansa yalnız olmak daha iyidir. Sizin için hayırlı olan doğru zamanda gelir. Ama öncelikle bakış açınızı değiştirmeniz ve sahip olduğunuz şeylerle mutlu olmanız gerek.

Sabret sınavına calıs sonu güzel olacak diye düsün baska verebileceğim tavsiyem yok
Ayrıca evlenmek icin de bir cevre lazım o cevreyi de calıstıgın yerde vs bulursun zaten önceliğin işin olsun gerisi gelir
Sen sadece biraz bunalmışsın ama geçici bir sey öyle düsün bi yürüyüs yap temiz hava al , arkadaslarınla görüs kafan dağılsın

Yumurtaliklarimda kist var . 26 yaşındayım. Arkadaş çevrem yok . Ancak yalnızlığımdan bir nebze olsun kurtulmak için evlenmek istiyorum

Yumurtaliklarimda kist var . 26 yaşındayım. Arkadaş çevrem yok . Ancak yalnızlığımdan bir nebze olsun kurtulmak için evlenmek istiyorum
Sevgilin var mı

Kendimi hep motive etmeye çalıştım. Ancak yok sanki benim imtihanım böyleymiş gibi . Sorunum ne anlayamıyorum.

Ben de öyleyim. Hiç arkadaşım yok, iş yerinde çok mutsuzum ve işkence gibi geliyor işe gitmek. Erkek arkadaşımla uzak mesafeyiz ve iş ev dışında gördüğüm kimse yok. Yaşadığım yerde yapılacak aktivite yok. Tüm gün yataktan çıkmıyorum depresyondan. 1-2 ay önce başlık açmıştım ama gram düzelme yok. Bunun çözümü ortam değiştirmek olabilir sanırım. Ben beceremedim ama

Daha genceciksin bu düşüncelerle kendini mahvetme. Psikolojik destek alıyor musun? Severek evlenen insanlar bile zorlanıyor boşanıyor. Evlilik dışardan göründüğü gibi değil. Her evli insan mutlu değil yani. Evlenirken kırk kere düşünmek lazım. Büyük bir sorumluluk gerektirir. Bekarlığın tadını çıkarmaya çalış, arkadaşlık edinmek için de kurslara katılmayı dene .

Eskiden arkadaşım dostum olsun sevgilim olsun diye isterdim ancak şimdi işim olsun param olsum yeter diyorum. Hiçbir şeye inancim umudum kalmadı bu hayatta. Hep umut beslemekten yoruldum

Param olsa alicam psikolojik destek umarım bir gün olur

Neden başka bi iş bulup çalışmıyorsunuz da kendınıze hayatı zindan ediyorsunuz ?yani evde param yok tedavi olamıyorum bunalımdayım kimse yok kimseyi görmüyorum die düşünmek yerine sosyalleşeyim hem cebıme 3-5 kuruş girsin tedavi alayım falan diye düşünmüyorsunuz yani ?

Keşke görüşecek arkadaşım olsa lakin hiç yok .

Anladığım kadarıyla sizde depresyon başlamış son zamanlarda yaşadıklarınızdan çok etkilenmişsiniz sağlık ve maddiyat biraz daha ön planda
Param olsa alicam psikolojik destek umarım bir gün olur
Anladığım kadarıyla sizde çok düşünmekten depresyon başlamış öncelik sağlık maddiyat ve yalnızlık olmuş sağlığınız için asla pes etmeyin her şeyin üstesinden gelebileceğinizi kendinize öğretin yalnızlığınızı aktiviteler yaparak giderebilirsiniz önemli olan kendinize olan güven ve özgüvendir

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…