Bunalımdayım anlatacak kimsem yok

Gel seninle bir sarılalım. 20 yaşındasın ya 20 daha hayatın çok başındasın. Yaşadıkların seni yıldırmasın, her acının sonunda güzellik mutlaka vardır. 18 aylık kızın var benim kızımla aynı ayda. Kendini beğenmiyorsan zayıflarsın, ve okuluna devam da edersin. Bundan 10 sene sonrasını düşün kızın büyümüş birlikte anne kız kahve keyfi yapıyorsunuz ve senin bir mesleğin var, çalışıyorsun kızımla ayakta dimdik duruyorsun. Bu günler de geçecek. Doğum anında yanında olmayan adamdan hayır gelmez, ne çok iyilik yapmışsın nankörlük yapmış. Anneler affeder bırak o adamı kararlı ol.

Siz bile bile lades demişsiniz. Yok yaşım küçüktü, cahildim vs ben bunlara inanmayan bir insanım. Kocaya kaçarken, bebek yaparken hiç cahil olmuyorsunuz, hiç yaşım küçük falan bahaneler gelmiyor aklınıza.

Olan olmuş. Kendinizden nefret etmenize sebep olan şey aslında özsaygınızı kaybetmek. Size saygı duyulmadığı için kendinizi değersiz hissediyorsunuz ve kendinizden nefret ediyorsunuz.

Yanlış yapmışsınız madem ayağa kalkmasını bilin. Kendinize bakın. Dışardan okuyun, açıköğretim falan araştırın. İşkur ile falan bir işe girmeye çalışın. Yaşınız küçük, kendinizi kurtarabilirsiniz. Artık elalem ne der düşünmeyin. Annenize de söyleyin ailenize. Ağlayın, yalvarın. Bir hata yaptım deyin. Ayaklarımın üstünde duracağım deyin. Ama kararlı olun. Kararınızda durun. Aileniz yanınızda durur eğer kararlı olursanız.

Sonuna kadar okuyamadim bile
Cocuk yasta kacip evlenmissiniz , ne bekliyordunuz?
Gercekten boyle bir cehaleti anlayamiyorum bu devirde
Yasitlariniz üniversitede hayatini yasarken , eglenirken , okurken sizin cektiklerinize bakin , degdi mi tum bunlara??
Bir an once bosanip annenizin yanina donun , belli ki size sahip cikan bir aileniz var , universite sinavina girin , hayatinizi bastan kurun henuz cok kucuksunuz bakin genc bile demiyirum cocuksunuz daha , hicbir sey icin gec degil , heba etmeyin hayatinizi

Bunu okuyan kör olur
Bi zahmet özet geciverin ya

Açıktan okuyorum şuan zaten ama bilmiyorum çok yalnız hissediyorum kendimi kaç defa boşanma derecesine geldik ama her seferinde bir şekilde yine devam ettik ama bakıyorum da birkere huzur gittimi gidiyor. Bana sanki çocukmuşum gibi davranıyor başını telefondan kaldırmıyor artık kaldıramıyorum gerçekten farkındayım kendime ne çok zarar vermişim. Çok sağolun bu arada zaten artık en ufak bir hatasını kaldıracak durumda değilim bende onu bekliyorum.

Ben zaten cahildim çocuktum gibi bir kelime asla kullanmadım. Hatanın büyüğü bende hatamı kabul ediyorum hatayı nişanlı bana değilde başkalarına inanan bir adamla evlenerek ben yaptım zaten. Kimseye bana ne yapmam gerektiğini söyleyin diyede yazmadım sadece dertleşecek anlatacak kimsem olmadığı için içimi buraya döktüm bu kadar.

Senin için tek hayırlı olan o adamdan boşanmak olur, git ailenin yanına kızınla aç davanı bitsin kurtul, karanlığa söveceğine bir mum yak yani
Evet bende öyle yapmayı düşünüyorum ama annem dışında bana destek çıkan pek kimse yok annem abimlerle yaşıyor abimlerlede bilmiyorum kızım var sonuçta ona bana bir lafı dahi kaldıramayacak durumdayım dışlanmaktan çok korkuyorum

Evet yaşıtlarım üniversitede ben ise iğrenç bir hayatın içindeyim ne kadar kötü bir durumun içerisinde olduğumun farkındayım. Utancımdan hiçbir arkadaşımla bile görüşmüyorum

Gel kuzum bende sarılayım sana. Daha çok küçüksün. Bakma sen anne olduğuna. Sen çocuksun daha. Şimdi öncelikle o adamdan artık bir şey bekleme. Yaptı diye sevinme yaparsa diye bekleme. Sen kendine odaklan. Hemen al test kitaplarını üniversiteye hazirlan. Çok çalışırsan yaparsın. Elinde iyi bir mesleğin olsun. Kaş göz güzelliğinden daha çok öz güven sağlar sana. Kilo da verilir saclar da tekrar çıkar merak etme. Benim çıktı doğum sonrası dokulen saçlarım. Okulunu bitir mesleğini eline al. O arada kızın da büyümüş olur. İkinci kere evlenirsin. Daha yolun çok başındasin. Boşver kayın aileyi falan. Elalem ne deri. Sen her fırsatta ders çalış. YouTube da eğitim videolari izle al eline kağıt kalemi. Yeme içme suyu uyuma ders calis... Senin için çıkış yolu bu. O erkek musvettesinde değil

Evet yaşıtlarım üniversitede ben ise iğrenç bir hayatın içindeyim ne kadar kötü bir durumun içerisinde olduğumun farkındayım. Utancımdan hiçbir arkadaşımla bile görüşmüyorum
Utanacak birsey yok , insanlar hata yapar , bir an once ayaga kalkin ve gidin ailenizin yanina , su anda gec degil hicbir sey icin

Utanacak birsey yok , insanlar hata yapar , bir an once ayaga kalkin ve gidin ailenizin yanina , su anda gec degil hicbir sey icin
Zaten şuan abilerimle aramın düzelmesini bekliyorum ondan sonra durumu onlara anlatıcam eminim onlarda bana yardımcı olurlar ama şu durumdayken gidemem dışlanacağımı biliyorum

Çok ciddi suçlar işleyen insanlar bile yok hükmün açıklanmasının geri bırakılması, yok indirim, yok denetimli serbestlik derken doğru düzgün cezaevine girmiyor. Kocanız artık ne yaptıysa küçücük yaşında içeri girmeyi başarmış. Yok girdiğinde yaşı küçük değilse siz 15 yaşındaymışsınız, el kadar çocukla işi neymiş? Bence hiç de saf ya da akılsız bir kadın değilsiniz, ben 15 yaşındayken değil böyle bi adamla arkadaşlık etmek, tanımadığım biri bir şey dese korkumdan cevap veremezdim. Şuana kadar sizi mahveden aklınızı kızınızla güzel bir hayat kurmak için kullanın. Yaşınız genç okuyun meslek edinin çalışın, hiçbir şey için geç değil

Çok sağolun ya o kadar yorum içinde moral buldum bu mesaj içinde şuan açıktan çocuk gelişimi okuyorum zaten 1. Sınıf ama derslere hiç çalışmıyordum bundan sonra çalışıcam inşallah kendimi çok geliştirmek istiyorum

Ya pardon da ben saftım akılsızdım demedim yeni lîseyê başlamıştım ve çevreye uydum 15 yaşında tanıdım onu oda benden pek büyük sayılmaz zaten 22 yaşında ben akılsızdım saftım demiyorum arkadaşlar bir hata yaptım ve hayatımı mahvettim diyorum bu kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…