Bunalımdayım anlatacak kimsem yok

Yanlış kararlar almışsın olan olmuş ama önemli olan bundan sonrası . Kendine böyle bir hayatı layık görme bebeğinde sende çok değerlisiniz. Kesinlikle okulunu tamamla sonra cabuk is imkanı olan belki 2 yıllık düzgün bir bölüm olabilir onu oku hayırlısı ile işin de hepside olur . Sadece vazgeçme ve kendine güven. Ne güzel en azından bir ailen var .herşey çok güzel olsun senin icin inşallah

Yolun çok başındasın. Mutlaka bir çare çözüm bulabilirsin. çalışıp kendini doğrultursun. Ailen destek olursa okuyabilirsin. Annene durumu açık açık anlat. Zaten çok cahil, gençsin. Annen üzülür ama elinden geleni yapar.18 yaşında olduğun çocuk doğup yalnız kaldığınız anda dank etmiş. Sıkıntıya Düştüğün an 'ben gencim, küçüğüm ama' demek yerine dimdik ayağa kalkmanız gerekir. Kaçıp evlenirken ama ben küçüğüm demediniz. Evlenince de korunmak yerine bir günahsızı hayatınıza kattınız. (gerçi o durumda ne bileceksiniz korunmayı) Boyun büktükçe en büyük kötülüğü yanındaki günahsız bebeğe yapıyorsun. Eşin de çocukmuş zaten. Daha liseden yeni mezun olmuş insanlardan başka ne beklenirdi ki. Ne anlar vefadan ev geçindirmekten. Bu saatten sonra beraber büyüseniz bile aradaki saygı sevgi kopup gitmiş zaten. kendine gelip bebeğine güzel bir gelecek hazırla. Allah yolunu açık etsin.

Canım bir hata yapmışsın, ancak geri dönülmeyecek bir hata değil. O yaşlar hata yapmaya çok müsait. Maalesef erişkinlik yaşı 18 değil 26 diye biliyorum. Çocukça bir hata ancak annen ne güzel arkanda durmuş. Ailene sığın ve hayatını yeniden yarat hatalarından ders alarak. Yolun açık olur umarım...

20 yaşında ve hala çocuksun. Şu an boşansan, çocuğa ailen bakar ve okula devam edersin. Drama ve bataklığa takılma. Kendini bir maceraya atmışsın. Üzülme, artık olan olmuş. Bitirip hiç yok gibi kendini derse ve okula ada, üniversite oku ve çevreni normal, ahlaklı, eğitimli insanlarla doldur. İşler çirkefleşmeden adamdan kurtul.

Olan olmuş artık bir hata yapılmış ama şanslısın ki ailen arkanda duran bir aile. Kaçmana, adamın hapse girmesine falan aldırmayıp ne güzel sahip çıkmışlar bak. Eğer boşanırsan, diğer üyelerin dediği gibi çocuğa onlar bakar sen de okuluna bakarsın. Kendin ve meleğin için güzel bir gelecek hazırlarsın. Çocuğun mutsuz bir ailede mi büyüsün, yoksa mutlu ve kariyer sahibi bir anne ile mi ? Secim senin. Bak bir üye ne güzel demiş "kızınla kahve keyfi yaptığını hayal et" diye. Okurken ben bile umut doldum. Lütfen kendine ve çocuğuna kötülük yapma, boşan ve ailene sığın. Beraber bu yaraları sararsınız, çocuğun da bir hatanın getirdiği beklenmedik bir ödül, bir arkadaş oluverir sana :)

15 yaş çocuk yahu.İnsan 15 yaşında biriyle nasıl gelecek düşünebilir aklım almıyor.Birde çocuk olmuş değinmiyorum o konuya...İçinizi dökmek için yazmış olmanız yorum yapacak insanları pek ilgilendirmiyor.Bunu not defterine yapın bari kalbiniz kırmasınlar.

Ay içim şişti okurken.
Kaçarken ya da çocuk yaparken hiç cahil olmuyorsunuz değil mi?
Yapıp yapıp sonra cahildim demeyin Allah aşkına, yaptıklarınızın arkasında durun rica ederim.
Okuma yazman yok galiba cahildim diye birşey mi diyorum ben Allah aşkına bir kaybol şurdan senin gibi birine içimi dökmektense silerim daha iyi nasıl insanlarsınız siz ya ben sana kalk hayatıma müdahale etmi diyorum da kalkıp bana bu şekilde atarlanma hakkını kendinde buluyorsun. Yaptığım hatayı ben kabul etmesem zaten burda içimi dökmem kalkıp eşim beni zorla kaçırdı cahildim kandırıldım gibi bir cümlemi kurdumda böyle bir yorum yapıyorsun. Çok kötüsün emin ol.

Yorumunu sonradan düzenledim, okudunuz mu? Sizin okuma yazmanız yok sanırım.
Bilip bilmeden saldırmayın bir zahmet. Hadsizlik arşa çıkmış sanki kaçıp üstüne çocuk yapan benim de bana birşeyler öğretmeye çalışıyorsunuz. Sesinizi bana çıkaracağınıza kocanıza çıkarıp boşanın bir zahmet. Daha fazla yazmayacağım, iyi günler.

Ya Allah aşkına insan olun biraz kaçıp çocuk yapan benmişim gibi laflar ne demek yaa her insan gibi bende bir hata yapmış olabilirim gidip önüme gelen biriyle yatıp kalkmadım öyle bir izlenim yaratıyorsunuz ki sanki önüme gelen biriyle yatıp kalkmışım kazayla çocuk olmuş evet erken yaşta evlenmem hataydı ama sonuçta bu kararı ben aldım kimse beni zorlamadı kızımı da seviyorum pişman olmadığım tek konu bu. Sen kalkıp bana çocuk yaparken kaçarken cahil değilsinde şimdi mi cahilsin dersen ben sana karşılık veririm doğal olarak ben burda anlayışlı insanların olduğunu düşünerek sadece içimi döktüm senin gibiler gelip de burda böyle hadsizlikler yapsın diye yapmadım. Kocama ses çıkardım ben zaten bunu demek senin haddine değil yazma zaten.

Bakın, sinir harbiyle yanlış okuyup yanlış yorumluyorsunuz.
Ben size ben hatasızım dedim mi? Ben size her önünüze gelenle yattınız, birinden çocuk yaptınız dedim mi? Hayır. Öyle bir imada nerede bulundum, nerede böyle bir izlenim yaratmaya çalıştım? Lütfen alıntılayın. Bozulan psikolojinizi veya dolan sinirinizi neden benim üzerimden atmaya çalışıyorsunuz?
Hayır bir yorum yazmışım, yanlış yazdığımı farkına varıp silmişim. Siz o sildiğim yorumu aynen alıntılayın saydırmışsınız. Doğru olduğunu iddia etmedim ki zaten, doğru olmadığını düşündüğüm için SİLDİM zaten. Tam aksine hadsizliği yapan sizsiniz, ben size kaybol, çok kötüsün tarzında birşeyler mi yazdım? Hayır. Hala hadsizlik yapanda sizsiniz. Neden saçma bir yere çekiyorsunuz konuyu.
Neyse, kocanıza sesinizi çıkardıysanız boşanma davası açın, çünkü bu yolun ya da bu hayatın dönüşü yok. Hala eski hayatınıza, eski düzeninize kavuşabilirsiniz, hatalarınız geri dönülemeyecek hatalar değil. Umarım kızınızla mutlu olursunuz. İyi günler.

Açıktan değil ders çalış gir sınava güzel bir bölüm kazan oku. Çocuğunuda al baba evine dön.daha 20 yaşındasın kendine çok güzel bir gelecek kurabilirsin .sana sahip bir ailen var .bununkiymetini bil

Çok agresifsiniz ama Keskin sirke küpüne zarar.Buradaki bir çok insanın yaşı sizden büyük kızıyorlarsa da sizin iyiliğiniz için.Eleştirsinler bırakın belki bugüne kadar sizin göremediğiniz şeyleri söylerler.

Kusura bakmayın o zaman çünkü ilk mesajınızı gördüğümde çok üzüldüm yapıp yapıp cahildim dediğiniz için zoruma gitti sonradan düzelttipinizi farkettim iyi günler.

Bakın agresif değilim ben kızmak ayrı farklı tabirler kullanmak çok ayrı ben yalnızlığımı dile getirip burda içimi dökmek istedim. Bir nebze olsun beni anlayıp rahatlatacak insanlar olsun istedim. Psikolojimin bozulduğunu söylediğim halde kalkıp da kaçıp bide üstüne çocuk yapan benmiyim gibi yorumlar görünce daha da üzülüyorum. Herhalde kendimi ifade edemiyorum iyi günler

Kizsam sana ne fayda olan olmus gecmise takilma gecmis gecti olan oldu 40 deil Yasin ki 40 yas bile pes etmemeli sen 20 sin gencsin hatandan ders al ki yasadiklarini kizin yasamasin oncelikle ailene soyle herseyi anlat bir Dene bosanacam yanindamisiniz de kirgin hatta kizginlardir ama elden ne gelir sen kizlarisin sahip cikarlar insallah bosan ve okuluna Don ve bir ise gir mecbursun çünkü erkek deftrerini kapat kendi ayaklarin üzeride durana kadar sonra cikar biri karsina

Uzuluyorum genç kizlarin 13 14 yasinda erkeklerin tuzagina dusmesine elden ne gelir

Burası bir forum.Konu açarken bilmeliydiniz.İnsanlar yorum yaparken size sormayacaklar.Dediğim gibi içinizi dökmek için uygun yer burası değil.

Zaten şuan abilerimle aramın düzelmesini bekliyorum ondan sonra durumu onlara anlatıcam eminim onlarda bana yardımcı olurlar ama şu durumdayken gidemem dışlanacağımı biliyorum
Gurur yapmayi dislanma dusuncesinibirak git acik acik konus boyle düşünürsen cesaret edemezsin .hayatın böyle gider heder olur yazık sana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…