Bunalımdayım anlatacak kimsem yok

Herşey geçer buda biter sen kendine eğitimine odaklan onu tamamla çocuk zaten bu süreçte büyür önemli olan sensin sen iyi olursan çocukta mutlu iyi olur ailen i arkana al sevmiyorsan boşan gitsin zayiflarsin eski haline dönersin yeterki işte azmet daha yaşın neki bende 19umda anne oldum zor ama başarırsın herşeyi kendine güven

Ben dı# görünüsünizle ilgili olarak söyleyeceğim. Daha yeni doğurduğunuz icin fiziğiniz böyle. Sizin yaslarinizda biriyle tanışmıştım size benzer seyler yasamis kocasi hapse girmiş çıkmış kaçmış evlenmiş boşanmis sonra tekrar evlenmis barışmış vs 2.5 yasinda kizi var. Cok da güzel kendisi. Ben anne olduğuna inanamamistim. Sizin kizinız daha cok kücük olduğu icin kendinizi toparlayamamissiniz. O bosandigi icin annesiyle yasiyordu kizina annesiyle baktigi icin kendisi de çıkıp istediği zaman geziyordu. Hayatindan cok memnundu. Siz de bosanın annenizin yanına dönün cocuga onunla beraber bakın. Kendiniz de aciktan üniversite okuyun is bulun. Hicbir sey icin gec değil siz de demissiniz 0 noktasindayım diye her seye sıfırdan başlayın

Daha çok küçüksün. Hala yolun çok başı. Lütfen okula tutun Kafana koyarsan yaparsın, okursun kendin bir işe girip paranı da kazanırsın. Ailen de hep sana destek olmuş belli ki emin ol yine olacaklardır bence onlara her şeyi anlatmalısın

Seni yargılamak istemiyorum, annen gereken ilgiyi alakayı göstermemiş o yaşlar çok tehlikeli, zaten ne oluyorsa o yaşta oluyor,
Çokta yaşlı değilsin yaşın 20, çocuğun olması eğitimine devam etmen zor olacak asla olmaz demiyorum ama ayrıca maddi durumun iyi olmaması, başka bir etken
Eşinin vefasız olması doğru düzgün para kazanamaması ve sana olan yanlış tavırları
Çok üzücü burada annen veya akrabaların daha çok sana müdahale etmeleri gerekirdi o yaşlarda kızlarımızın aklı bir karış havada, hayal dünyasındalar,. Artık olan olmuştur
Geleceğe yönelik bir planın olsun, bundan sonra tekrar hamile kalmamaya bak, eşin düzelmezse ondan ayrılman senin için daha hayırlı olur gibi, maddi gücünün, güçlenmesine yoğunlaşman gerekir kızın için, ayrıca seni yerden yere vurmaları yanlış herkes hayatta, yanlış yapabilir ama bunu yapmaya da 1 defalık hakkı var buna dikkat et

Zaten buraya yazdığıma o kadar çok pişman oldum ki nasıl üyelikten çıkacağımıda bilmiyorum

Ah ah ah ne desem ki. O kadar kızıyorum ve bir o kadar da üzülüyorum ki. Kızların çok erken evlendiği bir yerde öğretmenlik yapıyorum. Maalesef kızlarımızın bir kısmını okurken bir kısmını da mezun ettikten sonra kaybediyoruz.
Öğrencilerime sürekli okumanın kendini geliştirmenin meslek sahibi olmanın önemini anlatmama, yaşanmış hayatlardan örnek vermeme rağmen onlar evlenen arkadaşlarına özeniyorlar. Çünkü evlenen kızlar hayatları harika gibi anlatıyor. Bir kısmı bunu böyle göstermek istediği için, bir kısmı da hala pembe gözlüklerini çıkarmadığı için kocasının prensesi modunda geziniyor.
Maalesef bizim yaptığımız uyarılar önemsenmiyor, hocam sen de oluyor. Ne diyeceğim bilemiyorum o kadar çok şey var ki söylenecek. Keşke bu yaşananlar başkalarına ders olsa.

Kalk ayaga ailene yalvar yakar onlarin yanina sigin.Annen bebegine bakar sen okulunu açıktan bitirip univye gir.Okuyamam diyorsan calis yasin cok kucuk meslek edin.Mesela kuaförluk hayatin boyunda kazanacagin bir meslek.Sinmek ağlamak kolay zoru başar ayrica herkes hata yapiyor ne var bunda sende yapmışsın ama toparlayabilirsin.Akilli davran artik melankolik tavır hallerden cik.Herkesin ne dertleri var inanmayacaksın ama senin ki denizde damla.

konuyu sonuna kadar okuyamadım okuyabilen de bordo berelidir heralde
15-18 yaşlarında hoşlanmayı aşk sanıp en sonunda kocaya kaçmışsınız
üstelik içerden çıkmış bi adamla
iş yok güç yok ev yok bark yok
aileyi karşıya alma
kaçar kaçmaz çocuk yapma
okumaya değil de kocaya heveslenmişsiniz
bundan sonra yapabileceğiniz tek şey boşanıp çocugunuz biraz büyüyünce belki açıktan belki örgün okulunuzu okuyup ayaklarınızın üzerinde durmak

Bir ergenin hayatının içine etmesi isimli serüveni okudunuz ah ah şu cehil cesareti hem kendinin hem ailenin hayatını rezil ediyor. Ailen kabul ediyorsa boşan git okulunu oku hayatına yeniden başla 20 yaş ne ki

Canım benim ya. Bende 18 doldurmadan kaçtım . Ama kactigimada pişman oldum eşimden yana bı sıkıntım yok yalnız ailemi o kötü duruma soktuğum için çok ağlamıştım. Klasik evliliğin bı kaç yılı Cook iyi anlaşamıyoduk ama çok şükür şuan 8 yıllık evliyim ve mutluyuz. Senin için bir şey diyemem çocuktun sende bı hata yaptın . Bazen kaçınca geri dönmek zor gelir ayağın gitmez ama eğer başka yol yoksada yapacak bişey de yoktur.O sana ilgisizse sende ona ilgisiz ol. O telefonu elinden birakmiyosa sende bırakma. Hiç umrunda değilmiş gibi davran bazen insanlar yaşamadan empati kuramıyor. He seninde dediğin gibi bı hatasını buluncada kov evden. Gerekirse annen sana taşınır o bebeğe bakar sen çalışırsın en azından
kafan rahat olur

Tek bir şey söyleyeyim oku oku oku !eğitim hayatına devam et ve mutlaka bir mesleğe sahip ol . Olmaz deme binlerce örnek var bir an önce harekete geç ve önce güzel bir okul kazan .Hayatının baharında köle olma kimseye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…