- 18 Ağustos 2009
- 5.506
- 4.658
- 698
off ne guzel uzunsunuz iştee
kızlar benim boy problemim var çok kısayım çok mutsuzum lutfen yardım edin
ben 16 yasında 1.55 boylarında filanım ama ewdeki metrelere gore ( eczane de farklı cıkıyormuş sanırım )
lutfen yardım edn annemn boyu 1 .57 babamın boyu ise 1. 72 civarlarında
ne yaparsam uzarım bana bi fikir werinn
tatlım bak yaşıtlarında senın boylarndadır kesin..daha kucuksun gerçekten uzarsın bukadar uzme kendınıben 21 yasındaym boy attım sen ne dıyosun uzulme spor yap ve bunu kafana takma gerçekten ..ayrıca marıfet boyda degılkı canım ..hulya avsar a bak olmadı hazal kaya ya bak neyse soyledıgım gıbı takma kafana daha cok vaktın var cnm
öncelikle haline şükretmelisin...
2 ayagın var mı? 2 elin var mı? 2 gözün var mı? annen baban kardeslerın yanındalar mı?
benım cevremde bu tur rahatsızlıkları olan arkadaslarım var ınankı durumları senden cok cok ıyı senın kadar dert etmıyorlar bunları..
emınım cok gusel bır kızsındır... hee bu arada sunuda unutma yasımız 40 ta olsa yasımızı gostermıcez yaslanınca boyumuz kısalmıcak :)
bıdee untmadan balık yumurtası yagı veya balık yumurtası yagı dıe eczanelerde satılan sarı yuvarlak bı vıtamın var.. onu dene yatmadan once süt iç... en guzel bol bol voleybol oyna veya basketbol..
sevgıler..
cnm aslında daha uzamak için zamanın var.16 yaşındasın nerden baksan en az 5-6 cm atarsın diye düşünüyorum.bencede spor yapabilirsin.balıkyağı kullanabilirsin.eğer çok kafana takılıyorsa bu durum bir dr. git ve durumunu izah et.şimdi gelişim çağında boy uzaması için iğneler var,15 gün ara ile yapılıyor.Dr.gerekli görürse bakarsın sanada verir.çokta kafana takma ama şuna emin ol ki annenin boyunu geçersin tatlımherzaman boynuz kulağı geçer demişler:90:
Neden kıskanılmazlar?
Bazen boyu posu eli yüzü düzgün birini görürsün, öyle bir laf eder ki kıskanmak şöyle dursun soğursun her şeyinden...
kızlar benim boy problemim var çok kısayım çok mutsuzum lutfen yardım edin
ben 16 yasında 1.55 boylarında filanım ama ewdeki metrelere gore ( eczane de farklı cıkıyormuş sanırım )
lutfen yardım edn annemn boyu 1 .57 babamın boyu ise 1. 72 civarlarında
ne yaparsam uzarım bana bi fikir werinn
canım ben 36 yaşındayım. hayatım boyunca hep spor yapmak istedim ailem izin vermedi. lise yıllarında ben de cok kısaydım . belki 1.55 bile degildim. sonra dusundum ve basketcilerin boyu neden uzun diye.. daha sonra ben de evde kendi başıma basket oynarım dedim. ve kendime hedef belirledim. duvara cızgı cızdım ve o cızgıye zıplayarak degmeye calıstım. hedefe ulasınca cızgının yerini daha cok yukselttim ve bunu yaklasık 1 yıl boyunca yaptım duzenli olarak. boyum şimdi 1.65
ailemdeki herkesin boyu cok daha kısaydı yani ebeveynlerim 160 dahi degil.:) ben onlardan uzun duruyordum ve bu kadar yeter dedim zıplamaları bıraktım. ama şimdi cok pismanım keşke bıraz daha zıplasaymısım.
bunu her gelişme donemindeki kıza soyluyorum beni dınleyenler ciddi sekilde uzadı. ha bunu yaparken kac yasındaydın diye sorarsan lise 2 deydim. duzenli olarak da regl oluyordum. sporun vucuda cok faydası var unutma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?