Bunalımdayım,boyum çok kısa

off ne guzel uzunsunuz iştee

tatlım bak yaşıtlarında senın boylarndadır kesin..daha kucuksun gerçekten uzarsın bukadar uzme kendını ben 21 yasındaym boy attım sen ne dıyosun uzulme spor yap ve bunu kafana takma gerçekten ..ayrıca marıfet boyda degılkı canım ..hulya avsar a bak olmadı hazal kaya ya bak neyse soyledıgım gıbı takma kafana daha cok vaktın var cnm

öncelikle haline şükretmelisin...

2 ayagın var mı? 2 elin var mı? 2 gözün var mı? annen baban kardeslerın yanındalar mı?

benım cevremde bu tur rahatsızlıkları olan arkadaslarım var ınankı durumları senden cok cok ıyı senın kadar dert etmıyorlar bunları..

emınım cok gusel bır kızsındır... hee bu arada sunuda unutma yasımız 40 ta olsa yasımızı gostermıcez yaslanınca boyumuz kısalmıcak :)

bıdee untmadan balık yumurtası yagı veya balık yumurtası yagı dıe eczanelerde satılan sarı yuvarlak bı vıtamın var.. onu dene yatmadan once süt iç... en guzel bol bol voleybol oyna veya basketbol..

sevgıler..

dimi yaa inşallah uzarım.

teşekkur ederim yorumunuz için deniycem

cnm aslında daha uzamak için zamanın var.16 yaşındasın nerden baksan en az 5-6 cm atarsın diye düşünüyorum.bencede spor yapabilirsin.balıkyağı kullanabilirsin.eğer çok kafana takılıyorsa bu durum bir dr. git ve durumunu izah et.şimdi gelişim çağında boy uzaması için iğneler var,15 gün ara ile yapılıyor.Dr.gerekli görürse bakarsın sanada verir.çokta kafana takma ama şuna emin ol ki annenin boyunu geçersin tatlımherzaman boynuz kulağı geçer demişler:90:

ağzınızdan bal damlıyo gerçekten

biraz zıplama hareketleri(sürekli kapı pervazlarına dokunmaya çalış) ve basket oynarsan 1.60 ı rahatlıkla geçersin canım merak etme.daha gelişmeye devam ediyorsun merak etme.ha 1.70 olursun desem uzak bir ihtimaldir belki yani çok uğraştırır seni.ama 1.60ı geçersin merak etme.

canım neden canını sıkıyorsun benin 1,40 boyunda tanıdıklarım var kendine güvenleri çok fazla benim komşumun kızı var yürüyemiyor.her gördüğümde rüyamda yürüyorum yenge diyor ya sende yürüyemeseydin ozaman bu kar boy kısalığını takarmıydın.yada konuşamasan derdini anlatamasan ne yapardın görmediğini düşün.kendi yüzünübile göremediğini. bence ALLAHIN sana vermiş olduğu güzellikleri düşün verdiği nimetleri düşün.bunların biri olmasa takarmıydın boyuyun kısalığını.hem çokta kısa değilsin üzülme.

Dert edilecek bir konu değil inan ki...Ne güzel, kıskananın olmaz işte.

Benim kuzenim de 15-16 yaslarından beri boyuna takmıs durumda.
Teyzem aslında beslenmelerine cok dikkat ederdi sabah aksam süt icirirdi.
Dengeli beslenirlerdi balık yagı hapları, vitaminler vs. ama boyu 1.60 =)
Neredeyse bütün sülalesi özellikle kızlar 1.70 ve üstü enistem de 1.78 teyzem 1.60 falan.
Olmayınca olmuyor iste ibrahim saracoglunun kürünü oda aldı bir süre devam etti ama yarım bıraktı. Sonuc ne olurdu devam etse bilemeyecegim ama bende biraz genetik olduguna inananlardanım. Ama sen gene de elinden geleni yap basketbol, yüzme bol bol süt ic en önemlisi uyku.

Neden kıskanılmazlar?

Bazen boyu posu eli yüzü düzgün birini görürsün, öyle bir laf eder ki kıskanmak şöyle dursun soğursun her şeyinden...

canımm yaa boyu dert etme altında küçüktür ama degeri büyüktür unutmaa ... hem bende 156 boyundayımm 2 kızım var küçük minyon bianneyim hiçte fena durmuyor :)))) eşimin boyuda benden baya uzun 187 ama aramızdakı boy farkının hiç ama hiç önemi yok:) minikimm diye seviyor benii

Neden kıskanılmazlar?

Bazen boyu posu eli yüzü düzgün birini görürsün, öyle bir laf eder ki kıskanmak şöyle dursun soğursun her şeyinden...

Dogru söylüyorsun her insan farklıdır..
Herkes kendiyle barısık olmuyor malesef..

nette boy uzatan bişey vaardı bitkisel japonlar yapmış sanırım:)kullananlar memnunmuş.ama caponlar kullanıp uzasalar ya :)))

boyun uzar daha canim daha yasin kücük ne kadar etkili olur onu bilemem ama spor yapmak etkiliymis basket bol gibi sporlarla ilgilenebilirsin

kendinede haksizlik etme ona kalirsa bir kadin olarak bende kemikliyim daha narin olmak isterdim napim simdi
kendini oldugun gibi sevmeyi ögren baskalarinda olmayan özellikler sende var bunun farkina var
istedigin yükseklikte topuklu giyebilme özgürlügün var ve vee en önemlisi ilerki yaslarda minyon oldugun icin hep genc (görünüceksin)havan olucak

Boyda güzellik ayricalik olmaz Senin farkini ancak disari verdigin güzel enerji yüzündeki icten gülümseme gözlerindeki isilti baskalari tarafindan dikkati ceker bunu kesfet bak o zaman boyuna dudagina bir baska kusur olarak görüdügün hicbir önemi pekde olmadigini anlican

canım ben 36 yaşındayım. hayatım boyunca hep spor yapmak istedim ailem izin vermedi. lise yıllarında ben de cok kısaydım . belki 1.55 bile degildim. sonra dusundum ve basketcilerin boyu neden uzun diye.. daha sonra ben de evde kendi başıma basket oynarım dedim. ve kendime hedef belirledim. duvara cızgı cızdım ve o cızgıye zıplayarak degmeye calıstım. hedefe ulasınca cızgının yerini daha cok yukselttim ve bunu yaklasık 1 yıl boyunca yaptım duzenli olarak. boyum şimdi 1.65
ailemdeki herkesin boyu cok daha kısaydı yani ebeveynlerim 160 dahi degil.:) ben onlardan uzun duruyordum ve bu kadar yeter dedim zıplamaları bıraktım. ama şimdi cok pismanım keşke bıraz daha zıplasaymısım.
bunu her gelişme donemindeki kıza soyluyorum beni dınleyenler ciddi sekilde uzadı. ha bunu yaparken kac yasındaydın diye sorarsan lise 2 deydim. duzenli olarak da regl oluyordum. sporun vucuda cok faydası var unutma.

katiliyorum spor olmadan olmaz

Canım daha 18-19 yaşına kadar uzarsın.Bazı insanlar ergenlikte,bazıları ergenlik sonrası boy atar.15 yaşında kemik uçları henüz kapanmaz,çok erken,bu yüzden hala şansın var.Özellikle akşam yatmadan önce süt içmenin çok faydası olur,bunu mutlaka alışkanlık edin.Ayrıca gençlere uygun hesaplı fiyata vitaminler var,balık yağı da mutlaka faydalıdır.Spor hakkında yazılanlara katılıyorum,en uygunu yüzme,basketbol ve pilates.Ayrıca minyon kızlar daha şirin ve çekici görünürler,ileride yaşlarını göstermezler,bence avantajdır.Çiftlere dikkat edersen,uzun boylu erkeklerin yanında çoğunlukla minnoş kadınlar olur.Aksi durumdaki çiftlere bak,erkek orta,kız uzun boylu ise mecburen babet giyer.Üzülmene hiç mi hiç gerek yok.

benim 1,53 boyum ne var bunda ekmeğimizi kazanamıyormuyuz. boyla olsaydı ohooo. şimdiden bu kadar kafana takma bunları yaşında küçük daha uzarsın. gerçi benim boyum adet olunca durmuştu. ben hem basketbol hem voleybol oynadım bir yararı olmadı genetik çünkü. allah herşeyi ölçmüş biçmiştir ondan ilerisine gidemezsin. boyunu uzatacam diyede sağlığınla oynama sakın. ben topukluda giymem hiç ve eşimde 1,83 boyunda hiççç önemsemiyoruz aksine etrafımızdakiler mutlu olmamıza imrenerek bakıyorlar. sen bu tür şeyleri kafana takma hayatta daha önemli şeyler var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…