Bunalımdayım,boyum çok kısa

canim öncelikle boyunu kendine bu kadar dert ederek kendini bos yere üzme. Bak hem daha henüz 16 yasindaymissin. Hem boy uzunlugu genetik olan birsey.

Ben 22 yasindayim ve boyum 1,54 civari. Minyop tipli oldugum icin 17 18 yaslarinda saniyorlar beni, önceden buna cok takilirdim ama yapacak birsey yok gülümseyip geciyorum. Okuldaykende bana cok takilirlarda ki hayla da öyle zaman zaman. Daha uzun olmayi elbete isterdim ama yapabilecegim birseyde yok allah vergisi sonucta. Hem annem bendede kiza, kiz kardesim henüz 13 yasinda ama beni gececek neredeyse. :90:

canım ben dün acilen cıktım sana bişey diycektim de yazamadım
istanbuldasındır inşallah, belediyenin spor tesislerinden 2 ay süreyle sadece bi kaç belge ve 10 lira karşılığında yararlanma hakkımız var
bu kadar dert ediyosan bunlara katılabilirsin, cok secenek var hatta pilates bile var bildiğim kadarıyla
yüzme var bundan eminim zaten
ama pilatesi evde asla yapmayın vücudunuzu incitirsiniz diyolar (hiç denemedim ne kadar dogru ne kadar yanlış bilemem)
inşallah işine yarar, burda değilsen de başka illerde de benzeri şeyler vardır sanıyorum ki, ya hiç olmazsa burdaki ismek'in yerini doldurcak bişey vardır
onlarda yüzme yok bildiğim kadarıyla ama pilates fitness falan var
illaki paranın olması gerekmiyo tatlım, sen istedikten sonra para en önemsiz detayı
ip atlayabilirsen o da cok uzatıyo, aslında olayı zıplamaktan geliyo tabi ama şahsen ben boş boş zıplayamam komik gelir bana ip atlayarak cok daha mantıklı :))
yüksekte bişeye asıl bide, gerin
bazı cocuk parkalarında bile oluyo bunun için gerekli şey (adı ne bilmiyorum)
dediğim gibi para en önemsiz yanı bu işin

canım ben 28 yaşımdayım ve uzun boyluyum. Bende hep boyumun uzun olmasından şikayetçi idim. Çünkü yaşıtlarımın yanında hep uzun dururdum, yaşımdan daha büyük gösterirdim, arkadaşlarımla sokaklarda oynayamazdım. Minyon olan insan hep genç kalır. Ama illaki uzun olayım diyosan zaten yaşın küçük 24 yaşına kadar uzarsın. sürekli dik yürümeye çalış, hiç bir zaman omuzlarını öne düşürme hep geride dik dursun. bol bol basket oyna ve bi yerlerden tutunarak sallan.

bi dakka bi dakka
ben de 94'lüyüm ve boyum 1.52
ben ne yapayım o zaman en yakın köprü den atlayayım
sen kendine güvendikten sonra gerisi vız gelir
başka takılcak şey mi yok yaa..

bi dakka bi dakka
ben de 94'lüyüm ve boyum 1.52
ben ne yapayım o zaman en yakın köprü den atlayayım
sen kendine güvendikten sonra gerisi vız gelir
başka takılcak şey mi yok yaa..

di mi başka sorun mu kalmadı? bırakın derdiniz bu kadar basit olsun
benim annem 1.78 ben 165den kısayım tam bilmiyorum ne kadar
benim genlerimde de var ama olmayınca olmuyo umrumda da değil
burda bi msj gördüm bırak kıskanan olmaz en azından diye
anneme sordum seni herkes kıskanıyo muydu boyundan dolayı diye, dalgamı geciyosun, çok mu önemli ki dedi

Canım bende 16 yaşındayım ve boyum 1.56.Babam 1.80 annemde 1.60.Bnde çok takıyorum boyumu ama önemli olan sağlık aslında.Bugün balık yağı hapı kullanmaya başladım inşallah bi faydası olur.Sana tavsiyem sende balık yağı hapı kullanmaya başla.Ve esneme hareketleri yapıyorum bunun da bi faydası olabilir diye.Zıpla,jimnastik hareketleri yap,ip atla,bol süt iç özellikle yatmadan önce,balık yağı hapı kullan ve uzayacağına inan.Ben bunları yapıyorum ve balık yağı hapının faydasını gören çok kişi var.Hergün kullanıcam sende dene :)

lirik güzele katılıyorum bu boy konusunda tabıkı kısa boylu insanlarda kıskanılabılır .benim karşılaştıgım çok durum var uzun oldugum için cok hasetle laf sokuluyor ayyy deve gibisin yok çok irisin bilmem ne ...sinir bozucu gerçekten bıde çok çirkin bir lafta var at gibi..hiç hoş degil

Son düzenleme:

Ben bu at gibi kadın ifadesini uzun boylu güzel kadınlar için kullanırım ama iyi anlamda mesela Hürrem i oynayan kız için dedim en son

yanliz bu balik yagi hapinin boy uzatip uzatmadigi kein degil,
her kafadan ayri bi ses cikiyo. ama kilo aldiriyomus galiba

bende 23 yaşındayım ve boyu 1.58. ikiz erkek kardeşim 1.80 :) annem 1.55 babamda 1.75 .bende basketbola gittim tenis oynadım ama boyum bu kadar.benim durumum biraz extrem. bu sene sırt ağrılarımdan için doktora gittim ve skolyoz olduğumu öğrendim.(skolyoz omurgada eğrilik. benim ki s şeklinde biraz kıvrık) kıvrıklığı çok deil ama düz olsaymış boyum daha uzun olucaktı. bu yüzden boyum kısa kalmış...bende topuklu ayakkabılar giyiyorum.giydikçede alışıyosun :) ben böyle mutlu olmayı öğrendim. ayrıca türkiye standartlarında 1.56 çokta kısa değil emin ol :))

Devede boy varmis ama esek yol gösterirmis

O yüzden hic üzülmeye degmez, rahat ol...

yanliz bu balik yagi hapinin boy uzatip uzatmadigi kein degil,
her kafadan ayri bi ses cikiyo. ama kilo aldiriyomus galiba

En son kuzenim kullanıyodu şimdi en az 1.75 var.Ama o boy için almıyodu kilo vermek için(doktor vermişti günde 3 yada 2 kez alıyodu)ve hem kilo verdi hem boy attı.Nasıl oldu anlamadım ama kilo verdirdi ona :// Kilo aldırcağnı sanmıyorum ama aldırsa da pek bi sorun olmaz bnm içn zaten 40 kiloyum biraz alırsam ii bile olur

o zaman sorun yok umarim istedigin boya ulasirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…