Dert edilecek bir konu değil inan ki...Ne güzel, kıskananın olmaz işte.
bi dakka bi dakka
ben de 94'lüyüm ve boyum 1.52
ben ne yapayım o zaman en yakın köprü den atlayayım
sen kendine güvendikten sonra gerisi vız gelir
başka takılcak şey mi yok yaa..
çok rendice edici bi söz...
kısa boylu bayanlar neden kıskanılmasın? ya da kıskanılmak için illa bi görsellik mi olması lazım?
çok rendice edici bi söz...
kısa boylu bayanlar neden kıskanılmasın? ya da kıskanılmak için illa bi görsellik mi olması lazım?
katılıyorummm. pelin karahan'ın boyu 1-55, 1-60 arası. ama çok güzel ve dikkat çekici bir kız bence.
lirik güzele katılıyorum bu boy konusunda tabıkı kısa boylu insanlarda kıskanılabılır .benim karşılaştıgım çok durum var uzun oldugum için cok hasetle laf sokuluyor ayyy deve gibisin yok çok irisin bilmem ne ...sinir bozucu gerçektenbıde çok çirkin bir lafta var at gibi..hiç hoş degil
Dert edilecek bir konu değil inan ki...Ne güzel, kıskananın olmaz işte.
Canım bende 16 yaşındayım ve boyum 1.56.Babam 1.80 annemde 1.60.Bnde çok takıyorum boyumu ama önemli olan sağlık aslında.Bugün balık yağı hapı kullanmaya başladım inşallah bi faydası olur.Sana tavsiyem sende balık yağı hapı kullanmaya başla.Ve esneme hareketleri yapıyorum bunun da bi faydası olabilir diye.Zıpla,jimnastik hareketleri yap,ip atla,bol süt iç özellikle yatmadan önce,balık yağı hapı kullan ve uzayacağına inan.Ben bunları yapıyorum ve balık yağı hapının faydasını gören çok kişi var.Hergün kullanıcam sende dene :)
Ben bu at gibi kadın ifadesini uzun boylu güzel kadınlar için kullanırım ama iyi anlamdamesela Hürrem i oynayan kız için dedim en son
yanliz bu balik yagi hapinin boy uzatip uzatmadigi kein degil,
her kafadan ayri bi ses cikiyo. ama kilo aldiriyomus galiba
En son kuzenim kullanıyodu şimdi en az 1.75 var.Ama o boy için almıyodu kilo vermek için(doktor vermişti günde 3 yada 2 kez alıyodu)ve hem kilo verdi hem boy attı.Nasıl oldu anlamadım ama kilo verdirdi ona :// Kilo aldırcağnı sanmıyorum ama aldırsa da pek bi sorun olmaz bnm içn zaten 40 kiloyum biraz alırsam ii bile olur
Siz de yarışa girin eksik kalmayın,anlamak istediğiniz gibi anlamaya devam edin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?