bunalımdayım neyapıcam bilmiyorum yardım :-(

Ailesine senden bahsettiğindem nasıl eminsin?
annesiyle konuştuğu gün beni hiç aramadı kendini kaybetmiş gibiydi onu gördüğümde çok bitkindi söylediğine inandım annesinin söylediklerini söyledi bana
bir kerede telefonda benmle konuşurken annesi yanına gelip seni evlendiricem ben dedi benim duyacağım şekilde anladım ordan bei istemediğini annesinin

ben kötü bir anneyim.
bu hatadan dönücem ama ben kötü anneyim biliyorum.allah beni affetsin

Oyunun içindesin vay adama bak ne oyunlar etmiş sana....o bitkinliği başka şeyden olmasın? Bi de yanında o lafı soyleyenin annesi olduğunu nerden biliosun...

Sen bu adamdan o seni bırakmadığı süre e vazgeçmezsin

canım benim tabikide insanız elbetteki hatalarımız yanlışlarımız olucak olmalı da ama önemli olan o hatadan ders almasını bilmek hata olduğunu bile bile devam etmek hem yanlış hem günah. Sağlıklı düşünemiyosun farkındayım terapiste gitme durumun varmı bilmiyorum ama lütfen bi şekilde yarat. bak çocuğun varmış o minicik yavrunun ne suçu ne günahı var yarın öbür gün bunları duysa kahrolursun bunu biliyosun dimi, lütfen geç olmadan kurtul kimse için yapamıyosan yavrun için yap , o kadar damı sevmiyosun onu ben eminimki canını bile verirsin onun kılına zarar gelse, şi,mdi gelmesede ilerde gelicek ama sen bu adi adamla birlikte oldukça... Onun ailesi kim ya seni istemiyo asıl istenmicek biri varsa o da şuanda senin görüştün yaratık !
sana blöf yapıyo senin sınırların varsa benim de var diye sakın kanma güzel kardeşim. lütfen bugün bu adamı çıkar hayatından ve kimseye anlatamıyosan yakınlarından bi terapistten yardım al çünkü gerçkten ihtiyacın var, doğruları görmen lazım ki çocuğuna güzel gelecek sunasın senin çok güçlü bi anne olman lazım. Ayrıl ve asla geri dönme kesin noktayı koy. seni bu zamana kadar çok özür dilerim ama kullanmış lütfen bundan sonrasına izin verme lütfen. sen çok kıymetlisin sen çok değerlisin sen çok özelsin ve en önemlisi bi annesin.

ben ona defalarca bunu söyleyerek ayrıldım.beni eşya olarak görme diyor.
çok paralı asker var gibi laflar söylüyor ama kalbim seni istiyor diyor bana böyle laflar öyleyince ben yine yumuşuyorum
burada eşya gibi görülen biri varsa o da sizsizniz bu biir.
ikincisi evet çok paralı asker var ve siz bedavasınız (bunu söylettiniz ya bana!)

albirini vur otekine. gakiba sizde bi sorun var. bazi insanlar problemden zevk aliyor.. ya senin minibus soferuyle ne isin var. kullandigini 30000 kilometreden anladim.. ilk evliliginden cok daha beter bi hata yapiyorsun. ve ayni hayati hakedecek bi kisiligin oldugunu ispatliyorsun. zayifsin. alinma ama oyle

Parali asker nedir ya!!!! Oro.... nun yumusatilmisi mi????

Arkadaşım saf mısın sen? Adam şişme bebek muamelesi yapıyor farkında değil misin? Yatak altında süren bir ilişkiye aşk demem ben,kimse kusura bakmasin!

ablacım içinde bulunduğun durumla ilgili argoda çok güzel tabirler var lakin şu an burada söyleyemiyorum tabii ki, eğitimciyim diyorsun güzelim diyorsun aklı başındayım diyorsun anlattığın hikayeye bak.. Niye kendine yazık ediyorsun? Adam içti dövdü diye kocanı boşamışsın, nice hayaller kurup severken sana zarar verdiğinde kopabilmişsin..Bu uçkuruna düşkün yok kimseyle evlenmeyeceğim, yok seni bırakmam diyen beş para etmez adam müsveddesine niye kendini kullandırıyorsun???
Aynaya nasıl bakıyorsun onu anlamıyorum..Seninle sadece bacak arası muhabbeti olan bir adamı nasıl evine yatağına sokabiliyorsun? Gözünü aç, adamın seninle evlenmeye tabii ki niyeti yok, anası danası bahane, kendini kurtar, yazık etme...

Katılıyorum fazlası bile var apaçık ortada herşey ama sizin psikolojiniz bozuk bence ondan göremiyorsunuz..Psikolojik destek şart bence

Yaşamınızı toptan değiştirin, adam sizi cinsel ihtiyaçlarını gidermek için kullanıyor. Evli değilse ki, bence evli, evlenmesi yakındır. Muhtemelen evlenince devam edelim diyecek, siz de devam edeceksiniz. Haydi diyelim cidden bekar, O aile sizi kabul etmez, o zorla evlense de sizinle, ki evleneceğini hiiiiiç zannetmiyorum emin olun korkunç bir evlilik hayatı sizi bekliyor...

bunları bile bile neden hala devam ediyorsunuzki....ilk evliliğinizden ders almış olmanız lazım..evlilik için acele etmenize gerek yok..sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yermiş..kendinizi kullandırtmayın

sarhoş kocadan kaçıp,esrarcı sevgiliye tutulmuşsunuz yanlış üstü yanlış
ne olacak biliyormusun 1 yıl bilemedin iki yıl seninle olur.ailesi helal süt emmiş bir kız buldukları anda topuk.........

kendimi kullandırdım evet çok utanıyorum zaten tiksiniyorum kendimden.o ev kiralıyor ben gidiyorum.
nasıl bunu kendime ykıştırdım yaptım bilmiyorum.
lanet olsun bana
ölseydim keşke hiç yaşamasaydım bunları

evet evlenmez b iliyorum ya evlenirsin ya güle güle demiştim ona ne evlenmesi saçmalıyosun dedi bana neden dedim senin 1 çocuğun var ben bekarım dedi bana

Canım benim bu adam senle imkan yok evlenmez , herkez aynı fikirde farkindaysan. Seni seviyor olsa ailesini mutlaka karşısına alır sonucu ne olursa olsun senle evlenir (çevremde buna benzer bir örnek vardı çünkü.cocuk aşkı için ailesini işini arkadaşlarını hepsini bıraktı.) O seni sevse senle birlikte olmaz , burdan bile belli seni sevmediği .kendine gel toparla kendini ve en kısa zamanda ayrıl ondan ....

evet evlenmez b iliyorum ya evlenirsin ya güle güle demiştim ona ne evlenmesi saçmalıyosun dedi bana neden dedim senin 1 çocuğun var ben bekarım dedi bana

Çocuğun olduğu kısmını atlamışım, bu durumu daha da kötü yapıyor. Çocuğunuza nasıl örnek olduğunuzu bir daha düşünün bence, gayri meşru ilişkilerden kaçının.

napıyosun canım sen kendine ya?
bi insan kendi hayatını böyle harcar mı?
felaket senaryosu gibi adam.
daha kötü ne olacak Allah aşkına.
Kendini neden kullandırıyorsun bu adama?
tek amacı seninle birlikte olmakmış görmüyomusun?
böyle sevgi mi olur,böyle adamla evlensen ne olur farkındamısın?
Hay Allahım ya cidden şaşırıyorum bazen ne yazacağımı.(
oyuncak olmuşsun adamın elinde ,
aç gözlerini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…