- 23 Ağustos 2012
- 51.475
- En iyi cevaplar
- 1
- 239.600
- 898
malesef tam aklımdan geçenburada eşya gibi görülen biri varsa o da sizsizniz bu biir.
ikincisi evet çok paralı asker var ve siz bedavasınız (bunu söylettiniz ya bana!)
çocuk da mı varevet evlenmez b iliyorum ya evlenirsin ya güle güle demiştim ona ne evlenmesi saçmalıyosun dedi bana neden dedim senin 1 çocuğun var ben bekarım dedi bana
kib yaptım sizi.büyü falan yasak.sütelik telefon vermişsiniz..silinir zaten mesajınız da.hep dert tasayasak mı bilmiyorum ama ben en olmadık işte geri döndürdüm keyfini sürüyorum. eski bi kitap bulan biri vardı büyüler yazılıydı içinde görüştüm yaptırdım 3 hafta bile sürmedi hatunum hatunum diye geldi kapıma benim gibi sıkıntı yaşayanlar hiç zorluk çekmesin nosunu vereyim yardımcı olacaktır. (534 833 06 34) esra derseniz yardımcı olur. Ezdirmeyin hiç kendinizi bence
hep dert tasayasak mı bilmiyorum ama ben en olmadık işte geri döndürdüm keyfini sürüyorum. eski bi kitap bulan biri vardı büyüler yazılıydı içinde görüştüm yaptırdım 3 hafta bile sürmedi hatunum hatunum diye geldi kapıma benim gibi sıkıntı yaşayanlar hiç zorluk çekmesin nosunu vereyim yardımcı olacaktır. (534 833 06 34) esra derseniz yardımcı olur. Ezdirmeyin hiç kendinizi bence
çok feciiiiikendimi kullandırdım evet çok utanıyorum zaten tiksiniyorum kendimden.o ev kiralıyor ben gidiyorum.
nasıl bunu kendime ykıştırdım yaptım bilmiyorum.
lanet olsun bana
ölseydim keşke hiç yaşamasaydım bunları
sizi sinirlendirmek istemezdim sadece şu halime çare aramak için konu açtım.çok feciiiii(
ölseydim demek çare değil özlem.
hepimiz insanız hata yapabiliriz ama akıl var irade var mantık var.
gözgöre göre hataya devam ediyorsun sonra da öleyim diyorsun.
bu ne acizlik.
bir evlat sahibi okumuş eğitimci bir bayan böyle davranmamalı.
ne işin var da kiralık evlerde ilişki yaşamaya gidiyorsun.
değil ilişki yoldan geçerken selam dahi vermemen gereken bir adama
kendini tepe tepe kullandırıyosun.
ayyy bütün cinlerim tepeme çıkıyor böyle konuları okudukça(
aradığın çare nedir özlem?sizi sinirlendirmek istemezdim sadece şu halime çare aramak için konu açtım.
haklısınız böyle davranmamalıyım ama insanız hata yapıyoruz.allahım beni affetsi n diye yalvarıyorum.
vicdan azabından ölücem
Yahu arkadaşım,ne evlenmesi?evet evlenmez b iliyorum ya evlenirsin ya güle güle demiştim ona ne evlenmesi saçmalıyosun dedi bana neden dedim senin 1 çocuğun var ben bekarım dedi bana
evet buraya ilk yorumların yazıldığı andan itibaren mesaj attım ayrıldım telefonumuda kapattım.yaklaşık 2 saatt oldu açmıyorum telefonumu hattımı değiştiricemTüm bu yazılanlardan sonra ne yapmayı düşünüyorsun? Bi karar verdin mi?
bak guzel kardesimevet buraya ilk yorumların yazıldığı andan itibaren mesaj attım ayrıldım telefonumuda kapattım.yaklaşık 2 saatt oldu açmıyorum telefonumu hattımı değiştiricem
benim psikolojım çok bozuk ben farkındayım
ama sanki beynimin içinde bir şeytan bana sürekli bişeyler diyor.onu savunuyr
yoksa herşeyin farkındayım aslında
evet buraya ilk yorumların yazıldığı andan itibaren mesaj attım ayrıldım telefonumuda kapattım.yaklaşık 2 saatt oldu açmıyorum telefonumu hattımı değiştiricem
benim psikolojım çok bozuk ben farkındayım
ama sanki beynimin içinde bir şeytan bana sürekli bişeyler diyor.onu savunuyr
yoksa herşeyin farkındayım aslında
Bakin konu sahibesi, siz bu adami seviyorsunuz bell ki. Lakin adam 5 para etmez birisi, siz de her seyin farkindasiniz ki buraya konu acmissiniz.
Siz de bu adamin adam olmadigini biliyorsunuz ama sevdiginiz icin bunlari yapmissiniz, ask karsisinda yenik dusen tek insan degilsiniz. Insan asik olunca bazen karakterinde olmayan seyleri de kabul edebiliyor, zaaflarina yenilen tek insan siz degilsiniz ki. Serefsiz erkeklere asik olan baska kadinlar var da, onlar da karsilarindaki tarafindan kullaniliyorlar. Zaafina yenik dusup ikinci kadin olanlar, para yedirenler......yani demek istedigim kendinizden tiksinecek, igrenecek bir durumunuz yok, asik olunca zirvalayan nice insan var. Kendinize cok yuklenmeyin. Yaptiginiz seyler kimine gore hata, bana gore degil ben de ask adina cok sacmaladim , ben de kendime kizdim ama sonunda kendimi affettim, kendimle baristim.
Simdi bu isin bir sonunun olmadigini siz de biliyorsunuz. Bir de cocuugnuz varmis zaten. Simdi kesip atinca bu iliskiyi kalbiniz aciyacak ama iyilestikten sonra size deger veren, adam gibi bir adamla tanisacaksiniz belki de. Yani siz de mutlu olmayi hakediyorsunuz , size deger veren biriyle olmak istemez misiniz ?Bu adam size deger gostermiyor ki, mutlu etmiyor ki. Sallayin gecin bence.
kalbime söz geçiremedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?