bunalımdayım neyapıcam bilmiyorum yardım :-(

Bir de daha önce bir eviliğiniz olmuş nasıl sonuçlanmış en iyi siz bilirsiniz kötü evliliğin sonuçlarını.
Bu kadar şey yazmışsınız olumsuz demek ki siz de farkındasınız. Her şey ortada biz daha ne diyelim sana

allah biliyor sevdim herşeyini kabul ettim razı geldm
benim ona hakkım helal değil
allah biliyor

bende boşanmış bir bayanm 3 yıl oldu cok şey yaşadım af edersiniz ama bu adam sadece sizi kullanıyor...

Kusura bakmayın ama ben o adamın yerinde olsam bende sizi bırakmam.çünkü elinin altında sürekli istediğinde kendisini rahatlatan bir kadın var. Neden bir erkeğe bu kadar muhtaç olduğunu dusunuyorsun. Birazcık onurunu gururunu düşün. Bence akıllı degilsin.

Kusura bakmayın ama ben o adamın yerinde olsam bende sizi bırakmam.çünkü elinin altında sürekli istediğinde kendisini rahatlatan bir kadın var. Neden bir erkeğe bu kadar muhtaç olduğunu dusunuyorsun. Birazcık onurunu gururunu düşün. Bence akıllı degilsin.

haklısınz.
anlıyorum şimdi ben aşktan kör olmuşum

bende cok benzer seyler yasamım ama asla kendimi kullandırmadım (cinsel anlamda) istiyorsan özelden konua biliriz özlem deneymli bir insan olarak karşındaki

O KADAR YIL BOŞUNA OKUMUŞSUN...KENDİNE HAYRIN YOK..

Lütfen kendinizi kullandırtmayım öyle bir adama size hemcinsiniz olarak yalvarıyorum. Gece yatınca vicdaniyla başbaşa kalan sizsiniz.

evet iyi olur.
çok pişmanım keke hiç olmasaydı diyorum ama geçmişe dönemiyorum
hayırher pişmanlık daha çok deprasyona sokar ben işimden herşeymden oldum mesela ço pişman oldun ama sonra dedmki hayır pişman değilim olması gerekiyrdu oldu gecmiste bırakıcam bunu yapıcm dedm

arada bir bakıp tekrar işimin başına dönüyorum .ama nedense gerçekten sizin az da olsa düşünceleriniz değiştimi diye bakıyorum .nedense okadar çok üzüldüm ki durumunuza, birde çocuğunuz varmış biraz da onu düşünerek haraket edin dünyada ondan başka erkek yok gibi davranmayın ...gerçekten size ihtiyacı olan bir kızınız var onun ile vakit geçirin çağırdığı zaman kınızla değerli vaktinizi geçirin o masum bir melek şefkate ihtiyacı var lütfen ama lütfen yapmayın bunu kendinize

özlem bi oku bakalım.
tanıdık gelecek mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…