bunalimdayim yalan saklamaktan

Se_n_299

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2018
2.836
1.746
133
40
arkadaslar lütfen bana kizmayin niye soylemedin ki diye. benim annem sahsiyeti biz kucukken bizi bıraktı gitti kardeşlerimle yalniz buyuduk. daha ben 14 yasindaydim en büyük benim en kucuk 7 idi. neyse 3 kiz olarak biz sukur kendimizi kurtardik. ama en kucuk erkek tam bir firlama tam ne suc ararsan var afedersiniz gasp hirsizlik. dolandiricilik bu sekilde. ben evliyim erkek kardesimde evliydi. kayinvalidem ve ailesi bize karsi zaten oldum olasi bi kibirli. onlara kardeşimin bu durumundan hic bahsetmedik çünkü eski dosyaları bi girer bi cikar iste onlarda kardesimi gorurdu. utandim diyemedim diyemedim. neyse simdi cezaevinde erkek kardesim 2 yil. oldu ve kayinvalidem anlamaya basladi kardesin hic gorunmuyor vs diye. daha en az 3 yili var. az once kiz kardeşimle konuştum moralim sifir hadi diyoruz desek ee nediye girdi diyecekler. ben ne diyeyi. Allah askinda ne diyeyim zaten duzenli bir ailemiz olmadi simdi herkesin agzina sakız vermis olacağım. uzuluyorum. ne sucu isledi diyeyim birinimi yaraladi diye yalan soyliyeyim cirpiniyorum yoruldum baskasi dedikodumuzu yapmasin diye yalan soylemekten. lütfen beni yargilamayin. annem desen o ayri bir muamma 2 sene önce sozde bosandi iyi kotu gorusuyorduk gitti yine baristi. Allah im kimseyi anasiz babasiz birakmasin ya. ama erkek kardeşime cok kiziyoruz cok tam serseri oldu. kollar dovmeli komple of offfff. insam bu kardesim demeye utancak ya suc isleme diyoruz yok duzelmiyo. gitmis heryerine dovme yaptirmis. bize karsi saygılı ama suc makinesi gibi ya.

arkadaslar lutfeb bana kizmayin niye soylemedin ki diye. benim annem sahsiyeti biz kucukken bizi bıraktı gitti kardeşlerimle yalniz buyuduk. daha ben 14 yasindaydim en büyük benim en kucuk 7 idi. neyse 3 kiz olarak biz sukur kendimizi kurtardik. ama en kucu erkek tam bir firlama tam ne suc ararsan var afedersiniz gasp hirsizlik. dolandiricilik bu sekilde. ben evliyim erkek kardesimde evliydi. kayinvalidem ve ailesi bize karsi zaten oldum olasi bi kibirli. onlara kardeşimin bu durumundan hic bahsetmedik çünkü eski dosyaları bi girer bi cikar iste onlarda kardesimi gorurdu. utandim diyemedim diyemedim. neyse simdi cezaevinde erkek kardesim 2 yil. oldu ve kayinvalidem anlamaya basladi kardesin hic gorunmuyor vs diye. daha en az 3 yili var. az once kiz kardeşimle konuştum moralim sifir hadi diyoruz desek ee nediye girdi diyecekler. ben ne diyeyi. Allah askinda ne diyeyim zaten duzenli bir ailemiz olmadi simdi herkesin agzina sakız vermis olacağım. uzuluyorum. ne sucu isledi diyeyim birinimi yaraladi diye yalan soyliyeyim cirpiniyorum yoruldum baskasi dedikodumuzu yapmasin diye yalan soylemekten. lütfen beni yargilamayin. annem desen o ayri bir muamma 2 sene omcesozde bosandi iyi kotu gorusuyorduk gitti yine baristi. Allah im kimseyi anasiz babasiz birakmasin ya. ama erkek kardeşime cok kiziyoruz cok tam serseri oldu. kollar dovmeli komple of offfff. insam bu kardesim demeye utancak ya suc isleme diyoruz yok duzelmiyo. gitmis heryerine dovme yaptirmis. bize karsi saygılı ama suc makinesi gibi ya.

Kardeşim yurtdışına çalışmaya gitti de. İnşaat işinde işçi olarak çalışıyor projeleri var proje bitmeden izne dönemiyor vs de geç. Açıklama yapmana gerek yok onlara.

Kardeşim yurtdışına çalışmaya gitti de. İnşaat işinde işçi olarak çalışıyor projeleri var proje bitmeden izne dönemiyor vs de geç. Açıklama yapmana gerek yok onlara.
boylemi diyeyim yorulduk artik tamam dusunecegim bunu kardesim saol

Ay ne kötü insanlar var ya. Kayınvalideniz anlamış bal gibi hapse girdiğini sizi sıkıştırıyor aklınca. Kimseye bir şey anlatmak zorunda değilsiniz
evet anladi inadina soruyolar zaten kv ve ailesi bizim cok kibirli ya daha once konu acmistim ben olsam uzulur sormam mesela soylemek istemiyor diye cunku ailevi durumlarimizi biliyorlar

Amcam Libya Cezayir gibi ulkelere gidiyor senelerce hiç gelmiyor oraya çalışmaya gitti desen . Ağızlarına bence de laf verme ama illa cezaevinde olduğunu öğrenirlerse trafik kazası birine çarptı yaralandı o yüzden girdi falanmi desen bilemiyorum

evet anladi inadina soruyolar zaten kv ve ailesi bizim cok kibirli ya daha once konu acmistim ben olsam uzulur sormam mesela soylemek istemiyor diye cunku ailevi durumlarimizi biliyorlar
Ama benim naçizane kendi fikrim böyle kardeşim olsa görüşmezdim

Amcam Libya Cezayir gibi ulkelere gidiyor senelerce hiç gelmiyor oraya çalışmaya gitti desen . Ağızlarına bence de laf verme ama illa cezaevinde olduğunu öğrenirlerse trafik kazası birine çarptı yaralandı o yüzden girdi falanmi desen bilemiyorum
canim ya saol halimi anladin olmassa senin dediginde mantikli geldi trafik kazasi. iste agizlarina laf vermek te istemiyorum daraldim saol

arkadaslar lütfen bana kizmayin niye soylemedin ki diye. benim annem sahsiyeti biz kucukken bizi bıraktı gitti kardeşlerimle yalniz buyuduk. daha ben 14 yasindaydim en büyük benim en kucuk 7 idi. neyse 3 kiz olarak biz sukur kendimizi kurtardik. ama en kucuk erkek tam bir firlama tam ne suc ararsan var afedersiniz gasp hirsizlik. dolandiricilik bu sekilde. ben evliyim erkek kardesimde evliydi. kayinvalidem ve ailesi bize karsi zaten oldum olasi bi kibirli. onlara kardeşimin bu durumundan hic bahsetmedik çünkü eski dosyaları bi girer bi cikar iste onlarda kardesimi gorurdu. utandim diyemedim diyemedim. neyse simdi cezaevinde erkek kardesim 2 yil. oldu ve kayinvalidem anlamaya basladi kardesin hic gorunmuyor vs diye. daha en az 3 yili var. az once kiz kardeşimle konuştum moralim sifir hadi diyoruz desek ee nediye girdi diyecekler. ben ne diyeyi. Allah askinda ne diyeyim zaten duzenli bir ailemiz olmadi simdi herkesin agzina sakız vermis olacağım. uzuluyorum. ne sucu isledi diyeyim birinimi yaraladi diye yalan soyliyeyim cirpiniyorum yoruldum baskasi dedikodumuzu yapmasin diye yalan soylemekten. lütfen beni yargilamayin. annem desen o ayri bir muamma 2 sene önce sozde bosandi iyi kotu gorusuyorduk gitti yine baristi. Allah im kimseyi anasiz babasiz birakmasin ya. ama erkek kardeşime cok kiziyoruz cok tam serseri oldu. kollar dovmeli komple of offfff. insam bu kardesim demeye utancak ya suc isleme diyoruz yok duzelmiyo. gitmis heryerine dovme yaptirmis. bize karsi saygılı ama suc makinesi gibi ya.
En büyük hatanız kardeşinizin yanlışlarından sizin şahıs olarak utanmanız. Suçları işleyen kardeş de olsa sizden ayrı bir birey. Eğer başkasının yanlışından da siz yargılanıyorsanız aile ortamında orda hata sizin kendinizi savunamamanız. Burda sizin şahsen utanacağınız bir şey yok. Olanı olduğu gibi söyleyin gitsin. Kimsenin hataları yüzünden bunlar sizin günahınızmış gibi utanıp sıkılmayın

En büyük hatanız kardeşinizin yanlışlarından sizin şahıs olarak utanmanız. Suçları işleyen kardeş de olsa sizden ayrı bir birey. Eğer başkasının yanlışından da siz yargılanıyorsanız aile ortamında orda hata sizin kendinizi savunamamanız. Burda sizin şahsen utanacağınız bir şey yok. Olanı olduğu gibi söyleyin gitsin. Kimsenin hataları yüzünden bunlar sizin günahınızmış gibi utanıp sıkılmayın
iste hep ezik buyuduk ya ozguven eksikligi var bende malesef normalde sen haklisin

bizden olmasada bi yerden duyar diye korkuyom sadece

Duysa ne olacak? Nasıl kanıtlayacak doğruluğunu?

Kaç tane insan var yer geliyor anasıyla bile yıllarca görüşmüyor. Kim napıyor bilmezler. Takma kafana bu yüzden. Senin aile ilişkilerin onları ilgilendirmez. Onları ilgilendiren şey oğullarına karşı davranışın. Dert edip kendini kötü hissetme. Yurtdışına işçi olarak gitti dersin. Çoğu insan böyle gidiyor sonuçta çalışmaya.

Buyuk ihtimal duymus ve agzinizi yokluyor..yalan soylemek kayinvalidenizin gozunde bir eksi daha olacaktir..konusmuyorum ama hapisteymis.sucu ne bilmiyorum, ilgilenmiyorum da .ne hali varsa gorsun ..tarzi bir konusma da yapilabilir..

Başkalarının kusurlarını üstlenmeyi bırakın
Kimsenin bilmesini istemiyorsanız çok bağlı değiliz birbirimize aramızda bir tartışma geçti görüşmüyorum bu konudanda bahsetmek istemiyorum benim özelim deyin
Eşinizde mi bilmiyor?

Back
X